Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža
Kahla, ni tvoj greh v tem, da si žrtev. Tvoj greh je, da to hočeš ostati.
Take misli kot jih (tudi) ti misliš, pa so taka pizdarija, da presegajo snovni svet. Nauči se kaj od svojega roditelja, kajti snovno življenje je samo eden izmed načinov. Način kako in vzrok zakaj ga zaključimo, pa je lahko prekletstvo ali zveličanje duše. Tudi s samomorom je tako.
Super, da si uspel. Jaz ti ne zavidam, če si res s poštenim delom uspel.
Izobrazba ni vse, opažam sama. ;)[/quote]
Se pravi, da če bi spoznala moškega svojih sanj in le-ta ne bi imel dovolj pod palcem oz. bi bil brezposeln, da bi ga zaradi tege zapustila?
In še podvprašanje, če bi ga zapustila, bi potemtakem raje dala prednost materialni stabilnosti kot pa iskreni ljubezni?
Super, da si uspel. Jaz ti ne zavidam, če si res s poštenim delom uspel.
Izobrazba ni vse, opažam sama. ;)[/quote]
Se pravi, da če bi spoznala moškega svojih sanj in le-ta ne bi imel dovolj pod palcem oz. bi bil brezposeln, da bi ga zaradi tege zapustila?
In še podvprašanje, če bi ga zapustila, bi potemtakem raje dala prednost materialni stabilnosti kot pa iskreni ljubezni?[/quote]
Od ljubezni ne moreš živeti. Žal je tako.
A če bi jaz preživljala brezposelnega fanta bi bilo pa kul? Če bi mene kakšen bolj situiran bi bil najhujši kriminal.
težka bo… razen če najdeš totalnega naivneža, ker večina je za not-ven telovadbo pa čao, ker tud moškemu spolu denar nekaj pomeni, če ne drugega lastno eksistenco, zaradi materialistk so pa rajši sami kot da prenašajo sitnobo, če ne dobi “svojega” deleža.
In še podvprašanje, če bi ga zapustila, bi potemtakem raje dala prednost materialni stabilnosti kot pa iskreni ljubezni?[/quote]
A če bi jaz preživljala brezposelnega fanta bi bilo pa kul? Če bi mene kakšen bolj situiran bi bil najhujši kriminal.[/quote]
Sam zase vem, da bi bil pripravljen tudi na preživljanje brezposlene partnerke, če bi bila posredi ljubezen, ker je to res redko v odnosih in ne moreš zavreči nobene priložnosti, saj nikoli ne veš, če se bo še kdaj ponovilo. Je pa res, da bi me zmotilo, če bi posledično partnerka presedela na kavču oz. po kafičih medtem ko bi sam delal in služikl kruh za oba. Če pa bi med tem pospravljala doma, urejala okolice, skuhala kosilo in morda pogledala okoli pa ne bi imel nič proti in bi čist komot funkcionirala, tako si tudi sebe predstavljam, če bi bili vlogi zamenjani, Res ne razumem vseh, ki so brezposelni in utapljajo svojo žalost, tako da sedijo na kavču. Trudite se na vse pretege in pošiljajte prošnje, poskusite zgrabti vsako priložnost, ki se vam ponudi, ko imate še čas poskusite postoriti kaj okoli hiše, se rekreirati..itd.
A če bi jaz preživljala brezposelnega fanta bi bilo pa kul? Če bi mene kakšen bolj situiran bi bil najhujši kriminal.[/quote]
Sam zase vem, da bi bil pripravljen tudi na preživljanje brezposlene partnerke, če bi bila posredi ljubezen, ker je to res redko v odnosih in ne moreš zavreči nobene priložnosti, saj nikoli ne veš, če se bo še kdaj ponovilo. Je pa res, da bi me zmotilo, če bi posledično partnerka presedela na kavču oz. po kafičih medtem ko bi sam delal in služikl kruh za oba. Če pa bi med tem pospravljala doma, urejala okolice, skuhala kosilo in morda pogledala okoli pa ne bi imel nič proti in bi čist komot funkcionirala, tako si tudi sebe predstavljam, če bi bili vlogi zamenjani, Res ne razumem vseh, ki so brezposelni in utapljajo svojo žalost, tako da sedijo na kavču. Trudite se na vse pretege in pošiljajte prošnje, poskusite zgrabti vsako priložnost, ki se vam ponudi, ko imate še čas poskusite postoriti kaj okoli hiše, se rekreirati..itd.[/quote]
Pusti kontakt. Te bo Kahlo22 kontaktirala.
