Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža

Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža

Torej je tudi njiju pregnala?[/quote]
Ne toliko pregnala, kot zdolgočasila do smrti. Sicer pa Matjažko razpištoli se, jaz nič ne hendlam.

nehaj živeti v svojih iluzijah kot neka 16 letna najstnica,ampak začni razmišljati kot ena 30 letna ženska,kar v bistvu tudi si.če ti do 30 leta ni uspelo uresničiti svoje fantazije,da najdeš princa na belem konju z debelo denarnico,ti tudi nikoli ne bo.mlade,lepe,postavne ženske,ki jim je prioriteta v življenju,da najdejo bogatega moškega,jim to uspe v mladih letih,ker so zaželjene in imajo veliko izbiro moških.ti očigledno sama sebe precenjuješ,ker če bi bila neka huda bejba,bi te kakšen bogat moški že zahaklal,ne bi pa pri 30 letih bila samska.raje se zbudi in si najdi kakšno službo,pa,če je to delo v proizvodnji ,je bolje mesečno zaslužit 750 ali 800 eurov,kot pa nič.ogromno ljudi poznam,ki imajo narejeno fakulteto,pa delajo v proizvodnji,ker druge izbire nimajo.namesto,da se sama sebi smiliš in sanjaš,ti je bolje da začneš živeti v realnosti,kar,bi se od ženske stare 30 let tudi pričakovalo.

nehaj živeti v svojih iluzijah kot neka 16 letna najstnica,ampak začni razmišljati kot ena 30 letna ženska,kar v bistvu tudi si.če ti do 30 leta ni uspelo uresničiti svoje fantazije,da najdeš princa na belem konju z debelo denarnico,ti tudi nikoli ne bo.mlade,lepe,postavne ženske,ki jim je prioriteta v življenju,da najdejo bogatega moškega,jim to uspe v mladih letih,ker so zaželjene in imajo veliko izbiro moških.ti očigledno sama sebe precenjuješ,ker če bi bila neka huda bejba,bi te kakšen bogat moški že zahaklal,ne bi pa pri 30 letih bila samska.raje se zbudi in si najdi kakšno službo,pa,če je to delo v proizvodnji ,je bolje mesečno zaslužit 750 ali 800 eurov,kot pa nič.ogromno ljudi poznam,ki imajo narejeno fakulteto,pa delajo v proizvodnji,ker druge izbire nimajo.namesto,da se sama sebi smiliš in sanjaš,ti je bolje da začneš živeti v realnosti,kar,bi se od ženske stare 30 let tudi pričakovalo.[/quote]

Dobro situirani ločenci padajo tudi na 30 letnice. Vendar pa če so bili na ledu, ne bodo šli še enkrat – bodo bolj pazili s kom grejo v vezo. Če pa jih je bivša žena dobila pri natikanju rogov, pa bodo v drugo bolj previdno skrivali.

No ja, prav bistra nisi, kljub izobrazbi. Mogoče te bo kakšen dedek pobral….. več pa ne pričakuj,… je preveč sponzoruš.

@Neznana in @khm: Ne se bati, verjetno si bom našla kakšno super delo na kakšni italijanski križarki in bom raje sama fajn zaslužila in potovala pa še finančno neodvisna bom. Ne bom rabila nobenega ogabnega sugar daddya. Me zanima, kaj boste sedaj rekli pametnjakoviči? Da sem prestara in nesposobna, pa me niti ne poznate. Najlažje je pod vzdevki nekoga zmerjati. 😉

Lp

Pa saj mi ti ga vsi iz srca privoščimo 🙂

Hvala, vsaj ena.

to bi zate bilo najpametneje,da začneš sama nekaj ustvarjati iz svojega življenja,kot,da čakaš sugar daddya.

Imam nadstandardno plačo, vodilno pozicijo, lahko rečem, da imam širok spekter formalne dodiplomske in podiplomske izobrazbe, tudi nekaj malega sam znam popraviti, 37 let, hiša, brez kredita, ni pravokacija.

Starša sta me vzgojila v delo in že celo življenje borbam, se trudim, pri hiši hvalabogu pomagala z rokami, ker z njuno plačo ne moreš živeti. Morja kot otrok nisem veliko videl, ker ni bilo denarja. Staršema svojo hvaležnost za njuno preteklo pomoč izrazim v mesečni obliki plačila kakšne položnice, kdaj pa kdaj pa se tudi obiščemo.

