Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža

Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža

Dvomim, da bi kateri moški šel v zvezo s trajno brezposelno osebo, čeprav je le-ta diplomirana.
Sploh tisti, ki dajo na status in imidž zahtevajo izobraženo partnerko z redno službo. Brezposelno samo izkoristijo za seks in odvržejo, kot smet. Zato sem jaz samska, ker sem brezposelna. 🙂 Moram čimprej dobiti službo.[/quote]
Misliš da, te kot moški ne bi vzel, za resno vezo, ker nisi zaposlena? Sevedi bi, samo treba probati, ne pa samo sedeti doma in čakati, da te nekdo pride iskati sam na vrata.[/quote]

V takem mrzlem vremenu že ne grem ven, razen če bi imela službo bi šla. 🙂
Bom raje počakala na toplejše vreme. 😉

Misliš da, te kot moški ne bi vzel, za resno vezo, ker nisi zaposlena? Sevedi bi, samo treba probati, ne pa samo sedeti doma in čakati, da te nekdo pride iskati sam na vrata.[/quote]

Bom raje počakala na toplejše vreme. ;)[/quote]

No, kdaj greva na kavo??

Čakaš ti, toplo vreme že predolgo. Ne razumem zakaj potem,stokaš in jokaš po forumu, da ni resnih moških, za resno zvezo? Očitno je, da ti nisi za nič drugega, kot za MON.

Bi jo tudi jaz pvabil na pijačo in na kakšen zmenek, ampak mi verjetno sploh ne bo odgovorila, ker nima časa za moške in ji je všeč v samskem stanu, drugače pa moja ponudbe še velja, samo zanima me koliko ste stari, da ne bi bil gelde tega presenečen?

Marsikateri moski, ki v danasnjem svetu slisi “se moški dolžni poskrbeti za partnerko”, zacne na konkretno zensko gledati tako nekako kot na kurbo. Res pa da ne manjka raznih belih vitezov in drugih naivnezev, ki v to verjamejo in se tako tudi obnasajo.

Avtor posta na katerega si replicirala je lepo opisal kako stvari tecejo. Kaksna je obicajna pot do kvalitetnega partnerja. Da si tudi sam kvalitetna oseba. Vsestransko. Ne le ena ali dve postavki. Zal pa je s tvojo interpretacijo napisanega marsikaj narobe.

Ceprav ne gre posplosevati, po vecini enostavno ni tako kot si ti razlagas. Moski, sploh mlajsi, ne razmisljamo kot zenske, preracunljivo, status, ugled in dohodki zenske, kaj z zvezo pridobimo, itd. Taki mnogi postanemo sele z leti. Takrat tudi mnogim med name koncno kapne, da je za uspesnega samostojnega moskega vecina zvez cista pusotina. Das dosti vec kot dobis. Se vec pa tvegas. Ni racunice. Vsaj z veliko vecino zensk, ki bi si zelele zvezo s tabo. V mladosti pa nam je kljucen izgled in karakterno ujemanje. Vse ostalo pa je sekundarno. Seveda med “karakterno ujemanje” spada marsikaj; od odnosa do sebe, tebe, soljudi, dela, denarja, … zivljenja.
Ampak ne si tega po “zensko” razlagat. Ker ne gre za isto rec. Za razliko od zenske bo marsikateri moski sel v zvezo tudi s trajno brezposelno, ce… Ja, so pogoji. Kak odnos ima do njega ona, kako se ob njej pocuti, … In spet smo pri izgledu, karakterju, spolnosti in drugimi malenkostmi. Slednje pa se seveda razlikuje od osebe do osebe. Nekdo da vec na intelektualno ujemanje, kdo drug na spolnost, tretji na imidz. cetrti na izpolnjevanje raznih vlog v zvezi (gospodinja, mama, …). itd.

S to Kahlo, kolikor je soditi po napisanem, je se pa se narobe. Zato tudi je tam kjer je. Vsestransko zoprna, neuspesna, hkrati pa domisljava oseba. Prepricana, da ji ne vem kaj vse pripada, za nic pa se ni pripravljena potruditi. Tako za solo, izobrazbo ali razgkedanost, kot za sluzbo, partnerja ali samostojnost. Sploh ne razmislja v smislu kaj pa ima ona za ponuditi. Ona enostavno zeli, da bi jo drugo razvajali. Ne lepe oke. Ce jih ima. Kaj zeli, ona to pricakuje. In ker vsega tega ne dobi je razocarana, depresivna, itd. Skratka, njeni problem so v njeni glavi, v njenih prepricanjih.[/quote]

Jaz sem razgledana in izobražena, govorim več tujih jezikov, znam kuhati, na vrtu delati, tudi določena moška dela znam opravljati. Sem samostojna, kar se tega tiče,. Morami biti samo še finančno neodvisna in imeti službo in karakterno dobrega moškega, ki me bo res imel rad. 😉
Po mojih izkušnjah ste moški tudi preračunljivi, vedno si najdete takšno ne vsi-ampak večina, da vam kuha, pospravlja in lika. Če to ni preračunljivost, sem jaz papež. 😉 Moškim se gre za status, dober avto- ker eni brez tega ne bi imeli partnerke ali ženske. Samo Trumpa poglej. Bi se naš sevniški cvet lepote Melanija z romunsko angleščino zaljubila vanj če bi bil delavec v proizvodnji? Dvomim. ;)[/quote]
Razgledanost in izobrazba je orodje. Če je ne znaš pretopit v nek izdelek/storitev, ki jo lahko prodaš ali pa da s tem privabiš bodoče partnerje ni vredna nič.