Sam zase vem, da bi bil pripravljen tudi na preživljanje brezposlene partnerke, če bi bila posredi ljubezen, ker je to res redko v odnosih in ne moreš zavreči nobene priložnosti, saj nikoli ne veš, če se bo še kdaj ponovilo. Je pa res, da bi me zmotilo, če bi posledično partnerka presedela na kavču oz. po kafičih medtem ko bi sam delal in služikl kruh za oba. Če pa bi med tem pospravljala doma, urejala okolice, skuhala kosilo in morda pogledala okoli pa ne bi imel nič proti in bi čist komot funkcionirala, tako si tudi sebe predstavljam, če bi bili vlogi zamenjani, Res ne razumem vseh, ki so brezposelni in utapljajo svojo žalost, tako da sedijo na kavču. Trudite se na vse pretege in pošiljajte prošnje, poskusite zgrabti vsako priložnost, ki se vam ponudi, ko imate še čas poskusite postoriti kaj okoli hiše, se rekreirati..itd.[/quote]
Jaz ne utapljam svoje žalosti na kavču, kuham, delam na vrtu, grem teči, itd.
Samo po mojih izkušnjah en tip me je zavrnil, ker on že ne bo hodil z brezposličarko, kot je sam izjavil pa čeprav sem izobražena. Da si z njim v vezi, moraš vsaj nekaj delati, mogoče celo preko študentskega servisa. Ko sem ga prosila, naj mi pomaga pri iskanju kake službe, ker ima veliko vez in visoko funkcijo je rekel da on že ne bo nobenemu pomagal. Mislim, ko mu pokažeš interes te zafrkne. Drugače veliko punc na tem monu mene obsojam, ko to direktno priznam. Če bi imela brezposelnega fanta in bi ga jaz preživljala, bi se mi smejale in privoščile. In se hvalile kam jih je njihov situiran partner ali mož peljal ven jesti. Kontradiktornost žensk. 😉 Jaz bi jim lahko rekla samo v Lidl greva lahko pa na kafe.
Pusti kontakt. Te bo Kahlo22 kontaktirala.[/quote]
Če je res tolk stara, kot je napisala, potem bi bil premlad zanjo, samo na pijači se pa lahk dobimo, da bi ji poskusil pomagati z bolj pozitivnim pogledom na svet, da ne bo imela takih črnih misli. Vedno je bolje, če drugim pomagaš, kakor pa če jim škoduješ. 🙂
Samo po mojih izkušnjah en tip me je zavrnil, ker on že ne bo hodil z brezposličarko, kot je sam izjavil pa čeprav sem izobražena. Da si z njim v vezi, moraš vsaj nekaj delati, mogoče celo preko študentskega servisa. Ko sem ga prosila, naj mi pomaga pri iskanju kake službe, ker ima veliko vez in visoko funkcijo je rekel da on že ne bo nobenemu pomagal. Mislim, ko mu pokažeš interes te zafrkne. Drugače veliko punc na tem monu mene obsojam, ko to direktno priznam. Če bi imela brezposelnega fanta in bi ga jaz preživljala, bi se mi smejale in privoščile. In se hvalile kam jih je njihov situiran partner ali mož peljal ven jesti. Kontradiktornost žensk. 😉 Jaz bi jim lahko rekla samo v Lidl greva lahko pa na kafe.[/quote]
Takšne dvolične ženske so najhujše, ki te obsojajajo. Same začnejo v stilu: “Mene mojtako razvaja, me pelje sem in sem.” 😉
Samo po mojih izkušnjah en tip me je zavrnil, ker on že ne bo hodil z brezposličarko, kot je sam izjavil pa čeprav sem izobražena. Da si z njim v vezi, moraš vsaj nekaj delati, mogoče celo preko študentskega servisa. Ko sem ga prosila, naj mi pomaga pri iskanju kake službe, ker ima veliko vez in visoko funkcijo je rekel da on že ne bo nobenemu pomagal. Mislim, ko mu pokažeš interes te zafrkne. Drugače veliko punc na tem monu mene obsojam, ko to direktno priznam. Če bi imela brezposelnega fanta in bi ga jaz preživljala, bi se mi smejale in privoščile. In se hvalile kam jih je njihov situiran partner ali mož peljal ven jesti. Kontradiktornost žensk. 😉 Jaz bi jim lahko rekla samo v Lidl greva lahko pa na kafe.[/quote]
Takšne dvolične ženske so najhujše, ki te obsojajajo. Same začnejo v stilu: “Mene mojtako razvaja, me pelje sem in sem.” ;)[/quote]
Se ti spet blede? Sama s seboj se dopisuješ.