Iščete dobro situiranega? Lepo. Kaj pa dobim v zameno? Primer: grem v tujino, srečam dekle, en drugega navdušiva in se zbližava. Čez čas opazim, da ni ne delovnih navad, da sedaj pospravljam za obema, ne več le za sabo, čez dobro leto prekineva. Spet druga hotel mama non stop, nesamostojna do amena,bodoča tašča na obisku kar meni ni bilo nikoli v breme, motilo me je to, da hodi pospravljat bajto in kuhat za čez teden, medtem, ko vse to lahko naredim jaz, ona pa sploh, ker ni imela zahtevne službe, časa veliko, za napačne stvari. Kar tudi ni problem, ampak kako pa potem, če/ko pridejo otroci. Že sedaj ni nobene odgovornosti, potem pa se slabše.
Čez čas začneva z ločeno, en otrok od prej. Same štale z bivšim partnerjem, stalna slaba volja, pa nihanje razpoloženja, nagajanje, podtikanje,…

Leta tečejo, sem kjer sem, samski. Najbrž bo tako tudi ostalo.

Sem tudi sam dobro izobražen in dobro “situiran” ponudb ne manjka.
Pred meseci končal s punco – enak problem. Ne zna ne kuhat, samo en žur non stop, pa kavice
po službi pa lepa gor in dol, v nedeljah pa k mami na kosilo. Samo rit je prinesla v stanovanje in
to je bilo vse od nje, kar se tiče doprinosa.

Plus samo to, da ni bilo otrok, da sva lažje zaključila. Kje dobit normalno?

Kje dobiti normalno? Definitivno bodita previdna pri 30+ izogibajta se ženskam, ki si dvigujejo ceno s tem ko fantazirajo kako so oh in sploh zaželene, kako jih vabijo na vse možne konce, in kako bi naredili vse za njih, izogibajta se tistim, ki imajo “zmedo” v glavi… škoda časa, fokusirajta se na prizemljene ženske. Bodita previdna, da ne naletita na dobre igralke. Čim prej stran, vsaka minuta je preveč. Kvalitetne ženske obstajajo, ampak jih je treba najti. V razredu 30+ jih ni veliko, ker če ne bi se že kdo zagrebel. V razredu 40+ jih je še manj.

@Mogoče jaz?: Jaz znam kuhati in si tudi aktivno iščem službo, ker nočem biti odvisna od moškega.
Se tudi izobražujem na tečajih, ki so brezplačni ker poleg socialne podpore nimam dohodkov za plačljive tečaje.
Tako da se ne ukvarjam zgolj z “iskanjem situiranih moških” , ker jih je v mojem kraju zelo malo.
Če pa že so, so poročeni ali v vezi in imajo družino. Ta tema na monu je bila predvsem provokacija in sociološki eksperiment, saj me je zanimalo kako ljudje radi obsojajo, sploh ženske.

@Mogoče jaz?: Jaz znam kuhati in si tudi aktivno iščem službo, ker nočem biti odvisna od moškega. Tudi na njivi delam, kjer imava z mami veliko zelenjave. Tako da mi nobeno delo ni tuje.
Se tudi izobražujem na tečajih, ki so brezplačni ker poleg socialne podpore nimam dohodkov za plačljive tečaje.
Tako da se ne ukvarjam zgolj z “iskanjem situiranih moških” , ker jih je v mojem kraju zelo malo.
Če pa že so, so poročeni ali v vezi in imajo družino. Ta tema na monu je bila predvsem provokacija in sociološki eksperiment, saj me je zanimalo kako ljudje radi obsojajo, sploh ženske.

@Mogoče jaz?: Jaz znam kuhati in si tudi aktivno iščem službo, ker nočem biti odvisna od moškega. Tudi na njivi delam, kjer imava z mami veliko zelenjave. Tako da mi nobeno delo ni tuje.
Se tudi izobražujem na tečajih, ki so brezplačni, ker poleg socialne podpore nimam dohodkov za plačljive tečaje.

Ma, če si res tako pridna, te jaz oženim.

@Samoti: Potem svetuješ drugim, da so normalne zgolj v 20 tih letih, ostale smo za odpad? In obsojene na večno samoto in “duhovno iskanje same sebe”? Pa še, da nam 20 letnice ukradejo vse poštene in uredu moške?
20 letnice so zelo naivne, ker verjamejo v iluzije, medtem ko smo 30 letnice bolj izkušene in realne.
Starega konja težje pelješ na led, kot mlajšega? Moški imate pa raje naivne 20 letnice. Da jih seveda lahko dominirate in okoli prsta obračate? 😉

dobila boš kvečjemu kakega psihota, ločenca….z kupom težav! Zakaj, ker to kar ti iščeš je poparčkano že na faxu. Ekola midva sva par iz faxa, pa vsi prijatelji isto! Zdaj lahko čakaš na krizna leta v zakonu in si tako nabašeš ločenca z otroki in bivšo, ali pa spustiš kriterije!
No obstajajo tudi raznorazni playboyi, ki imajo kaj pod palcem, ampak za tiste nisi zanimiva, ker palijo na kake hit starlete, misice in drugo plastikfantastik robo!