Joj,kahla ,kje so tebe našli?? !!! Se ne čudim,da ene padete in se navdušejete nad nadaljevankami kot so Ena žlahtna štorija, Usodno vino in Gorski zdravnik,ker mislite, da je to vse resnično.
Ene se pa res skupaj vzemite. Raje potem noge razširi in se prodajaj,če hočeš denar.
Za bruhati ste ene afne.

Jaz ne gledam teh nadaljevank. 😉 Mogoče je prostitucija edini posel s fajnim zasluškom v tej skorumpiranem Slovenistanu. 😉

Jaz ne gledam teh nadaljevank. 😉 Mogoče je prostitucija edini posel s fajnim profitom v tem skorumpiranem Slovenistanu. 😉

Jaz ne gledam teh nadaljevank. 😉 Mogoče je prostitucija edini posel s fajnim profitom v tem skorumpiranem Slovenistanu. ;)[/quote]
Vidimo, da se ti spet ‘trga’.

Jaz ne gledam teh nadaljevank. 😉 Mogoče je prostitucija edini posel s fajnim profitom v tem skorumpiranem Slovenistanu. ;)[/quote]
Vidimo, da se ti spet ‘trga’.[/quote]

To je bilo mišljeno cinično, ne razumeš črnega humorja. 🙂

A,si še samska?

Be careful what you wish for…

Želim ti, da najdeš to kar si želiš in da boš srečna.

pozdravljena!

nisi edina ki si zeli takega moskega…takih zensk ,ki si zelijo da jo moski razvaja je ogromno.dosti prej pa pride tudi do prevare…lp

https://www.youtube.com/watch?v=Sucm1hOcf80

Verjetno bi vsaka imela takega, ampak najprej morajo biti bolj pomembne stvari izpolnjene.

“Yes, if the stones that we walked on could talk, they would surely tell our story.” ― Nico J. Genes

Pametno razmišljaš. A ljubezen ubira svoja pota.Morda se boš zaljubila ravno v nasprotnega tipa,kot si zdaj želiš, kar bi ti zdajle seveda odločno zanikala. A lahko se zgodi.
Drugače pa ti dam prav. Lepo je imeti veliko denarja, svojega. Če pa še partner zasluži veliko, pa je sploh odlično.
Jaz ga nimam ravno veliko, pa tudi partner ne. Sva na minimalcu. Pa sva oba šolana. A to v teh časih ne pomaga kaj dosti.Bolj pomagajo veze in poznanstva.
Iskreno povedano, pa si oba dva želiva več denarja. Ker ga je fajn imeti, da si lahko kaj privoščiš. No jaz sem že starejša in moji otroci so že odrasli. Ko sem bila mlada nisem razmišljala tako kot ti. Zdaj pa se strinjam s teboj. Le za luzerje pa res ni treba imeti ljudi. Vsak pač po svoje ustvarja svoje življenje in vsi nimajo te možnosti, da bi se visoko izobrazili . Poznam pa veliko ljudi, ki so brez izobrazbe, pa imajo veze in poznanstva in zaradi tega dobre službe in plače.
Ljudje mislijo, da morajo biti zadovoljni s tem kar imajo in hvaležni. In res je tako. A ne smemo pozabiti, da so sanje in želje vedno dobrodošle in dovoljene, kakršne koli so že.
Upam, da se ti bo izpolnilo vse in da boš srečna. Saj vsi vemo, le priznati si nočemo, da ima denar kar veliko vlogo v življenju dveh ljudi. Ko je, je vse dobro, ko ga ni pa pride marsikaj na plan. Od skrbi, do nezaupanja, do prepirov zaradi strahov in soodvisnosti….Tako pač je.Vsi si želimo, da nam je lepo in da uživamo življenje. Brez denarja si samo doma in je lahko tudi lepo. Z denarjem pa so nam odprte možnosti doživljanja različnih izkušenj skozi potovanje življenja. Vsi bi morali imeti dovolj denarja, saj ga je za vse dovolj. Jaz sem si ustvarila hišo, družino…..Moji otroci pa sami nimajo te možnosti, da bi si kar zgradili hišo…In mnogi mladi so na temu, da se ne morejo osamosvojiti, ker ni več redne službe, plače so slabe. Boš sama videla, kaj ti bo življenje poslalo v naročje.

pejt na tinder tam mrgoli takih bogatašev hahaha

Ti pa si prava kahlo lahko brez številke 22
Taki kuzlici pa jaz še kmetavza ne bi privoščil da jo napiči.
Že od negdaj je znano,da se tisti s srednjo šolo v življenju bolj znajdejo,imajo več denarja in bogastva kot oni z nevem kakšno visoko izobrazbo.
Mar ni to pošteno.

Odkod ste zdaj to privlekli.
No, če ste jo že…
Kahlo22, kako si kaj? Že kaj napredka v katerikoli smeri?

Kahle ni na forumu že zelo dolgo. Očitno je Kahla sebi našla, dobro situiranega fanta ali moža, in se samo smeje zdaj, da se nekateri še vedno obremenjujejo z njeno staro temo.

Kahle ni na forumu že zelo dolgo. Očitno je Kahla sebi našla, dobro situiranega fanta ali moža, in se samo smeje zdaj, da se nekateri še vedno obremenjujejo z njeno staro temo.
[/quote]

Lahko pa je samo na zaprtem oddelku.

Lahko pa je samo na zaprtem oddelku.
[/quote]

Tudi to je možno, ker ji ni dobro kazalo.

Prosim, ne žalite je, ni bila tako napačna, le pogosto ne prav razumljena.

3/4 mona je uporabnikov psihiatrije. Kahlo je med njimi. Tu ne vidim žalitve.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close