Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža

Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža

Jo, osebno poznam.

Oblečen sem po zadni modi,
po evropi pot me vodi,
moj prijatelj je denar, pozno vstajam nikdar sam.
Črno laske in blondinke vsaki nežno šepetam, ostani zmano,
glej fanta svetovnega formata to sem jaz.

Na cesti malo pred Parizom sem jo pobral, da bi videl pravo monalizo, na uho sem ji za šepetal, ostani zmano glej fanta svetovnega formata to sem jaz.

“Živim v njegovih premičninah, on me preživlja, in mi je top. Kahlo. Tudi zate bo posijaalo sonce.”

Se pravi da živiš v njegovem avtu?

Informacije so, da je Čolič končal ekonomsko, Ceca veterinarsko, oba srednjo, Ukraden pravno in filozofsko fakulteto, Seve bibliotekarsko srednjo, kjer je želela še z glasbeno, pa ni.
Poanta je bolj na tem, kdo je uspel ter s kakšno izobrazbo, pa čeprav morda ona z osnovnošolsko.

Kam spada pa ladja?

Informacije so, da je Čolič končal ekonomsko, Ceca veterinarsko, oba srednjo, Ukraden pravno in filozofsko fakulteto, Seve bibliotekarsko srednjo, kjer je želela še z glasbeno, pa ni.
Poanta je bolj na tem, kdo je uspel ter s kakšno izobrazbo, pa čeprav morda ona z osnovnošolsko.[/quote]Koga to briga?Če se ponujaš kahlici pusti svoj email.

Glede na to skropucalo, ti ne samo da nimaš deca, tudi visoke izobrazbe nimaš.

Ok, ladja je že bolj konkretno :))

Poanta je bolj na tem, kdo je uspel ter s kakšno izobrazbo, pa čeprav morda ona z osnovnošolsko.[/quote]Koga to briga?Če se ponujaš kahlici pusti svoj email.[/quote]

A si slučajno na kahli zdele (haha) al kaj te tiši? Brez ljubosumja no, so mi moški pri srcu.

Ti rabiš enega ornk porivaca z veliko in debelo “curo”.

In kaj imajo veze Severina in Ceca s to debilko kahlo22?[/quote]

Severina in Ceca so pisde kot da bi jih izklesal Michelangelo. One tržijo obline telesa in pamet ni niti približno važna.
IQ je pri ženski stari med 18-35 pogojno 40 vreden 20 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, postavnost pa 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} njene tržne vrednosti.

Se še ni prilepil noben bogataš na akademski naziv kahlice? 🙂

A še ni dobro situiranega fanta ali moža Kahla? hihihi….

Kahla naj najprej dokaže, da je vredna finančnih (in drugih) vlaganj vase.

A je to razlog za tvoje misli o samomoru? Ker še nisi našla dobro situiranega fanta ali moža.

Ja. 😉

Ja. 😉 To pa dejstvo, da sem brezposelna pa, da nimam pravih prijateljev.

Mene zanima koliko mora “dobro situirani” mož/fant zaslužiti oziroma imeti, da ga označiš kot takšnega? 🙂

Ja. 😉 To pa dejstvo, da sem brezposelna pa, da nimam pravih prijateljev.[/quote]

Jebenti kahlo! Že zdavnaj sem rekla da je nujno nastaviti socialno policijo. Da te pridejo s ketnami za jezik zavezat k največmu jabku na vašem vrtu pa motiko v roke za 14 dni noč in dan brez hrane s pol litra vode na dan.

Glupača glupa, v zasavju maš kmetijo, zakaj je ne obdeluješ, ustvariš nekaj iz nje? Polega neskončnih možnosti je tudi ta, da narediš rehabilitacijski center za sebi enake, razvajene u pizdo materino, ki na lastni zemlji ni zmožna preživet.

Al pa Videnška posnemaj pa nared center za postenje, bo tud teb koristlo k si mende bajsa od vsega preveč. To je že 10+ let biznis, drago plačan, tud po 500€ po glavi za stradanje 10-14 dni.

MDF kera gupača si, mi smo te izobraževali zdej pa tle najedaš kok si boga jebenti mater!

Loh me pa povabiš na delavni obisk, bom kmetijo jaz kupila vidve z glupo mtko gresta pa v moj flet gnit, jz pa bom vajini kmetiji dala nov zagon, če je to za to, kar so moje namere.

Aja ne, bojo ritolizniki najsvetejšega brisal, ker resnica ni povedana na primeren način…

Hej glupača, pa še neki:

Pravi prijatelj ni tisti na katerega se lahko vedno opreš. Pravi prijatelj je tisti, ki ti opiranje naredi nepotrebno…

PAMTI, glupača!

Goloriti, ti si čisto preveč not padel, v kahlico namreč. 🙂
Kahlica je potrebna prevzgoje, sem jo sicer že označil kot brezupen primer za prevzgojo, ampak nikoli ne veš, morda bi pa ratalo. 🙂

Punca ima čist racionalne želje. Glede na to, da je brezposelna, kaj bo z še enim brezposelnim?

Goloriti, ti si čisto preveč not padel, v kahlico namreč. 🙂
Kahlica je potrebna prevzgoje, sem jo sicer že označil kot brezupen primer za prevzgojo, ampak nikoli ne veš, morda bi pa ratalo. :-)[/quote]

hahahaha kar misli si… takih glupetin jaz ne šmirglam petposto, razen če imam od tega hudo korist. V tem primeru je bila ta, da sem čudovito obrusila moje lepe nohtke. Kaj bi s pilco drgnila če pa lah mal bolj grobo tipkam in opravim dva posla naenkrat? Hja, ne bo mene una jebala iz sosednje teme da nam nkol gorenjka!
Kahli pa mora tud nekdo povedat kar ji gre ane, glupača jedna, ki ne ve niti tega kdo je pravi prijatelj, posledično med samimi hinavci jokca, ti se ji pa v betico rugajo in tako preganjajo dolgčas, za kar so še plačani… Ane, služabniki? Ajde bo treba polahko dvignit rit treba jit drek štukat, službodajalec plača!

Mater gre meni na kurac to kar avtorica opisuješ če si visiko izobražen pol moraš biti dobro situiran in moraš imeti več denarja kot tisti ,ki so samo povprečni.
Sam pa trdim ravno obrato, da je veliko več takih ,ki so povprečni imajo samo srednjo šolo pa so precej bolj iznajdljivi,pametni pa še več denarja imajo.
V to skupino spadam tudi sam, veliko sem si ustvaril z pridnostjo ,poštenostjo in vztrajnostjo.
Veliko je izobraženih ljudi ,ki mi navzven zavidajo .
Občutek je fenomenalen.

Nič životarila, če bi jaz dobila job on pa ne, bi njega morala preživljati. Če se dva brezposelna sparita pa itak nastane socialni problem v revščini- otrok. Ali pa skupaj končala lajf z obešanjem. Jaz realno razmišljam, današnji sistem je žal materialističen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close