Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža

Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža

Eno teoretično vprašanje: če taka, kot je avtorica (in takih verjetno ni malo), najdejo tega princa na belem konju….kako živi potem? Tip ji ni kaj preveč všeč, pogovarjati se nima kaj z njim, privlači jo ne (razen stanja na bančnem računu) – kakšno je to življenje? Brez vsega lepega, brez ognja, brez zaupanja, brez intimnosti – ? A je to tisto, ko tukaj potem ženske jamrajo, kako je njihov tip blesav in iščejo kaj boljšega (bogatejšega)?
Kako gre lahko nekdo iskat partnerja na osnovi denarja?

ja to so ti današnji moderni časi,ko za denar kupiš vse,tudi ljubezen.če danes nimaš neko “mašino”od avtomobila,te kakšna punca ali ženska solidnega izgleda še povohala ne bo.

ja to so ti današnji moderni časi,ko za denar kupiš vse,tudi ljubezen.če danes nimaš neko “mašino”od avtomobila,te kakšna punca ali ženska solidnega izgleda še povohala ne bo.[/quote]

Za denar se lahko kupi samo priležnico, ljubezni ne.
Kar se pa tiče mašin, pa nimaš prav. Briga me, kakšen avto ima, koliko na računu in podobne kozlarije.
Ampak izgleda res prevladujejo sodobne princeske, ki vse vnaprej izračunajo, sploh take, ki same nimajo nič.

ja to so ti današnji moderni časi,ko za denar kupiš vse,tudi ljubezen.če danes nimaš neko “mašino”od avtomobila,te kakšna punca ali ženska solidnega izgleda še povohala ne bo.[/quote]

Za denar se lahko kupi samo priležnico, ljubezni ne.
Kar se pa tiče mašin, pa nimaš prav. Briga me, kakšen avto ima, koliko na računu in podobne kozlarije.
Ampak izgleda res prevladujejo sodobne princeske, ki vse vnaprej izračunajo, sploh take, ki same nimajo nič.[/quote]
to ni bilo mišljeno za tebe,samo taka ti je po večini danes realnost.v mojem naselju v ljubljani,kjer sem jaz odrastel so iz moje generacije takrat punce danes ženske vse,ki so bile “dobrega izgleda”so se poročile in ustvarile družino z nekom,ki ima denar.po večini so to(kriminalci)z audiji,bmw,mercedes,čeprav je cena za to,da živijo kot v zaporu in nosijo sončna očala ,ko pada sneg(da se ne vidijo modrice pod očesom),ali pa se danes skrivajo v varnih hišah z otroci,ker ji grozi,ker ga je zapustila.pošteni,delovni moški jih niso zanimali,hotele so biti princeske in frajerke,danes pa imajo to,kar so želele.

Vidim da na monu, kar mrgoli feministk in lažnih feministk. Meni se je včasih zdel feminizem, kot ideologija super. Do tistih časov, ko so si ženske izborile osnovne pravice, ki jim pripadajo. Današnji postfeminizem je pa zelo čudaški. Tekmovanje v poslovnem svetu z moškimi in ženska postane “moškinja” če hoče uspeti. Roman Vodeb je to čisto prav povedal, da je to zgrešena ideologija, ki uničuje ženske. Ženske izgubijo vso ženstvenost, ko morajo v poslu tekmovati z moškimi. Zakaj nekateri moški dandanes niso več kavalirji? Ker je vse to ubil postfeminizem.

Mogoče bi bila lahko idealna žena za diplomata…
Kako do diplomata – mogoče kot tajnica ali prevajalka… Kje se diplomati gibljejo, kaj potrebujejo, kam hodijo na kosila, kakšnih prireditev se udeležujejo, kaj počnejo med prostim časom…raziščeš kako bi prišla v okolje kjer se gibljejo…kaj so diplomati največkrat po splošni izobrazbi… Predstavljaj si, da si diplomat in kakšna bi bila idealna žena zanj. Potem pa na delo, da se čimbolj približaš idealom…
Postavi si točno določen cilj 🙂
Vprašanje je, če to res hočeš in si pripravljena za to tudi vse narediti, ali samo saaaanjaššššš???

Vsa skrivnost kako najti premožnega partnerja je prvič, da izgledaš top, potem se pa moraš gibati samo na lokacijah, kjer se zadržujejo bogataši in njihovi sinovi. Tam je velika izbira. Trem prijateljicam sem že pomagala pri tovrstnem uspehu. Brez nič ni pa nič. Izobrazba pa pri tem ne igra nobene vloge.

Jaz osebno, nebi imel takšne ženske pa je lahko nwm kaka lepotica..

a si ti mogoče patti stanger iz “millioner “matchmaker”.hahahahaha.

