rad jo gledam, z drugim….
Po nekaj letih pogovorov in pregovarjanja je pristala. Priznam, da ni bilo lahko, nato pa sem jo pregovoril, da sva po obletnici mature povabila na pijačo sošolca s katerim je že v dijaških nekaj časa hodila, ni pa prišlo do sexa, čeprav ni veliko manjkalo. Vsekakor simpatija še obstaja.
Že pri večerji smo nekaj popili, ko smo prišli domov sem odprl šampanjec in po nekaj kozarcih smo se lepo sprostili in pogovor je hitro postal bolj sproščen in tudi vroč. Obujala sta spomine kako sta hotela drug z drugim izgubiti nedolžnost, pa zaradi treme in neizkušenosti ni uspelo. Ojunačil sem se in predlagal, da bi morda še enkrat poskusila, če bi morda sedaj šlo. Začudeno me je pogledal, žena pa je tudi povesila glavo in rekla- zakaj pa ne. Stopil sem k njej , jo objel in obema rekel, da nimam res nič proti. Obrnil sem jo proti njemu in ji pričel odpenjati bluzo. Ostala je v modrčku. Vstal je in me pogledal. Prikimal sem. Stopil je k nama in jo objel. Takrat sem stopil nekaj korakov vstran in se usedel na kavč.
Njegove roke so že begale po njenem hrbtu, odpiral ji je modrček in kar hitro so bile njene dojke z nabreklima bradavicama na svobodi. Poljubil jih je, nato pa dvignil glavo in poiskal njene ustnice. pričela sta se strastno poljubljati. Po nekaj minutah se je umaknila in me pogledala z motnimi očmi. Prikimal sem, prijela ga je za roko in odpeljala v spalnico. Luči ni prižgala, vrata pa je pustila na pol odprta.
Ostal sem na kavču, do spalnice je le nekaj metrov tako da sem slišal vse zvoke. Zopet sta se poljubljala, nato pa sem slišal kako sta se ulegla na posteljo, kmalu potem pa tudi zvoke slačenja. V zelo kratkem času je ženi ušel dolg ooohhhh, nato pa je postelja pričela značilno škripati, slišali su se hitri udarci medenice ob razmočeno pi….., dihanje je postalo glasno z vedno več vzdihi ….. nato pa se je vse umirilo.
Takrat sem stopil do vrat. Ležala je na hrbtu, on je bil na njej med njenimi nogami, še vedno v njej, iz pi…. ji je ob njegovem k….. počasi tekla sperma.
Opazila me je in se mi sramežljivo nasmehnila. Narahlo ga je odrinila, zdrknil je iz nje, še vedno je imel erekcijo, ter obležal ob njenem boku. Opazil me je tudi on, ni mu bilo ravno prijetno. Vprašal sem, če se jima lahko pridružim v postelji in sta bila za to.
Ulegel sem se na drugo stran in ji z roko segel med še vedno široko razprte noge. bila je vroča, razmočena, široko odprta. S prstom sem jo nežno dražil po razpoki, iz katere je še vedno curljal beli potoček. Medtem ji je on dražil bradavice, mesil dojke, strastno sta prepletala jezike v poljubih. Kar naenkrat sem srečal tudi njegovo roko v njenem mednožju. Ob teh dotikih je popolnoma ponorela, zvalila se je na njega in ga zajahala. Z lahkoto je zdrknil vanjo, pričela se je divje nabijati nanj. Ob tem prizoru sem občutil neverjetno strast, zadovoljstvo, srečo….. o temu sem sanjaril vrsto let, sedaj pa se to res dogaja.
Prišlo ji je. Celo telo ji je stresel silovit orgazem. In ob tem je prišlo tudi meni- brez dotika.
Odšel sem pod tuš. Ko sem se vrnil sta še vedno ležala v postelji, nežno sta se ljubkovala in poljubljala. Ostal sem pri vratih. Pogledala me je in nato zdrsnila do njegovega mednožja ter ga vzela v usta. To pa je stvar katero ona ne bi nikoli, nikoli naredila.
Umaknil sem se. Kmalu sta prišla iz spalnice tudi onadva. Po tuširanju smo se na hitro poslovili.
Ali bomo ponovili ? Morda.
Sam se že dolgo poigravam z mislijo da bi se pridružil paru pa nekako ne najdem ( res je da prav intenzivno ne iščem ). Če se tu najde kakšen zainteresiran par, naj se mi oglasi na mail matjazpop@gmail.com – mogoče pa se ujamemo…
oooo955, 18.12.2022 ob 10:44
zanimiva tema, a je več takih?
Mislim da kar nekaj, je pa problem ker taki pari v večini ne iščemo “prijateljev, kolegov…” za pogovore, debate…
Išcemo zgolj za sex, problem nastane ko enkrat dobi nezna nehat, je vsiljiv, kliče, piše, bluzi njen da nej se loči in gre z njim. Sistem prideš, pofukaš, greš je najbolj idealen ampak skoraj nemogoč…
Trojček je super zadeva. Vrsto let sem bil s parom mojih let. Ona je zbolela in je že zdavnaj pokojna. Pogrešam te trenutke sprostitve in pogovore pred norenjem in po tem. Čeprav sem pri 70 še vedno sem aktiven tako in drugače. Imejte se radi in čim več zaupanja vase in v svojega partnerja. To je zdravilo za dolgotrajno zvezo.
Srečno in veselo naj bo 2023 leto
Ce sta za kak chat lahko piseta pa se rajcamo preko sporocil najlon.love@gmail.com
Tudi mene noro rajca pogled najlonk in dvignjene noge… rajca me da bi kdo tako pofukal mojo vendar v realnosti bi to zelo tezko naredil mogoce pa ko bi spil in se sprostil vendar obvezno neznanec. Pisite da si malo povemo izkusnje, zelje… najlon.love@gmail.com
Ja, spoštovani. Realiziraj kar te rajca. Morda tudi partnerko to rajca. Zavedaj se, da ženske norijo če se ji klikoris sesa in G točko masira. To je za njo najslajša naslada. Šele takrat boš zrajcan ko boš opazoval kako tvoja ljubljenka nori in se kot kača zvija od naslade. Lepih trenutkov vama želim. Če boš potreboval pomoč se oglasi.
Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.
Opazovat kako se partnerka jebe z drugim je najbolj rajc stvar, kar si moški lahko predstavlja, še posebej če je jabačev več naenkrat. Opazovat njeno moč, kako dominira nad trdimi kurci, kako jih kroti, enega z usti ostale z rokami, ko zraven kriči, hrope, stoka, je kot bi gledal boginjo seksa in misel, da je to tvoja partnerka/žena te nabije s ponosom.
Z mojo bivšo sva si tudi privoščila trojčka, smo imeli parkrat srečanje, kako je uživala, želim si spoznati kakšno, ki bi bila pripravljena na prijateljstvo , pa da bi si tudi želela v troje, sem zelo fleksibilen v sexu in bi ji to z veseljem privoščil tudi z parom, ali z še eno žensko, vse po dogovoru, če je katera za, lahko piše na – su277273@gmail.com, možno trajno prijateljstvo leta in postava ne igrajo vloge, lp
Forum je zaprt za komentiranje.