Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža
A bejž no, to da te ima nekdo rad, da je dovolj za zvezo? Kaj pa ona, ne sme imeti nobenega kriterija, prvi ki jo hoče in gremo al kaj? Najbolj hecno mi je pa, da to vedno pišejo moški, ki ne bi imeli 30+, ne bi debele, ne bi neizobražene, brezposelne…Kaj to pove o tebi? Da si enak oz. še slabši kot ona, ker ti ne uspe dobit take kot hočeš, pa tukaj deliš “dobronamerne” nasvete. Pot v pekel je res tlakovana z dobrimi nameni..
Neverjetno mi je to večno spravljanje na samske, pa so taki ljudje še najbolj iskreni do drugih. Če pač ni nikogar, ki ti je všeč, ostaneš samski. Je bolje biti z nekom, ki ti je odvraten? In ti gre na bruhanje vsakič, ko se uležeš v posteljo k njemu? Bi ti bil s tako žensko oz.bi ti bilo všeč, da si z žensko, ki goji take občutke do tebe, s teboj je pa samo zato, da ni samska? Ker če ti je vseeno, je bolje, da nabaviš napihljivo lutko, ker je očitno zate ženska samo objekt za praznjenje.[/quote]
Temu se reče vzeti iz konteksta in potem po svoje razlagati … Ali ni samoumevno, da mora imeti tudi ženska kriterije? Realne kriterije. Ali ti pomeni, da bo z luzerjem? NE Ali to pomeni, da bo alkoholikom? NE Ali to pomeni, da bo z nasilnežem? NE itd.
V tej zgodbi je izpostavljen kriterij dobro situiran fant ali mož. In to kriterij s strani ženske, ki nima za burek. In če dobro situiran fant ali moški postavi kriterij, da bi imel rad nesramno bogato punco ali ženo kjer se bo avtorica znašla v tej zgodbi? Kje je ta realnost?[/quote]
Seveda lahko tudi bogataš postavi tak kriterij. Jaz govorim ravno o tem, da lahko vsak postavi kriterije kot jih želi, saj bo na koncu tudi sam nosil posledice odločitve eventuelnega vstopa v zvezo. Namreč ni mogoče kar izsiliti, da ti bo nekdo privlačen, se ne da. Ne moreš se ti zdaj oklicat za neko razsodišče, kjer določaš, da so nenormalni revni in grdi, ki se niso prisilili v zveze z drugimi revnimi in grdimi, ker je kao to realno. Ker potem imamo tak scenarij, kot sem napisala, da si z nekom, ki ti je ogaben, samo zato, da nisi samski. Meni se pa ravno to ne zdi normalno in čigavo mnenje zdaj šteje več? Vedno obstaja možnost da ostaneš samski in iščeš dalje, pa če najdeš ali ne, ampak vsaj v slabi zvezi ne boš. Gre za stvar osebne odločitve. In to se mi zdi dosti bolj fer kot nekomu lagat v faco, kako ga imaš rad zaradi strahu pred…ne vem čem že? Družbeno sramoto?
Tudi tista o tem, da ti take ženske tratijo čas je smešna. Če jih ne zanimaš, se itak vidi takoj, problem je le v tem, da nekateri ljudje zelo očitnih izjav in signalov nočete razumeti in težite še po več mesecih ali celo letih kljub pomanjkanju interesa z druge strani. Potem pa jamrat, ker se taiste mečejo za bogataši. To pa je obupano. Če bi namreč vsi tile samski pobje tukaj dejansko verjeli v svoj nasvet, bi si že davno našli eno njim dosegljivo in živeli happily ever after :P.
Temu se reče vzeti iz konteksta in potem po svoje razlagati … Ali ni samoumevno, da mora imeti tudi ženska kriterije? Realne kriterije. Ali ti pomeni, da bo z luzerjem? NE Ali to pomeni, da bo alkoholikom? NE Ali to pomeni, da bo z nasilnežem? NE itd.