@tvoj vlak je odpeljal: Psihoti in ločenci mi že težijo, zato bi rada imela kakšnega normalnega moškega. Ker drugače se mi bo zmešalo.
Sem raje samska, kot da si na glavo nakopljem kakšnega ločenca še s kakšnimi otroki. Takšnih ne rabim, grem raje v samostan. Mi je pa zanimivo, imela sem kolegico, ki je res iskala samo bogate. Največja ironija, zmeraj jih je dobila. Pa ni ne vem kakšna lepotica, sama boljše izgledam kot ona. Tako da ne vem kaj je potem narobe? Ženska zna bolje manipulirati ali kaj? Ker kuhati ne zna, ona se je hvalila zmeraj, da je dovolj v vezi če znaš fajn seksati. Njen bivši fant ji je vse stvari kupoval od dragih znamk oblek do čevljev do dragega spodnjega perila. Medtem, ko sem si jaz to zmeraj sama kupovala. Bivšega fanta je za hvala lepa, ker jo je živel in ji drage obleke kupoval prevarala. Ona je dobila poštene in bogate moške, jaz pa še normalnega in uredu ne morem. Očitno ima ženska “krompir, torej srečo v življenju.

@tvoj vlak je odpeljal: Psihoti in ločenci mi že težijo, zato bi rada imela kakšnega normalnega moškega. Ker drugače se mi bo zmešalo.
Sem raje samska, kot da si na glavo nakopljem kakšnega ločenca še s kakšnimi otroki. Takšnih ne rabim, grem raje v samostan. Mi je pa zanimivo, imela sem kolegico, ki je res iskala samo bogate. Samo tega ni direkt rekla, rekla je da išče ljubezen. Največja ironija, zmeraj jih je dobila. Pa ni ne vem kakšna lepotica, sama boljše izgledam kot ona. Tako da ne vem kaj je potem narobe? Ženska zna bolje manipulirati ali kaj? Ker kuhati ne zna, ona se je hvalila zmeraj, da je dovolj v vezi če znaš fajn seksati. Njen bivši fant ji je vse stvari kupoval od dragih znamk oblek do čevljev do dragega spodnjega perila. Medtem, ko sem si jaz to zmeraj sama kupovala. Bivšega fanta je za hvala lepa, ker jo je živel in ji drage obleke kupoval prevarala. Ona je dobila poštene in bogate moške, jaz pa še normalnega in uredu ne morem. Očitno ima ženska “krompir, torej srečo v življenju.

Ja seveda krompir ima ja, ti pa smolo!
No saj ko boš dojela nekatere stvari, ti morda postane jasno zakaj enim rata drugim pa ne!
PS
Vlak ti je odpeljal.

@tvoj vlak je odpeljal: No, zakaj njej uspe, meni pa ne? Ker ne znam očitno tako dobro vaginalno manipulirati, kot ona? Ker ona nekih posebnih znanj in sposobnosti nima, no razen v postelji. Fantje pa itak pravite, da je samo fajn seks za vezo premalo. Izobražena ni ker se gospe ni dalo študirati, kuhati ne zna. Je pa dosti pametna zase, ker si zmeraj tako naredi da fajn živi. Mogoče celo bolj “pametna zase” od kakšnih magister ali doktoric. 😉

😉 Dete ubogo, ti ne boš dobila niti kamionarja!
PS
Naj te kolegica nauči vaginalno manipulirati, pa ni hudič da se ne bi kaj premaknilo 😉

Uf, dober vas trola, ni kaj. Kapo dol mojstru. :-))

Vaš link

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

@tvoj vlak je že odpeljal: Jaz sem dobra v seksu, tako da ne rabim nobene pomoči. Problem je le, da v kraju kjer živim je veliko psihopatov ali moških, ki so stalno broke. Dobro situiranih moških tukaj sploh ni, če so so v vezah ali poročeni. Zanimivo, ko sem se prej razpisala da bi rada imela dobro situiranega moža ste me pljuvali, sploh ženske. To mojo kolegico pa noben/a, čeprav ženska ne igra z odprtimi kartami. Pa tudi zelo karakterno pokvarjena. To je tak tip ženske, da je nobena ne bi hotela imeti za prijateljico.Ker bi vsaki hotela moža ali partnerja prevzeti, sploh če je dobro situiran.

@tvoj vlak je že odpeljal: Jaz sem dobra v seksu, tako da ne rabim nobene pomoči. Problem je le, da v kraju kjer živim je veliko psihopatov ali moških, ki so stalno broke. Dobro situiranih moških tukaj sploh ni, če so so v vezah ali poročeni. Zanimivo, ko sem se prej razpisala da bi rada imela dobro situiranega moža ste me pljuvali, sploh ženske. To mojo kolegico pa noben/a, čeprav ženska ne igra z odprtimi kartami. Torej imate vsi raje hinavke in ženske, ki se pretvarjajo. Pa tudi zelo karakterno pokvarjena. To je tak tip ženske, da je nobena ne bi hotela imeti za prijateljico.Ker bi vsaki hotela moža ali partnerja prevzeti, sploh če je dobro situiran.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close