Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža

Rada bi imela dobro situiranega fanta ali moža

Takih kot je avtorica je veliko žensk z razliko da one imajo službo, delo, karkoli že in bi rade na tuj račun potovale, jedle, se oblekle. Za kvalitetno žensko nikoli ne bo problem dobiti sponzorja. Avtorica nima popolnoma nič kar bi mene pritegnilo. Komunicira zmedeno in gre iz ene skrajnosti v drugo. Trdi, da je izobražena a delo ji smrdi. Zame nekdo s fakulteto in večletno brezposelnostjo potrjuje da se za službo ne trudi dovolj. Na avtorici ni niti enega samega plusa.

Zeeh, povprečje si in med povprečjem lahko kaj najdeš. Dobri imamo tako gnečo da si lahko zmišljujemo glede ženskih atributov kot dubajska elita 🙂

Cel life samska, lansko leto pa mi je uletu lep, postaven, zelo bogat moški, z katerim sem v vezi, je pa malo mlajši od mene…jaz 46 let, osnovna šola, nimam službe,..o videzu pa raj nebi…aja pa še to…Iris Mulej je bila miss,Universe, miss Slovenija, 4 najlepši top model sveta, ….in ni bila nikoli ekscort ženska, četudi je imela luzerje brez keša za tipe…Črt Slavec, Admir Barčič sta edina bolj premožna…in še to, ima tudi ekstra lepoto.

Tvoji zvezi so šteti dnevi. Ne bo dolgo zdržal ob tebi. S čim si ga privabila ne bi vedu a zveza je obsojena na konec. Brez poklica si in zaposlitve, mlada nisi da bi te zaradi mladosti in lepote gledal. Poročaj ko bo konec.

Dobra zgodbica za naivneže.

Živjo cel dan vsak dan, ja tudi jaz rabim eno žensko … imam VII. stopnjo izobrazbe, ne delam nič, ker za jurja negrem v službo, pa treba mi pa tudi ni… imam osem nepremičnin, ki jih oddajam in od tega živim. Imam ogromno časa, zato vedno najdem najboljše stvari od restavraci, krajev, cunje, avtomobile … ker imam idejo, da bi bila tudi moja sopotnica enaka kot jaz, z veliko časa in neobremenjena z preveč dela sem taki lepotici pripravljen kupit avto jo peljat v shoping , potem pa kdo ve kam naju pot zanese.

Motiš se, zaposlitev si že dolgo časa iščem. Pred enim letom sem imela neko honorarno službo, vendar ni bila za nedoločen čas. Se pa prijavljam tudi na delovna mesta, ki so manj plačana in izven moje stroke, čedalje bolj razmišljam, da bi šla delati v tujino, ker v Sloveniji vsaj zame ni prihodnosti.
Če bi bila tako izbirčna, se na nobena druga delovna mesta ne bi prijavljala. Je pa res, da nimam vez in poznanstev za službo. Kar je dandanes velik problem. Lp 😉

Motiš se, zaposlitev si že dolgo časa iščem. Pred enim letom sem imela neko honorarno službo, vendar ni bila za nedoločen čas. Se pa prijavljam tudi na delovna mesta, ki so manj plačana in izven moje stroke, čedalje bolj razmišljam, da bi šla delati v tujino, ker v Sloveniji vsaj zame ni prihodnosti.
Če bi bila tako izbirčna, se na nobena druga delovna mesta ne bi prijavljala. Je pa res, da nimam vez in poznanstev za službo. Kar je dandanes velik problem. Trenutno sem se prijavila za eno javno delo in upam, da ga bom dobila. Če ne drugega je vsaj zaposlitev za eno leto. Lp 😉

Živjo cel dan vsak dan, ja tudi jaz rabim eno žensko … imam VII. stopnjo izobrazbe, ne delam nič, ker za jurja negrem v službo, pa treba mi pa tudi ni… imam osem nepremičnin, ki jih oddajam in od tega živim. Imam ogromno časa, zato vedno najdem najboljše stvari od restavraci, krajev, cunje, avtomobile … ker imam idejo, da bi bila tudi moja sopotnica enaka kot jaz, z veliko časa in neobremenjena z preveč dela sem taki lepotici pripravljen kupit avto jo peljat v shoping , potem pa kdo ve kam naju pot zanese.[/quote]

Tale ti je pa na dušo pihnu… poročaj ko se srečata … uf sm ferbčna

Ok, tudi prav če mi ne verjamete, bila sem mu noro všeč, in sem mu še zdaj. Mi je všeč, da me je vpeljal v exstra visoko družbo, o čemur sem sanjala vse življenje.

Še nisi spokala ?
Rekla si,da greš v tujino in od tega teče že drugi mesec.Še si tukaj !
Zakaj ?
Nisem vsega tega brala ampak predvidevam,da si že čez 30…
Koga čakaš,ne mi rečt,da dobrega situiranega možakarja …? zavihaj rokave in akcija kaj ždiš in pametuješ.

