Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža
Če mene in njo primerjaš, sem jaz lepša, bolj fit in višja od nje.[/quote]
To ti praviš, da si lepša. Tudi,če si, pa pač ne znaš zapeljati bogatega moškega. Če bi znala ne bi v svojih 30 še vedno sanjala o bogatašu, ki nikoli ne bo prišel.[/quote]
Ni samo to. Moraš se v taki družbi gibati, v teh rovtarskih krajih so sami pijančki.
To ti praviš, da si lepša. Tudi,če si, pa pač ne znaš zapeljati bogatega moškega. Če bi znala ne bi v svojih 30 še vedno sanjala o bogatašu, ki nikoli ne bo prišel.[/quote]
Ni samo to. Moraš se v taki družbi gibati, v teh rovtarskih krajih so sami pijančki.[/quote]
In kaj te tako močno zadržuje v rovtah?
Kdor hoče, najde pot do cilja, kdor noče, najde 1000 izgovorov.
172 cm sem visoka, imam 60 kg. ;)[/quote]
Pol je edin to, če si preveč lepa in se te tipi bojijo vn povabit.
Je kr pogost problem.
Drugač ne vidim zakaj bi imela probleme, glede na to, da je to popolna postava.
Sama imam bratranca, ki bi se mu morda zdela zanimiva.[/quote]
Ne bo se javla in pustila kakšen kontakt. Te njene zgodbice so samo nakladanje.
Ja, podobno postavo imam kot Osenarca, samo da sem večja in imam večje oprsje kot ona. Takšnega, kot Kuljajka približno.[/quote]
Meni si všeč, če si taka kot praviš. Na kakšen način te lahko spoznam?[/quote]Tebi so vse všeč, samo da napiše da je baba, :-), tud če je malo čudna, na fukfehterja pa dvomim, da se bo vžgala, ker potem bi se že in to serijsko. 🙂 Kako ti je lahko neka všeč, preden jo sploh vidiš in poznaš?:-)
Ni samo to. Moraš se v taki družbi gibati, v teh rovtarskih krajih so sami pijančki.[/quote]
In kaj te tako močno zadržuje v rovtah?
Kdor hoče, najde pot do cilja, kdor noče, najde 1000 izgovorov.[/quote]
NImajo vsi istih ciljev, kot jih imaš ti, jaz ž ne bi hotel takega, glede na tisto malo kar si napisala med vrsticami o sebi. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.