Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rada bi se ubila, da bi se spremenila v večni nič

Rada bi se ubila, da bi se spremenila v večni nič

Rada bi se fentala, da bi se spremenila v večni nič, ampak se ne upam, ker potem nikoli več nebi obstajala!!!

Ja. To je nekako problem. Če umreš potem si mrtev. Se strinjam, zelo problematično.

Odgovor na objavo uporabnika
Obsedena, 26.11.2021 ob 22:47

Rada bi se fentala, da bi se spremenila v večni nič, ampak se ne upam, ker potem nikoli več nebi obstajala!!!

Nikar. Že sedaj ko si ŽIVO je življenje lahko zaj. Kaj šele, če te ne bi bilo. Potrebujemo te.

darwindarko, 26.11.2021 ob 22:50

Nikar. Že sedaj ko si ŽIVO je življenje lahko zaj. Kaj šele, če te ne bi bilo. Potrebujemo te.

Potrebovala me bo norišnica, ko bom psihiatru šla groziti s samomorom!!!

Obsedena, 26.11.2021 ob 22:57

Potrebovala me bo norišnica, ko bom psihiatru šla groziti s samomorom!!!

Tole sem tudi zate posnel pa sploh ne veš. Zate je pa ne veš. Ne sekiraj se, ker ne bi rad tekmoval kdo se bolj.

( https://studio.youtube.com/video/pYkUBy_JUKA/edit )

Pejd delat k vidm da mas prevec casa. Nekateri ljudje so resno bolani pa borbajo, do konca. Da te ni sram, res si luzerka ja!

delatpejt, 27.11.2021 ob 00:17

Pejd delat k vidm da mas prevec casa. Nekateri ljudje so resno bolani pa borbajo, do konca. Da te ni sram, res si luzerka ja!

Ogledalo si postavi in če boš iskreno do sebe in v sebi boš na moment v njem videlo točno to kar si drugemu zapisalo ter tudi sram občutilo.

Je pa tako:

Če ne prej pa slej…

Dela, delat, prevec casa imate. Lahko noc vsem

delatpejt, 27.11.2021 ob 00:27

Dela, delat, prevec casa imate. Lahko noc vsem

Če sta oba živa ga ima ravno toliko, kot ti. Ga imaš preveč?

Lahko noč tudi tebi. In če imaš preveč časa morda malo dlje spi in kasneje vstani. Ampak veš kaj, še vedno ga boš imel, čas namreč, če boš le živ. Ko pa ne boš pa sploh pravijo, da je večnost…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close