Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža
Jaz ga imam, takega moža. Zelo dobro situiranega, prijetnega karakterja in privlačne zunanjosti. Imam ga zelo rada, skrbim zanj v vseh pogledih, kakor lahko ženska skrbi za moškega, on pa v enaki meri zame.
Ampak, si ne delam utvar – če bi bila brezposelna, ga sploh spoznala ne bi. Prav tako se ne bi privatno začel zanimati zame, če mu ne bi bila fizično privlačna. In tudi slučajno ne bi ostal z mano, če se ne bi z menoj mogel pogovarjati o različnih tematikah, ali če bi bila preprosto ‘kura’, pardon izrazu. Prav tako bi se verjetno težko obneslo, če bi bila v postelji klada ali hladna kot led. Verjemi, da rek ‘v družbi dama, v kuhinji gospodinja in v postelji razvratnica’ še kako drži – ne glede na debelino določene denarnice!
Torej, kaj ti lahko rečem:
1. Čas beži. Dalj boš v enaki situaciji sama (brez službe, živiš z mamo…), več verjetnosti je, da boš sama tudi ostala.
2. Najdi službo. Čim prej. Glej prvo točko.
3. Skrbi za svoj videz. Zdravo. Za to ne rabiš kupa denarja. Že dovolj vode in solidne superge naredijo čudeže. Ohranjati fit telo in kožo je do nekje 30, 35 precej enostavno. Potem je težje. Glej prvo točko.
4. Razširi krog ljudi, s katerimi se družiš. Obstoječe že vse poznaš, oni poznajo tebe, poznanim kandidatom očitno nisi dovolj všeč, so še drugi. Vedno so še drugi.
5. Beri. Knjige, resne časopise (web različice), ne samo čtiva tipa Cardashian pop-ups. To pride zelo prav tako v poslovnem kot osebnem življenju. Razširitev obzorij.
6. Dokler se ti ne boš spremenila, se tudi nič drugega ne bo. Podčrtaj in se loti predrugačiti svoj vsakdanjik.
Ne pravim, da ti bo vse zgoraj našteto prineslo takega partnerja, ki si ga želiš. Samo možnosti bo pa precej precej več.
Mogoče še to ponovim, kar so ti že prej nekako napisali – situiranih moških, ki bi na prvo žogo želeli deliti svoja sredstva z dolgotrajno brezposelno žensko (in verjetno še njeno mamo) je zelo zelo zelo malo. Za kaj takega bi morala imeti videz fotomodela, ženstveno krhkost in šarm (ki kar vabita k ‘zaščiti’) ter največ zgodnja dvajseta leta. Se najdeš? Če ne – pa kar po vrsti po zgornjem seznamu…
Res ni čudno, da si našla takšnega partnerja. Zrelo razmišljanje vedno obrodi sadove, pa tudi vedno bolj redko in posledično bolj iskano je. ;)[/quote]
Ali z drugimi besedami, s polno ritjo je lahko srati. Po avtorici. Koliko vas je dejansko bilo v njenih čevljih in ste hodili brez, da bi se spotaknili in padli? Nobeden, a ne!
Avtorica je za začetek prepoznala svoj problem. Kar mnogo ljudi ne zmore ali ne upa.
Prav zanima pa me koliko vas, ki imate polne riti in službe po vezah, bi se pobrali, če padete na avtoričin nivo.
Res ni čudno, da si našla takšnega partnerja. Zrelo razmišljanje vedno obrodi sadove, pa tudi vedno bolj redko in posledično bolj iskano je. ;)[/quote]
Ali z drugimi besedami, s polno ritjo je lahko srati. Po avtorici. Koliko vas je dejansko bilo v njenih čevljih in ste hodili brez, da bi se spotaknili in padli? Nobeden, a ne!
Avtorica je za začetek prepoznala svoj problem. Kar mnogo ljudi ne zmore ali ne upa.
Prav zanima pa me koliko vas, ki imate polne riti in službe po vezah, bi se pobrali, če padete na avtoričin nivo.[/quote]
Spoznala svoj problem? Če hočeš delati se služba vedno najde. Ljudje z faksom delajo v proizvodnji, ker ne najdejo službe za svojo šolo. Najlažje je sedeti doma in čakati in stokati kako so vsi drugi krivi, ker živiš tako. Zato ne seri in ne nakladaj.
