Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža

Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža

V vsakem primeru si malo čudna.

@tvoj vlak je že odpeljal: Dobro situiranega moškega bi prej spoznala izven mojega
majhnega kraja. Na kakšnem tečaju sommelierstva, kjer je veliko vinarjev. 😉
Na tak tečaj ne bi šla zgolj zaradi tega, ampak ker bi tudi sama rada bila sommelierka. Vsaj prve stopnje. Je pa na žalost tak tečaj zelo drag, sedaj si ga ne morem privoščiti ker nimam dohodka, razen socialne podpore. Brezplačni tečaji na kakšni ljudski univerzi še gredo. Tečaj sommelierstva je cca čez 500 evrov, pa še stroški bencina zraven, ker nisem iz Ljubljane. Mogoče si ga bom privoščila, ko začnem delati. Prej ne.

@Tvoja_teta : Mene tvoje opazke ne prizadenejo. 🙂 Še smejim se, ko jih berem.

da se raje ukvarjaš s tistimi, ki ti kar nekaj lapajo, kot pa s kakšnim, ki te vspodbudno pogleda, ti namigne …

Ej, kahlar, tečen si že s temle. nooo! Dajta z Desijem užgat eno debato, pa bo mir. Sta idealna drug za drugega. No, saj mogoče sta ena oseba. Who cares! Samo ne trolaj več tukaj.

Ti ga pa serjes. Kahlar!

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Ja, saj pravim.

@Tvoja_teta : Zakaj misliš, da veliko punc hoče biti manekenk? Ne verjetno samo zaradi mode, na manekenskih dogodkih in revijah je ponavadi zmeraj veliko bogatašev. Pa na splošno na teh družabnih dogodkih. Pač v takšnih krogih, kot se giblješ, takšne ljudi spoznaš. Če bi te naše misice pa ne vem kaj še ostale vsaka v svojih rovtah, pač ne bi spoznale bogatašev. 😉 To so one nagonsko vedele, zato so šle v manekenski svet. 😉

@Tvoja_teta : Zakaj misliš, da veliko punc hoče biti manekenk? Ne verjetno samo zaradi mode, na manekenskih dogodkih in revijah je ponavadi zmeraj veliko bogatašev. Pa na splošno na teh družabnih dogodkih. Pač v takšnih krogih, kot se giblješ, takšne ljudi spoznaš. Če bi te naše misice pa ne vem kaj še ostale vsaka v svojih rovtah, pač ne bi spoznale bogatašev. 😉 To so one nagonsko vedele, zato so šle v manekenski svet. 😉 Jaz sem se očitno do zdaj gibala v napačnih krogih. 😉

@Tvoja_teta : Zakaj misliš, da veliko punc hoče biti manekenk? Ne verjetno samo zaradi mode, na manekenskih dogodkih in revijah je ponavadi zmeraj veliko bogatašev. Pa na splošno na teh družabnih dogodkih. Pač v takšnih krogih, kot se giblješ, takšne ljudi spoznaš. Če bi te naše misice pa ne vem kaj še ostale vsaka v svojih rovtah, pač ne bi spoznale bogatašev. 😉 To so one nagonsko vedele, zato so šle v manekenski svet. 😉 Jaz sem se očitno do zdaj gibala v napačnih krogih. 😉 To pomeni samo v mojem majhnem kraju, prej pa na faksu. Čeprav sem na faksu spoznala veliko več zanimivih ljudi. No, tudi na kakšnih brezplačnih tečajih tujih jezikov na ljudski univerzi, spoznaš veliko
zanimivih ljudi.

Jaz te razumem, avtorica. Ko sem bila mlada, sem imela fanta, imel me je noro rad, je bil t.i. “luzer”. No, sama sem končala faks, visoka izobrazba, dober videz in komunikativnost, so mi odprli vrata do “višav”. Sem se poročila z 10 let starejšim, zelo dobro situiranim. Dva otroka. Po 17 letih sem ločena, on si je našel dosti mlajšo ljubico. Vsa leta sem ga čakala doma, ko je nonstop delal, skrbela za hišo, otroke…
Moj bivši, “luzer” je še vedno “delavec”, po 15 letih je še z ženo, pravkar se selita v hišo, enako dva otroka. Ni mi prišlo na ušesa, da bi jo kdaj varal. Pač tako je. Vedi, da se bogati moški do žensk obnašajo predvsem na en način – kot do predmeta. Naj dodam še, da je bilo v mojem zakonu obvezno vse po moževo, saj veš, kako pravijo, mnogo kletk je iz zlata.
In ne jokaj na koncu po forumu tako kot zdaj jaz:-(

Sem že zjutraj brala zanimiva posta – Mogoče jaz? in še eden – če bo kaj več replik prav na njiju in zanimivo, tema je šla v “pozabo”.