Potem si ne moreš ničesar očitati.
Pa tudi ta tip ni mogel biti kaj prida, če je to izjavil in ti ni hotel pomagati. Sam bi pomagal tudi neznancu, če bi me za to prosil, ne morem pa garantirati, da bi mi dejansko uspelo kaj najti. Če pa bi do te osebe gojil še kakšna čustva potem pa bi se zagotovo še toliko bolj potrudil, ker bi se zavedal, da bi bilo seveda bolje za oba, če se zaposli.
Potem res ni čudno, da kot družba tako nazedujemo, če nihče ni pripravljen več pomagati sočloveku v stiski. Ravno zato sem vesel, da sem bil deležen cerkvenega nauka, da sem pridobil te vrline, pa čeprav se z velikim delom pridig in napisanega v Bibliji ne strinjam in sem si ustvaril svoje mnenje, se mi vedno zdi zelo pomembno, da imaš skrb do sočloveka in si mu pripravljen pomagati brez da bi za to zahteval plačilo, saj se mi zdi, da v trenutku, ko se zapreš sam vase in gledaš le na svoje koristi izgubiš del sebe (čeprav vem, da je mnogim tako uspelo, pa se je seveda treba vprašati, če gredo lahko resnično brezskrbno spati in ali jih res nič ne žre- seveda se najdejo tudi ljudje brez empatije, ampak to so bolj izjeme kakor pa pravilo).
Takšne dvolične ženske so najhujše, ki te obsojajajo. Same začnejo v stilu: “Mene mojtako razvaja, me pelje sem in sem.” ;)[/quote]
Preveč se ukvarjaš z drugimi. Resnična sreča ne pride od zunaj, marveč od znotraj in ni odvisna od materialnih dobrin. Tudi v veliko primerih prihaja do izkazovanja naklonjenosti šele potem, ko nekje nekaj škripa in začne en ali drugi partner tako reševati probleme (to ni ljubezen, to je obup). Seveda se nihče ne brani materialnih dobrin, samo da bi se pa pred drugimi hvalil to pa ne vem no. Sam sem raje tiho in uživam s svojimi najbližjimi, kot pa da bi se okoli hvalisal, še kakšnega bi si nakopal, ki bi me poskušal oropati. Tudi ne razumem ljudi, ki jamljejo kredite, da lahko živijo preko svojih zmožnosti in potem v velikih primerih posledice teh nespametnih dejanj prelagajo na svoje potomce.
Preveč se ukvarjaš z drugimi. Resnična sreča ne pride od zunaj, marveč od znotraj in ni odvisna od materialnih dobrin. Tudi v veliko primerih prihaja do izkazovanja naklonjenosti šele potem, ko nekje nekaj škripa in začne en ali drugi partner tako reševati probleme (to ni ljubezen, to je obup). Seveda se nihče ne brani materialnih dobrin, samo da bi se pa pred drugimi hvalil to pa ne vem no. Sam sem raje tiho in uživam s svojimi najbližjimi, kot pa da bi se okoli hvalisal, še kakšnega bi si nakopal, ki bi me poskušal oropati. Tudi ne razumem ljudi, ki jamljejo kredite, da lahko živijo preko svojih zmožnosti in potem v velikih primerih posledice teh nespametnih dejanj prelagajo na svoje potomce.[/quote]
Kaj toliko nakladaš? Če si se zagrel za Kahlo pusti svoj kontakt in ji dokaži, da si ti taprava izbira za njo.
Forum je zaprt za komentiranje.