Nisem brala vseh ne vem koliko strani, tako da ne vem, če te je ze kdo vprašal, kaj točno lahko ti temu dobro situiranemu tipu ponudiš? Zdaj če samo podporo in nič drugo, ti bo konkurenca tudi ena z blagajne v Lidlu, tisto svojo izobrazbo očitno ne znaš vnovčiti.

O čem pa bi se ti znala pogovarjat v visoki družbi, brez heca zelo me zanima glede na to da si neizobražena, z dokončano osnovno šolo, brez zaposlitve. Nivo tvoje komunikacije absolutno ne sovpada s komunikacijo izobraženih in uspešnih ljudi, zato sem prepričan da se v njihovem krogu ti stežka sučeš. Če pa si jim bila predstavljena kot prijateljica ali partnerka njihovega kolega ali biznis partnerja potem si upam trditi da gledajo nate zviška. Težko verjamem v resničnost zgodbe, ker poznam zadeve in dobro vem kdo spada v naš krog. Od česa pa živiš glede na to da si brezposelna?

Živim v njegovih premičninah, on me preživlja, in mi je top. Kahlo. Tudi zate bo posijaalo sonce.

Osnovno, in nič več še Ceca ima poljoprivredno.

In kaj imajo veze Severina in Ceca s to debilko kahlo22?

In eni še OŠ, nimajo, pa so stari oooli 50 let…poznam punco katera tudi z OŠ, vodi zelo uspešno slovensko firmo…

Jaz imam akademsko izobrazbo. Onidve imata samo osnovno šolo, Ceca pa baje neko srednjo mesarsko ali kaj. Sta pa bolj iznajdljivi kot marsikatera akademska izobraženka, bili sta ob pravem času na pravem mestu s pravimi ljudmi. 😉

Jaz imam akademsko izobrazbo. Onidve imata samo osnovno šolo, Ceca pa baje neko srednjo mesarsko ali kaj. Sta pa bolj iznajdljivi kot marsikatera akademska izobraženka, bili sta ob pravem času na pravem mestu s pravimi ljudmi. ;)[/quote]
Kaj čmo. Ti očitno nisi ročno in drugače spretna. Nima čas tu nobene vloge.

Jaz imam akademsko izobrazbo. Onidve imata samo osnovno šolo, Ceca pa baje neko srednjo mesarsko ali kaj. Sta pa bolj iznajdljivi kot marsikatera akademska izobraženka, bili sta ob pravem času na pravem mestu s pravimi ljudmi. ;)[/quote]
Primerjaš se z divami ahahaha burleska

Kaj čmo. Ti očitno nisi ročno in drugače spretna. Nima čas tu nobene vloge.[/quote]

Čas ima vlogo. Sama sem v seksu saj po izjavah mojih bivših odlična, sem pa zelo impulzivne narave in težko oprostim prevaro. 😉

Moja frendica, ona 34 let, on 38, in res bogataš doma iz Rudnika pri Radomljah..in pravite, da ni mogoče…?….

Kaj čmo. Ti očitno nisi ročno in drugače spretna. Nima čas tu nobene vloge.[/quote]

Čas ima vlogo. Sama sem v seksu saj po izjavah mojih bivših odlična, sem pa zelo impulzivne narave in težko oprostim prevaro. ;)[/quote]
Saj ne, a to sama sebe hvališ?
Jaki akademik. B2 ali podobni težko dosegljivi naslovi?

Čas ima vlogo. Sama sem v seksu saj po izjavah mojih bivših odlična, sem pa zelo impulzivne narave in težko oprostim prevaro. ;)[/quote]
Saj ne, a to sama sebe hvališ?
Jaki akademik. B2 ali podobni težko dosegljivi naslovi?[/quote]
Ni B2, je kar fakulteta. 😉 Ni nobena visoka ali višja šola, kar so zate slabi izobraževalni nazivi. 😉

Kakšen akademski izraz pa je mesarska šola? Obe imata pač le sredmjo šolo, bogati karieri, o kateri ti akademsko niti prepevati ne moreš.
Seve se spomnim tam ene 20 in še nekaj nazaj, ko je v Lj. prepevala tisto sa sela v še na četrt ne polni hali (če se je že znašla le na pravem mestu), pa ni odnehala, pri 14h začela peti že v neki skupini. Zdej je pa še deca omožila.
Eni se srednješolsko trudijo za uspeh, eni pa akademsko le teoretično sanjate.
Je bilo večkrat v praksi ugotoviti, da so nekateri z visokimi izobrazbami v svojih okvirjih, potem pa daleč nič. Zato morda pojdi do kakšnega mesarja, te bo morda kaj praktičnega naučil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close