Prav zanima pa me koliko vas, ki imate polne riti in službe po vezah, bi se pobrali, če padete na avtoričin nivo.[/quote]
Spoznala svoj problem? Če hočeš delati se služba vedno najde. Ljudje z faksom delajo v proizvodnji, ker ne najdejo službe za svojo šolo. Najlažje je sedeti doma in čakati in stokati kako so vsi drugi krivi, ker živiš tako. Zato ne seri in ne nakladaj.[/quote]
A ti to iz izkušenj? Ne a ne. Torej bodi tiho in ne pametuj, da ne boš brez službe že jutri!
A misliš golega? Lej kako se ji zdaj dobrika, ko ga bejba ne šljivi pet posto! On se ji pa ponuja kot mesija! Za skozlat![/quote]
Tako je v večini primerov, kadar sem tipa ignorirala, se mi je ponujal.[/quote]
???? kaj že vi to??? Sama se nisem niti malo prepoznala v generalovem pisanju. Kahla direkt: jaz da se ti ponujam? Ženska tebi se blede od preobilja, glupa si ko točak, lena k fuks itd, zakaj bi se ti torej ponujala jaz, z pošteno oddelane dobe več kakor si ti stara, s svojimi zasluženimi ne podarjenimi ali ukradenimi ne/premičninami, in dohodki iz minulega dela?
Tebi bajsi, od pohlepa ne od bolezni,(da ne bo pomote da imam kaj proti debelosti) no zakaj?
Pa še pojasnilo: kar sem zapisala, kar bi lahko (bom pustila prazno) razumeli kot ponujanje, sem zato, da bom spoznala kdo si. To pa preko tega, ali boš zagrabila za priložnost(i) ali pa si mrežo nastavila le, da uloviš kakšno skušnjavo.
Gre samo za spoznanje, da človek vidi ali je vredno. Sploh…
Povem še, da sem za sočloveka v stiski pripravljena narediti marsikaj, to lahko potrdijo tudi nekateri izmed tukaj. Nazadnje sem bila pri moni na dolenjskem, naredili smo nekaj dobrega kar smo lahko, več se ne da.
In ne, ni vredno se ukvarjati s teboj, zato sem nazadnje napisala kar sem, ker v takih primerih želim, in se čutim dolžna braniti Svetost Življenja. In to je to kar lahko naredim v tem primeru.
Ker pa že pišem gnoju povem še: Če prisilna resocializacija takih gnojev ne uspe sem tudi za evtanazijske komisije, ki bi gnoju kakršen si ti, dejansko omogočili prekinitev fizičnega životarjenja, humano, v okviru obveznega zdravstva, tudi takim ki vanj niste evra vplačali. Kajti! Taki gnoji ste rak družbe, samo sesate karkoli zastonjskega, kjerkoli že ste, od vas pa nič ni, edino gužvo in skušnjave delate sebi in drugim. Če bi se vas odstranilo, bi vsaj plac nastal za nova življenja, ki si želijo Živet, in tako bi družba vsaj delno dobila nazaj tisto kar je v tak gnoj kot si ti, vložila.
Primerjalno; ste plevel na posajeni ornici, ki se ga uniči brez milosti.
Če smem kar jaz dvigniti roko? Naredila faks in potem par let štukala različna dela (na tuje napotnice, nadomeščanja, pogodbene zaposlitve), in ja – vmes tudi na zavodu, ko na napotnice pač ni šlo več, zraven pa sem ves čas na črno delala. Starši niso imeli ne denarja in ne vez, pa še dva otroka poleg mene – dela in skrbi zase sem bila vajena že od srednješolskih počitniških zaposlitev in sem se kar hitro finančno ‘odklopila’ od njiju. Spotikanja na tej poti pa tudi ni manjkalo.