Kaj pomeni zate dobro situiran? Kaj ti nudiš in zakaj misliš da si ravno ti nekaj posebnega? Razumemo, da bi rada imela. Ampak realnost vemo kakšna je. Do 30 imaš več možnosti, potem pa ko si enkrat 30+ te možnosti rapidno upadajo z vsakim letom za resno zvezo. Manj izbire zate, konkurenca je pod 30. Potem pa prideš v 40+ pa vemo kako je, nihče ne pride niti blizu za resno zvezo, nisi zanimiva. Če postaneš zagrenjena te še spolnost niti ne zanima več, tako da si niti tega ne privoščiš.

Jaz te pa razumem, avtorica, tudi sama imam podobne želje. Sicer imam delo in ok zaslužim, ampak samo honorarno in v nobeni zvezi s tem, kar sem doštudirala. Dokler bo, pač bo. Samo pri meni ne gre zgolj za željo po boljšem življenju, ampak me preprosto taki uspešni, dobro situirani in izobraženi moški privlačijo, mislim celo, da ne bi mogla biti z nekom, ki zasluži manj od mene, ne bi ga mogla spoštovati. Že celo življenje tako mislim, enostavno je to v meni in ni odraz trenutnega stanja. Je pa res, da samo bogatega nočem, mora mi biti tudi fizično sexi, tko da kakšni ala Trump odpadejo he he.

In ja vem, ko kaj takega napišeš te divje napadejo teli nevoščljivci tukajle, zgolj zato ker imaš neko željo. Še tega so ti fouš.

Če bi rodila kake tri otroke, zgoraj en dobro situiran išče ženo.

Aja pa še to da dopišem, realno gledano se mi zdi, da je zelo malo možnosti najti takšnega moškega, kar jaz poznam takih parov, da on veliko več zasluži, so skupaj še iz srednje šole ali faksa in sta se spoznala, ko sta bila oba “samo” dijaka, z leti sta pač različno uspela. Če pa kasneje postanejo samski, iščejo podobno uspešno in situirano kot so sami.

bravo,to je odgovor za vse samske od 30 do 40 leta,ki tukaj na monu še vedno sanjajo,da so neka zaželena roba in,da njihova najboljša leta niso minila.

sanjati ni prepovedano.hahaha

@Samoti: Ja, saj. Raje si sedaj dobim moškega, ko sem 30 kot pa do 40 let životariti in biti samska.
Zavedam se dejstva da imam pri moških mlajše tekmice. Vendar skrbim za svojo postavo. Vsi mi pripišejo 10 let manj. Ena moja znanka je takšna- po 30 letu se je “duhovno” iskala, ker ni našla moškega. S tem, da je ona vsaj imela službo, da je takšne stvari lahko počela. Od vedeževalke do karmične diagnostičarke do tega ali onega zdravilca ali zdravilke, samo še k Savini Atai ni šla. Poanta je,da je v tem “duhovnem iskanju same sebe” zapravila svojo rodnost in življenje. Pomagali ji niso, so ji pa vzeli veliko denarja kot večina teh prodajalcev/prodajalk megle. Še sedaj je zagrenjena, ker je samska njene kolegice pa imajo partnerje ali družine. Pri moških prav tako ni imela sreče, vsi so jo hoteli samo izkoriščati, da bi jih ona živela pa takšne. Ženska se mi smili, ker nima sreče pri moških. Sama ne bi rada končala kot ona. Poleg tega, jaz denarja za prodajalce megle sploh nimam! Imam komaj za burek. 🙂

Ne glede na to koliko ti v tem trenutku let pripišejo je na koncu tehnični podatek, ki se imenuje starost. Verjemi. Tvoja znanka nima sama s seboj sreče, “izgubljena”, verjetno se še danes išče, v iskanju česa? To da nima sreče pri moških tudi ne drži. Sem prepričan, da če bi do nje pristopili moški s poštenim namenom oni ne bi imeli sreče z njo. Obstaja tip žensk “zmeda v glavi” kjer velja, da grše ko dela moški z njo raje ga ima. In pri takih ženskah prijazni moški nimajo šans, napačna ženska za njih bi rekel. Zato čim prej stran od take ženske, da se ne izgublja čas in raje drugo poiskat. Tako žensko morda lahko spravi na pravo pot samo moški z močnim karakterjem in potrpežljivostjo, ampak kdo se bo z njo ukvarjal če je pa še toliko drugih v boljšem mentalnem stanju.

Ti ne boš tako končala kot tvoja znanka, če se boš skulirala in postavila prave stvari na pravo mesto. Dokler boš pa kalkulirala so tvoje realne možnosti z verjetnostjo 0.

!!!

Pa saj cela reč ni tekmovanje.