Vidim, da tudi moški niso več glupi in ne iščejo samo špranje… Začeli so razmišljat (vsaj nekateri – Mogoče jaz? , Še eden) in očitno so raje samski kot pa si navleči ali ločeno z neurejenimi odnosi (ok, ne poznamo cele zgodbe) ali leno. Bravo za to.
Očitno ne želijo (vsi) imeti Melanije v hiši, bo treba še kaj naredit, kot pa le biti lepa. Upam, da se ta trend obrne, ker svet se mi zdi dokaj skontrafuzlan.

Sama sem dobesedno prinesla “rit” v tujo bajto, s svojo pridnostjo in predanostjo delu pa sva prišla do vzajemnega spoštovanja. Oba sva zelo uspešna v svojem poslu, imava otroke, skupne trenutke, skratka se ujameva. Ne vem pa kako bi bilo, če bila se delala gospo in moja mama to, mama ono. Kakor kdo ve in zna sicer – kakor komu paše. Je pa res, da je danes res vseskozi samo se imeti “fajn”, “smo šli”, “full je bil dobr žur”, ter nedeljske “ptičke”, ki uletijo k mami na kosilo pred tem pa so komaj zlezli iz postelje. Super, če vam je tako prav. Seveda to ne leti na vse, na večji del ženske populacije pa.

@Tvoja_teta : Zakaj misliš, da veliko punc hoče biti manekenk? Ne verjetno samo zaradi mode, na manekenskih dogodkih in revijah je ponavadi zmeraj veliko bogatašev. Pa na splošno na teh družabnih dogodkih. Pač v takšnih krogih, kot se giblješ, takšne ljudi spoznaš. Če bi te naše misice pa ne vem kaj še ostale vsaka v svojih rovtah, pač ne bi spoznale bogatašev. 😉 To so one nagonsko vedele, zato so šle v manekenski svet. 😉 Jaz sem se očitno do zdaj gibala v napačnih krogih. 😉 To pomeni samo v mojem majhnem kraju, prej pa na faksu. Čeprav sem na faksu spoznala veliko več zanimivih ljudi. No, tudi na kakšnih brezplačnih tečajih tujih jezikov na ljudski univerzi, spoznaš veliko
zanimivih ljudi.

zanimivih ljudi.

zanimivih ljudi.

Če boš še enkrat prebrala boš hitro ugotovila, da nikjer nisem napisal da so ostale za na odpad. Vsi vemo kako je s samskimi 30+ ženskami, vse živo obstaja. Zato pa sem jima napisal, da naj bosta previdna in ne izgubljata preveč časa s takimi, ki ne vejo kaj bi same s sabo, iščejo same sebe, iščejo idealnost itd. pojdita čim prej naprej in poiščita kvalitetno žensko. Ker vsakič ko se bosta ukvarjala z napačnimi in se trudila okrog njih ne bosta dosegla nič kot samo to, da jim bosta s svojim občudovanjem samo dodatno ego filala, rezultat bo pa samo izguba časa. Take ženske se potem zanašajo na to, da imajo pet občudovalcev in fililng da so zelo iskana roba, ko pa minejo ta boljša leta se pa tudi to neha. Ostanejo same, potem pa nikjer nobenega okrog za resno vezo itd.
So ženske 30+ realne? Si prepričana? Kaj pa je zate dobro situiran moški? Še vedno nisi odgovorila.
Ne poznam te, ampak glede na napisano nimam občutka, da si realna. Če bi bila realna bi ti bilo bolj pomembno, da najdeš nekoga, ki te ima rad in začneta skupaj ustvarjati kot pa, da fantaziraš o dobro situiranemu moškemu. Ja itak stojijo v vrsti in čakajo samo na tebe. Si oh in sploh ampak še noben se ni zagrebel zate. Kaj ti to pove? Razumeš realnost?
Ne se ukvarjat z znankami, ki jim je uspelo. So srečne? Jih poznaš dovolj dobro, da to veš? Ti nisi takšna kot one. Si druga osebnost, drug videz, druga energija itd. Kaj one imajo in ti nimaš? Popolnoma napačno vprašanje.
Jaz ne mislim, da je s tabo kaj narobe ali da ti kaj manjka. Bi te z veseljem spoznal. Ampak nisem prepričan, da si na pravi poti glede na razmišljanje.

vso spoštovanje za ta tvoj komentar.ena od redkih žensk,ki je tukaj pošteno povedala,da denar in materialne stvari niso podlaga,da si srečna v življenju.tole si breberite mnoge monovke,ki želite imeti partnerja na podlagi njegovih financ in materialnih stvari ne pa na podlagi tega,kdo vas ima rad in vas spoštuje.