Tisto pravo službo sem – sama, preko razpisa – našla šele pri 27 letih. Od x0 kandidatov so izbrali mene, začela sem s 600 eur plače, a zame je bilo to čisto zlato. Iz nore hvaležnosti in navdušenja, ker mi je nekdo končno dal priložnost, sem dala 130{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od sebe. Kaj vse je sledilo, ne bom pisala, ampak povrnilo se je v največji možni meri. Me drugim kasneje tudi s poznanstvom sedanjega moža.
Seveda se s podobnimi okoliščinami v življenju marsikdo zacikla na mestu in tudi jaz bi se lahko, pa se nisem. Vedno sem nekako rinila dalje, tudi z glavo v zid včasih. Ampak je še danes cela. In da imam ‘polno rit’? Že mogoče. Znam pa to krvavo ceniti.
Spoznala svoj problem? Če hočeš delati se služba vedno najde. Ljudje z faksom delajo v proizvodnji, ker ne najdejo službe za svojo šolo. Najlažje je sedeti doma in čakati in stokati kako so vsi drugi krivi, ker živiš tako. Zato ne seri in ne nakladaj.[/quote]
A ti to iz izkušenj? Ne a ne. Torej bodi tiho in ne pametuj, da ne boš brez službe že jutri![/quote]
Ne rabiš menjati nicka. Iz izkušenj? Jaz se borim celo življenje in delam. Nisem pa jokica kot ti in Kahlo, da po forumu krivim vse druge kako so krivi, ker ste leni in nesposobni dvigniti svojo rit in iti kam delati.
A ti to iz izkušenj? Ne a ne. Torej bodi tiho in ne pametuj, da ne boš brez službe že jutri![/quote]
Ne rabiš menjati nicka. Iz izkušenj? Jaz se borim celo življenje in delam. Nisem pa jokica kot ti in Kahlo, da po forumu krivim vse druge kako so krivi, ker ste leni in nesposobni dvigniti svojo rit in iti kam delati.[/quote]
Kje jaz jokcam? Lahko pokažeš kje?
Moje stališče je samo to, da ne sodi, da ti ne bo sojeno!
Če smem kar jaz dvigniti roko? Naredila faks in potem par let štukala različna dela (na tuje napotnice, nadomeščanja, pogodbene zaposlitve), in ja – vmes tudi na zavodu, ko na napotnice pač ni šlo več, zraven pa sem ves čas na črno delala. Starši niso imeli ne denarja in ne vez, pa še dva otroka poleg mene – dela in skrbi zase sem bila vajena že od srednješolskih počitniških zaposlitev in sem se kar hitro finančno ‘odklopila’ od njiju. Spotikanja na tej poti pa tudi ni manjkalo.
Tisto pravo službo sem – sama, preko razpisa – našla šele pri 27 letih. Od x0 kandidatov so izbrali mene, začela sem s 600 eur plače, a zame je bilo to čisto zlato. Iz nore hvaležnosti in navdušenja, ker mi je nekdo končno dal priložnost, sem dala 130{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od sebe. Kaj vse je sledilo, ne bom pisala, ampak povrnilo se je v največji možni meri. Me drugim kasneje tudi s poznanstvom sedanjega moža.
Seveda se s podobnimi okoliščinami v življenju marsikdo zacikla na mestu in tudi jaz bi se lahko, pa se nisem. Vedno sem nekako rinila dalje, tudi z glavo v zid včasih. Ampak je še danes cela. In da imam ‘polno rit’? Že mogoče. Znam pa to krvavo ceniti.[/quote]
Jaz sem tudi delala prek študentske napotnice, ko sem še študirala in to različna dela. Ne vem a se mi bodo štela v delovno dobo ali ne? Sedaj pa večino del ne dobim več, večina je rzervirana za študentke.
Seveda se s podobnimi okoliščinami v življenju marsikdo zacikla na mestu in tudi jaz bi se lahko, pa se nisem. Vedno sem nekako rinila dalje, tudi z glavo v zid včasih. Ampak je še danes cela. In da imam ‘polno rit’? Že mogoče. Znam pa to krvavo ceniti.[/quote]
Jaz sem tudi delala prek študentske napotnice, ko sem še študirala in to različna dela. Ne vem a se mi bodo štela v delovno dobo ali ne? Sedaj pa večino del ne dobim več, večina je rzervirana za študentke.[/quote]
Če malo pobrskaš po zaposlitvenih portalih, najdeš raznovrstna dela.