Prvo, ko sem napisal komentar sem se bolj kot ne zezal, samo ta zadnji komentar od avtorice z burekom se mi pa zdi iskren, tako, da punca ne more bit napačna, igra z odprtimi kartami, če je temu tako kot piše. Samo, mi deluje, kot, da nima dost izkušenj s tipi. Bi pa vprašal avtorico, če je kdaj bila v resni zvezi in sploh živela s kakšnim tipom in še eno vprašanje, kako se odpiraš pri šahu, če imaš bele figure in, če so bili tipi, ko si igrala z njimi šah bolj skoncentriani na tvoj dekolte, oči ali so bili modeli, ki so videli samo šahovske figure.
Navsezadnje si preko šaha lahko najdeš kakšnega resnega tipa, ki naj ne bi bil revež aja, sm pa mislil, da imaš 22 let zaradi nika. Ponavad, lepotice glih ne delajo na polju tja do 30 leta, saj se ne morejo ubranit snubcev, če imajo vse na svojem mestu.

Pozdravljena,

tako ti bom rekla. “Dobro situiranega” moškega boš dobila šele takrat, ko boš pokazala, da si takšnega vredna. In navsezadnje do tega pride, ko najmanj razmišljaš. Zakaj? Ker vsaka ženska vredna, da se jo ima, je srečna sama s sabo, je sama “dobro situirana”, je pred njo dobra prihodnost in je sama sebi najboljša družba oz. živi z občutkom, da ne potrebuje nikogar drugega.

Te pa popolnoma razumem, človek je vseeno naret, da ni ves čas popolnoma sam, saj potrebujemo bližino. Ampak bližine se ne da izsiliti od drugih. Moraš pokazat, da si je vredna. Drugače boš vso življenje privlačila samo take, ki so nepridipravi. Tudi nič ni narobe s tem, da kot ženska upaš priznat, da nočeš imet kavč krompirja od moškega. Mislim, da se tu ne gre zato, da bi ženska moškega izkoriščala, ampak se gre za varnost in stabilnost.
Tudi sama sem spoznala že kar nekaj fantov, ki jih je bilo treba podpirat ne samo mentalno, ampak tudi finančno in zadeva ni ravno prijetna. Ampak se naučiš. Vseeno pa moraš tudi sama iz sebe nekaj naredit, drugače iz tega ne bo nič.

@didi123456: To je res. Sama sem že dolgo samska, nekaj časa sem delala na sebi in brala nekaj poduhovljenih knjig ter vadila jogo, da nisem toliko negativna. Nazadnje sem bila zaljubljena v moškega, ki se je izkazal za ženskarja-čeprav ni bil bogat, bil je karizmatičen. Ni me hotel imeti za resno punco, kar sem mu zamerila. Takrat se mi je tudi prava ljubezen zamerila, mogoče sem sedaj zaradi tega bolj preračunljiva. Enemu bivšemu sem morala biti, kot terapevtka, tega pa nočem več v vezi, da bom za odraslega moškega igrala mamo in terapevtko ali ga še živela. Pa kuhala, umazane boksarice prala, ne hvala. Ne potrebujem najstnika, ampak odraslega in odgovornega moškega!

Jaz pa priznam, da najraje od vsega svoje šuške štejem :))
Da bi bil samo dedc “situiran”/ jaz pa ne, mi ni glih neki no. Prav blesavo bi se počutila. Pa saj potem dava vse skupaj v skupno blagajno, samo … občutek, da so moji tudi tam nekje vmes, da sem jih sama zaslužila … mmm milina, vam povem.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

kahlo22

Če bi te kot dobro situiran moški spoznal v realnosti s tem kar si napisala bi te po domače povedano steral v ku… V preteklosti si delala zato ker si morala da si kaj imela ampak če ti ne bi bilo treba seveda ne bi. Raje bi se vlekla na druge.
Imaš možnost dobit moškega ki ima dovolj v denarnici, ampak upam da res dobro zgledaš, dobro vlečeš in držiš noge narazen ker drugače te ne bo nihče hotel. Pa hitro mu otroka naredi ker drugače te bo po nekaj letih zamenjal za mlajšo.

Popolnoma te razumem, da tako razmišljaš, to verjetno večina žensk, ampak to ne moreš nikomur direktno povedat, ker potem bojo vsi bežali od tebe. Enostavno iščeš tipe in v svoji glavi delaš selekcijo. Ok, če ti zdaj ni do otrok sploh ni pomembno o tem govoriti, mogoče ti bo kasneje kdaj, nikoli ne reči nikoli. Je pa res, da razmere niso ravno rožnate za ženske v rodni dobi, tako, da ti dam prav. Glej ne obupaj, sej bo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close