Če boš še enkrat prebrala boš hitro ugotovila, da nikjer nisem napisal da so ostale za na odpad. Vsi vemo kako je s samskimi 30+ ženskami, vse živo obstaja. Zato pa sem jima napisal, da naj bosta previdna in ne izgubljata preveč časa s takimi, ki ne vejo kaj bi same s sabo, iščejo same sebe, iščejo idealnost itd. pojdita čim prej naprej in poiščita kvalitetno žensko. Ker vsakič ko se bosta ukvarjala z napačnimi in se trudila okrog njih ne bosta dosegla nič kot samo to, da jim bosta s svojim občudovanjem samo dodatno ego filala, rezultat bo pa samo izguba časa. Take ženske se potem zanašajo na to, da imajo pet občudovalcev in fililng da so zelo iskana roba, ko pa minejo ta boljša leta se pa tudi to neha. Ostanejo same, potem pa nikjer nobenega okrog za resno vezo itd.
So ženske 30+ realne? Si prepričana? Kaj pa je zate dobro situiran moški? Še vedno nisi odgovorila.
Ne poznam te, ampak glede na napisano nimam občutka, da si realna. Če bi bila realna bi ti bilo bolj pomembno, da najdeš nekoga, ki te ima rad in začneta skupaj ustvarjati kot pa, da fantaziraš o dobro situiranemu moškemu. Ja itak stojijo v vrsti in čakajo samo na tebe. Si oh in sploh ampak še noben se ni zagrebel zate. Kaj ti to pove? Razumeš realnost?
Ne se ukvarjat z znankami, ki jim je uspelo. So srečne? Jih poznaš dovolj dobro, da to veš? Ti nisi takšna kot one. Si druga osebnost, drug videz, druga energija itd. Kaj one imajo in ti nimaš? Popolnoma napačno vprašanje.
Jaz ne mislim, da je s tabo kaj narobe ali da ti kaj manjka. Bi te z veseljem spoznal. Ampak nisem prepričan, da si na pravi poti glede na razmišljanje.[/quote]napisano,vse tko kot je živa resnica.vsaka čast…

@razumem te: Ja, seveda. Moški, ki imajo denar in status, so velikokrat nasilni. Mislijo,da imajo moč nad tabo. So pa prav tako, moški ki so brezposelni nasilni ali če ženska več zasluži kot oni sami.
To je sploh udarec za moški ego, če ženska več zasluži, eni se potem nad ženskami izživljajo. Mislim, da je to predvsem odvisno od karakterja posameznika. 😉

@razumem te: Ja, seveda. Moški, ki imajo denar in status, so velikokrat nasilni. Mislijo,da imajo moč nad tabo. So pa prav tako, moški ki so brezposelni nasilni ali če ženska več zasluži kot oni sami.
To je sploh udarec za moški ego, če ženska več zasluži, eni se potem nad ženskami izživljajo z nasiljem ali jo prevarajo. Mislim, da je to predvsem odvisno od karakterja posameznika. 😉

seveda se tebi ne da dokazati,ket spet po svoje obračaš stvari.razlagaš o nekih finančnih razlikah,sama pa živiš od socijalne pomoči,mislim res si neverjetna!!pri svojih 30letih,da tako razmišljaš je zelo žalostno.potem se pa sprašujemo zakaj je v današnjih cajtih toliko samskih žensk starih od 30 do 40 let.ti si živi dokaz,zakaj je tko.

Jaz ne mislim, da je s tabo kaj narobe ali da ti kaj manjka. Bi te z veseljem spoznal. Ampak nisem prepričan, da si na pravi poti glede na razmišljanje.[/quote]

A bejž no, to da te ima nekdo rad, da je dovolj za zvezo? Kaj pa ona, ne sme imeti nobenega kriterija, prvi ki jo hoče in gremo al kaj? Najbolj hecno mi je pa, da to vedno pišejo moški, ki ne bi imeli 30+, ne bi debele, ne bi neizobražene, brezposelne…Kaj to pove o tebi? Da si enak oz. še slabši kot ona, ker ti ne uspe dobit take kot hočeš, pa tukaj deliš “dobronamerne” nasvete. Pot v pekel je res tlakovana z dobrimi nameni..

Neverjetno mi je to večno spravljanje na samske, pa so taki ljudje še najbolj iskreni do drugih. Če pač ni nikogar, ki ti je všeč, ostaneš samski. Je bolje biti z nekom, ki ti je odvraten? In ti gre na bruhanje vsakič, ko se uležeš v posteljo k njemu? Bi ti bil s tako žensko oz.bi ti bilo všeč, da si z žensko, ki goji take občutke do tebe, s teboj je pa samo zato, da ni samska? Ker če ti je vseeno, je bolje, da nabaviš napihljivo lutko, ker je očitno zate ženska samo objekt za praznjenje.