Npr. moje sanjsko delo: https://www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitve/prosta_delovna_mesta/posamezno?IDEPD=2197543
🙂
@kahlo22 – Če nisi nadpovprečnega izgleda potem ciljaš previsoko. Brezposlene lahko o premožnih sanjajo samo ko so zelo dobrega izgleda (v kombinaciji z rednim zadovoljevanjem potreb moškega). To ti govorim iz izkušenj. Res da nimam ženske, in je trenutno udi ne želim na daljši rok pa vendar. Občasno si najdem kakšno tebi podobno, ki se šlepa na moj račun. Nič narobe, dokler je dobrega izgleda in vedno na voljo za sex. S takimi itak nimam namena imet otrok, daljšega skupnega življenja.
V mojih očeh pa take nimate neke vrednosti. Ste dobre za med rjuhe to je pa tudi vse. Osebno bolj cenim ženske, ki se trudijo izboljšat življenje, ki želijo tudi same kaj prispevat ki zvezi in ne biti le rastlina, ki se napaja z računa druge polovice.
Omfg, fora je v tem da jaz še nikoli nisem bila pijavka v vezi z moškim. Še premalo sem znala to izkoriščati. 😉 Btw: ena moja kolegica tudi pijavka ali sponzoruša, kot rečejo srbi ni nadpovprečnega videza samo igrati zna in seksati. Pa jo vseeno moški živijo. Jaz nočem, da me samo moški živi seveda hočem službo.
Omfg, fora je v tem da jaz še nikoli nisem bila pijavka v vezi z moškim. Še premalo sem znala to izkoriščati. 😉 Btw: ena moja kolegica tudi pijavka ali sponzoruša, kot rečejo srbi ni nadpovprečnega videza samo igrati zna in seksati. Pa jo vseeno moški živijo. Jaz nočem, da me samo moški živi seveda hočem službo.[/quote] Če mene in njo primerjaš, sem jaz lepša, bolj fit in višja od nje.
Omfg, fora je v tem da jaz še nikoli nisem bila pijavka v vezi z moškim. Še premalo sem znala to izkoriščati. 😉 Btw: ena moja kolegica tudi pijavka ali sponzoruša, kot rečejo srbi ni nadpovprečnega videza samo igrati zna in seksati. Pa jo vseeno moški živijo. Jaz nočem, da me samo moški živi seveda hočem službo.[/quote] Če mene in njo primerjaš, sem jaz lepša, bolj fit in višja od nje.[/quote]
To ti praviš, da si lepša. Tudi,če si, pa pač ne znaš zapeljati bogatega moškega. Če bi znala ne bi v svojih 30 še vedno sanjala o bogatašu, ki nikoli ne bo prišel.
Če mene in njo primerjaš, sem jaz lepša, bolj fit in višja od nje.[/quote]
To ti praviš, da si lepša. Tudi,če si, pa pač ne znaš zapeljati bogatega moškega. Če bi znala ne bi v svojih 30 še vedno sanjala o bogatašu, ki nikoli ne bo prišel.[/quote]
Tudi če kahla dobi ponudbo ne odgovori, sem že na dveh ali treh postih oplazila.
Ponudbam ne odgovarja se pravi ne more biti do dela niti do bogatuna, kaj misli da jo bodo tako na kolenih prosili saj nimajo časa.
Tebi, kahla vsako ponudbo , ki jo dobiš, je vredno preverit in zgrabit, samo tako boš kaj spremenila!
Če mene in njo primerjaš, sem jaz lepša, bolj fit in višja od nje.[/quote]
To ti praviš, da si lepša. Tudi,če si, pa pač ne znaš zapeljati bogatega moškega. Če bi znala ne bi v svojih 30 še vedno sanjala o bogatašu, ki nikoli ne bo prišel.[/quote]
Najbrž daje vtis ženske v zvezi in je zato noben noče pogledat, ker misli, da je že oddana. Vsak moški to najprej opazi in potem te kar odbije od te ženske.
Forum je zaprt za komentiranje.