V tej zgodbi je izpostavljen kriterij dobro situiran fant ali mož. In to kriterij s strani ženske, ki nima za burek. In če dobro situiran fant ali moški postavi kriterij, da bi imel rad nesramno bogato punco ali ženo kjer se bo avtorica znašla v tej zgodbi? Kje je ta realnost?[/quote]
Seveda lahko tudi bogataš postavi tak kriterij. Jaz govorim ravno o tem, da lahko vsak postavi kriterije kot jih želi, saj bo na koncu tudi sam nosil posledice odločitve eventuelnega vstopa v zvezo. Namreč ni mogoče kar izsiliti, da ti bo nekdo privlačen, se ne da. Ne moreš se ti zdaj oklicat za neko razsodišče, kjer določaš, da so nenormalni revni in grdi, ki se niso prisilili v zveze z drugimi revnimi in grdimi, ker je kao to realno. Ker potem imamo tak scenarij, kot sem napisala, da si z nekom, ki ti je ogaben, samo zato, da nisi samski. Meni se pa ravno to ne zdi normalno in čigavo mnenje zdaj šteje več? Vedno obstaja možnost da ostaneš samski in iščeš dalje, pa če najdeš ali ne, ampak vsaj v slabi zvezi ne boš. Gre za stvar osebne odločitve. In to se mi zdi dosti bolj fer kot nekomu lagat v faco, kako ga imaš rad zaradi strahu pred…ne vem čem že? Družbeno sramoto?
Tudi tista o tem, da ti take ženske tratijo čas je smešna. Če jih ne zanimaš, se itak vidi takoj, problem je le v tem, da nekateri ljudje zelo očitnih izjav in signalov nočete razumeti in težite še po več mesecih ali celo letih kljub pomanjkanju interesa z druge strani. Potem pa jamrat, ker se taiste mečejo za bogataši. To pa je obupano. Če bi namreč vsi tile samski pobje tukaj dejansko verjeli v svoj nasvet, bi si že davno našli eno njim dosegljivo in živeli happily ever after :P.[/quote]
Kje si ti prebrala, da bi moral nekdo kar z nekom biti? Ne mešaj megle tam kjer je ni. Kakšne kriterije si kdo postavi je njegova odločitev, ampak potem se naj tudi pogleda v ogledalo in naj bo iskren vsaj do samega sebe.
Kar se tiče tratenja časa je zate smešna, za nekatere ni. Ne meni razlagat o razumevanju signalov, to bi mi lahko razlagala kakšnih 20 let nazaj. Signale berem zelo dobro in mi je hitro jasno v kateri predal spada ženska. Tu in tam se najde taka, ki oddaja mešane signale ampak tudi ta gre hitro v predal. Žal pa jih ne znajo brati vsi in dovolj dobro. In ker jih ne znajo brati, se zagledajo v napačno še preden bi prebrali signale, izgubljajo čas z napačno namesto, da bi šli naprej. Ali verjamejo v nasvet in ali ga bodo upoštevali je njihova stvar. Meni je vseeno, zame to deluje. Če kdo jamra tu gor je samska avtorica, ki bi rada imela dobro situiranega fanta ali moža.
melanijaxxx: Točno to!
@Samoti: Jaz ti lahko povem iz osebnih izkušenj, ko sem še delala prek študenca različna dela. Točno, ko sem sama zaslužila tisti denar, takrat se je name hotel nalimati moški brez dela, torej na sociali kot sem sam zdaj. Čeprav on ni dal vseh kart na mizo, bluzil mi je da sem lepa, da je njemu samo za ljubezen, ne za denar pa takšne. Poznam tudi nekaj žensk z redno in dobro plačano službo, na katere so se hoteli nalimati brezposelni moški. Torej tudi nekateri moški to delajo. 😉
@Samoti: Jaz ti lahko povem iz osebnih izkušenj, ko sem še delala prek študenca različna dela. Točno, ko sem sama zaslužila tisti denar, takrat se je name hotel nalimati moški brez dela, torej na sociali kot sem sama zdaj. Čeprav on ni dal vseh kart na mizo, bluzil mi je da sem lepa, da je njemu samo za ljubezen, ne za denar pa takšne. Poznam tudi nekaj žensk z redno in dobro plačano službo, na katere so se hoteli nalimati brezposelni moški. Torej tudi nekateri moški to delajo. 😉
@Samoti: Jaz ti lahko povem iz osebnih izkušenj, ko sem še delala prek študenca različna dela. Točno, ko sem sama zaslužila tisti denar, takrat se je name hotel nalimati moški brez dela, torej na sociali kot sem sama zdaj. Čeprav on ni dal vseh kart na mizo, bluzil mi je da sem lepa, da je njemu samo za ljubezen, ne za denar pa takšne. Poznam tudi nekaj žensk z redno in dobro plačano službo, na katere so se hoteli nalimati brezposelni moški. Torej tudi nekateri moški to delajo. 😉 Osebno poznam zdravnico, ki živi brezposelnega moškega. Pa čeprav jo je že velikokrat prevaral, ona je raje z njim, kot samska.
