Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek rada bi se zredila!!!

rada bi se zredila!!!

No zdaj ve da daje napačne informacije. Očitno ji nekdo mora povedati.

Meni se zdi da je z nekom, ki misli da je pri višini 168cm in 47kg predebel, nekaj hudo narobe.

Joj,jaz ti dam tistih 15 kg,ki jih imam preveč.takoj-pokliči zdej,tvoj klic je brezplačen

“Meni se zdi da je z nekom, ki misli da je pri višini 168cm in 47kg predebel, nekaj hudo narobe.”

No, tudi meni se ZDI, tu se strinjam s tabo, ker vem kako zgleda ženska, ki je velika 162cm in ima 54kg in vem kako zgleda ženska, ki ima 160cm in 48kg.

Miskica, če si ze napisala številko jošk in kakšno konfekcijo nosiš (kar mi pove bolj malo oz. nič), pa povej še obseg stegna, pasu (ne bokov) in bicepsa (to je roka nad komolcem). Namreč vsak lahko nosi št. ali dve večjo konfekcijo, ki mu dejansko paše. Pa ne rečem, da ti jo. Tudi ne rečem, da si anoreksična, a sem že rekel? Vzamem nazaj. Samo te mere ma malo zanimajo. Na spodnjem linku pa se lahko malo pozabavaš s kalkulatorjem za “kao” idealne mere, ki bi jih naj imela glede na določene podatke:

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

sem si šla zmerit to kar je predlagal marko pa joj po teži nisem ne vem kako težka 49 kg ali 50 pa imam skoraj vse preveč kar tam piše. :)))) bo treba na fitnes :)))) si malo preoblikovati

da je debela ko prasica !!!

Probaj s kvalitetnimi kalorijami (presežek) in s fitnesom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close