Jaz ne mislim, da je s tabo kaj narobe ali da ti kaj manjka. Bi te z veseljem spoznal. Ampak nisem prepričan, da si na pravi poti glede na razmišljanje.[/quote]

A bejž no, to da te ima nekdo rad, da je dovolj za zvezo? Kaj pa ona, ne sme imeti nobenega kriterija, prvi ki jo hoče in gremo al kaj? Najbolj hecno mi je pa, da to vedno pišejo moški, ki ne bi imeli 30+, ne bi debele, ne bi neizobražene, brezposelne…Kaj to pove o tebi? Da si enak oz. še slabši kot ona, ker ti ne uspe dobit take kot hočeš, pa tukaj deliš “dobronamerne” nasvete. Pot v pekel je res tlakovana z dobrimi nameni..

Neverjetno mi je to večno spravljanje na samske, pa so taki ljudje še najbolj iskreni do drugih. Če pač ni nikogar, ki ti je všeč, ostaneš samski. Je bolje biti z nekom, ki ti je odvraten? In ti gre na bruhanje vsakič, ko se uležeš v posteljo k njemu? Bi ti bil s tako žensko oz.bi ti bilo všeč, da si z žensko, ki goji take občutke do tebe, s teboj je pa samo zato, da ni samska? Ker če ti je vseeno, je bolje, da nabaviš napihljivo lutko, ker je očitno zate ženska samo objekt za praznjenje.[/quote]zastonj nosiš ta nickname,to,kar je njej ratalo,da je osvojila bogatega starca za denar,tebi ne bo.čeprav ti je to želja.hahaha.

Neverjetno mi je to večno spravljanje na samske, pa so taki ljudje še najbolj iskreni do drugih. Če pač ni nikogar, ki ti je všeč, ostaneš samski. Je bolje biti z nekom, ki ti je odvraten? In ti gre na bruhanje vsakič, ko se uležeš v posteljo k njemu? Bi ti bil s tako žensko oz.bi ti bilo všeč, da si z žensko, ki goji take občutke do tebe, s teboj je pa samo zato, da ni samska? Ker če ti je vseeno, je bolje, da nabaviš napihljivo lutko, ker je očitno zate ženska samo objekt za praznjenje.[/quote]

Temu se reče vzeti iz konteksta in potem po svoje razlagati … Ali ni samoumevno, da mora imeti tudi ženska kriterije? Realne kriterije. Ali ti pomeni, da bo z luzerjem? NE Ali to pomeni, da bo alkoholikom? NE Ali to pomeni, da bo z nasilnežem? NE itd.
V tej zgodbi je izpostavljen kriterij dobro situiran fant ali mož. In to kriterij s strani ženske, ki nima za burek. In če dobro situiran fant ali moški postavi kriterij, da bi imel rad nesramno bogato punco ali ženo kjer se bo avtorica znašla v tej zgodbi? Kje je ta realnost?

Neverjetno mi je to večno spravljanje na samske, pa so taki ljudje še najbolj iskreni do drugih. Če pač ni nikogar, ki ti je všeč, ostaneš samski. Je bolje biti z nekom, ki ti je odvraten? In ti gre na bruhanje vsakič, ko se uležeš v posteljo k njemu? Bi ti bil s tako žensko oz.bi ti bilo všeč, da si z žensko, ki goji take občutke do tebe, s teboj je pa samo zato, da ni samska? Ker če ti je vseeno, je bolje, da nabaviš napihljivo lutko, ker je očitno zate ženska samo objekt za praznjenje.[/quote]

Temu se reče vzeti iz konteksta in potem po svoje razlagati … Ali ni samoumevno, da mora imeti tudi ženska kriterije? Realne kriterije. Ali ti pomeni, da bo z luzerjem? NE Ali to pomeni, da bo alkoholikom? NE Ali to pomeni, da bo z nasilnežem? NE itd.
V tej zgodbi je izpostavljen kriterij dobro situiran fant ali mož. In to kriterij s strani ženske, ki nima za burek. In če dobro situiran fant ali moški postavi kriterij, da bi imel rad nesramno bogato punco ali ženo kjer se bo avtorica znašla v tej zgodbi? Kje je ta realnost?[/quote]če bi tako temo odprl moški 30 let star,ki živi od socialne pomoči,bi v roku 1 ure,bil zbombardiran tukaj od monkelj,da bi se kadilo.in to točno od takih,ki tukaj zagovarjajo avtorico.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close