Sramota. Le kaj bo, ko bo gospa mama umrla in še ne bo tega dobro situiranega samčka, ki te bi nadvse ljubil in razvajal? Službe kljub gromozanskim naprezanjem ne bo. Ne, ker je ni, ker ne bi dalala. Ampak kakorkoli, naj se ti te pobožne sanje ali želje uresničijo, da bo lahko tvoja mama ponovno zadihala in začela uživati svoje življenje brez priseskov.
Miska, kaj se s tabo dogaja?
Bom reku, da razumem tvojo zeljo in imam seveda tudi jaz dokaj podobno, vendar pa te prosim, obrni zgodbo in razmisli – a nekdo dobro situiran isce tako zensko kot si ti? S takim odnosom do vsega, ki si ga izdala? A visoko izobrazila si se pa verjetno na FDV ali pa kaksni podobni fakulteti?
No lej, jaz gledam bolj med farmacevtkami pa zdravnicami, ker ze pasivno v takem okolju delam – sprejemljiva je tudi kakrsnakoli druga UPORABNA znanost 🙂
No ja… V prvem postu si napisala visoko izobražena. Nadaljevala si v enem naslednjih postov, da si diplomirana.
Diploma je danes popolnoma povprečna izobrazba mladega človeka. Se strinjam, na žalost. Vendar je tvoje tolmačenje lastne izobrazbe, se bojim, precenjeno.
Seveda osebno nimam nič proti “zgolj diplomirani”, kot tudi nič proti “dokončani osnovni šoli”. In zanimivo, to je v iskanju partnerstva popolnoma nepomemben dejavnik. Bolj pomemben se mi zdi tisti, ki pravi da je človek do človeka človek…. Toliko o tem tvojem “luzerji”, ali kako si ga že poimenovala. Pa lep dan ti želim, Vasja (eden bolje “situiranih”)
Jaz te razumem, ni boljsega kot financna sigurnost, tudi ce ostanes na zavodu btk, bo ze mozek poskrbel zate.
Ampak vprasaj se, zakaj bi jaz pol imel tebe, ker mi vec denarja ostane ce imam eno ki tudi dobro zasluzi. Se strinjam, da je to pogled samo skozi financno plat, ce pa ne gledamo samo skozi denar pa je meni bolj pomembno kaksno sadje ima v modrcu kot pa pred bajto.
Haha.ta je pa dobra.me res zanima kdo je tu luzer ti ki si na socialni ali fant ki dela od zore do mraka da bi se ti razvajala….
Da ti povem ti fantje ki malo zasluzijo znajo prav dobro poskrbet za svojo partnerko.mogoce bolj na kateri drug nacin kot pa z denarjem.zelim ti da si bos nasla enega bogatega tipa ki te bo varal vse povprek.mogoce bos potem ko bos stara in zgubana znala cenit malega (luzerja )ki se bo vsak dan trudil za to da bo tvoja rit polna.lp
@Vojtek: Jaz pač priznam, tisto kar druge ženske skrivajo. Ogromno žensk poznam, mojih vrstnic, ki so si po diplomi našle enega moškega; večinoma iz kakšne vplivne družine in hop čez circa dva meseca so bile noseče. Jaz sem bila vedno usmerjena v zgolj iskanje službe, ker vem da moški pridejo in gredo, služba in reden prihodek pa ostane. Zato mi finančna neodvisna tudi nekaj pomeni, že zaradi same delovne dobe. Ne mislim pa samo jaz delati, ko dobim službo pa moškega živeti. Potem bi mi večina žensk rekla, da sem butasta, kar bi bila res. 😉
@Mihajlov11 : Ne se bati, bom prej dobila fajno službo, kot bogataša. Živim v takšnem majhnem kraju, kjer je zelo malo bogatašev, če že so dobro situirani, so oddani z otroki. 😉
@Vojtek: Jaz pač priznam, tisto kar druge ženske skrivajo. Ogromno žensk poznam, mojih vrstnic, ki so si po diplomi našle enega moškega; večinoma iz kakšne vplivne družine in hop čez circa dva meseca so bile noseče. Jaz sem bila vedno usmerjena v zgolj iskanje službe, ker vem da moški pridejo in gredo, služba in reden prihodek pa ostane. Zato mi finančna neodvisna tudi nekaj pomeni, že zaradi same delovne dobe. Ne mislim pa samo jaz delati, ko dobim službo pa moškega živeti. Potem bi mi večina žensk rekla, da sem butasta, kar bi bila res. 😉
@Mihajlov11 : Ne se bati, bom prej dobila fajno službo, kot bogataša. Živim v takšnem majhnem kraju, kjer je zelo malo bogatašev, če že so dobro situirani, so oddani in imajo otroke. 😉
@Vojtek: Jaz pač priznam, tisto kar druge ženske skrivajo. Ogromno žensk poznam, mojih vrstnic, ki so si po diplomi našle enega moškega; večinoma iz kakšne vplivne družine in hop čez circa dva meseca so bile noseče. Jaz sem bila vedno usmerjena v zgolj iskanje službe, ker vem da moški pridejo in gredo, služba in reden prihodek pa ostane. Zato mi finančna neodvisnost tudi nekaj pomeni, že zaradi same delovne dobe. Ne mislim pa samo jaz delati, ko dobim službo pa moškega živeti. Potem bi mi večina žensk rekla, da sem butasta, kar bi bila res. 😉
@Mihajlov11 : Ne se bati, bom prej dobila fajno službo, kot bogataša. Živim v takšnem majhnem kraju, kjer je zelo malo bogatašev, če že so dobro situirani, so oddani in imajo otroke. 😉
@Vojtek: Jaz pač priznam, tisto kar druge ženske skrivajo. Ogromno žensk poznam, mojih vrstnic, ki so si po diplomi našle enega moškega; večinoma iz kakšne vplivne družine in hop čez circa dva meseca so bile noseče. Jaz sem bila vedno usmerjena v zgolj iskanje službe, ker vem da moški pridejo in gredo, služba in reden prihodek pa ostane. Zato mi finančna neodvisnost tudi nekaj pomeni, že zaradi same delovne dobe. Sicer ne vem, če se študentsko delo šteje v delovno dobo? Ne mislim pa samo jaz delati, ko dobim službo pa moškega živeti. Potem bi mi večina žensk rekla, da sem butasta, kar bi bila res. 😉
Jaz res ne vidim da bi bilo kaj narobe v razmišljanju @kahlo22.
Pač ne glede na stanje doma, ampak njo privlačijo uspešni moški in to je čst vredu in vsaj v grobem ve kakšnega moškega hoče in s kakšnim si bo ustvarila življenje oz. družino.
Nekaj let nazaj ko smo živeli v jamah ali pa nekoliko naprej v srednjem veku se je alfa moški (uspešen moški) pa ne zdaj mešati alfa moškega in zgolj nekoga kateri je keš podedoval ali podobno, čeprav kakšne ženske tudi to ne moti. Izkazoval se je tako da je šel v lov prinesel hrano za družino znal obdelovati zemljo in držati družino skupaj ko je bilo najtežje. V današnjih časih se uspešen pravi alfa moški ne tisti kateri glumijo to, žal je preveč takih, torej pravi alfa v današnjih časih se izkazuje drugače in to pač so deloma materjalne dobrine ostalo je pa njegov karakter in morala.
Tako da moški kateri ste brezvezno komentirali res porazno razmišljanje, kar se pa tiče žensk pa je to itak mačja igra…
Uglvanem @kahlo22 če si prepričana da te bo takšen moški osrečeval pa začni dela na tem in na sebi da lahko pašeš zraven takega moškega, ne pa pisati na forumu o tem ker je brezveze, škoda energije.
Sej bi lahko še dost pisal o tipu ženske kakšna si ti ampak nebom in vrjemi s tem ne mislim nič slabega. Samo zato da nebi kdo slučajen probal manipulirati z isto razmišljajočo žensko kot si ti.
Upam da se ti bo lepo izšlo in BTW zelenjava iz domačega vrta je pa res neki najboljšega 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.