Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Rad imam starejse…eni mi pravijo da sm cuden

Rad imam starejse…eni mi pravijo da sm cuden

Zanima.me vase mnenje
Namrec rad seksam z starejsimi (vsaj 10let starejsimi) meni jih je 29.
Poslusam da sm cuden in nevem kaj se vse pa me malo zanima vase mnenej ( da prej mine tale korona) hahaha

Nc nisi cuden, nasprotja se privlacijo. Ogromno je starejsih moskih ki jih privlacijo mlajse in obratno. Pa starejse zenske ki so jim vsec mlajsi moski.
Meni osebo so vsec mlajsi ne starejsi, a sem mal cudna hahhah.
Podpiram te in te razumem. Vem pa da nekateri to obsojajo ne vem zakaj.
Kje obstajajo pravila koliko mora biti razlike v letih med pari??????
Srecno

Nikjer ninpisanega pravila hahah
Mislm meni so rekli ze marsikej glede tega da so mi vsec starejse… pa vsakemu recm ko bos probal bos vedu zakaj so mi starejse vsec hehhe (veliko si upajo hihi)

Vsak ima svoje poglede na to, zato se je brez veze obremenjevat s tem.
Jaz o temu govorim s tistimi ki to razumejo in sprejmejo ne obsojajo. S takimi ki to obsojajo skoda casa zgubljat hahahah.
👏😃

Hahaha se strinjam. No jaz sm.za klepet hahaha

Meni so mlajši sexit uh jahala bi jih celo noč…

Pusti mail 😜

[/quote]

Jaja samo besede…hehe

Luka6602@gmail.com

mene tudi zelo privlačijo starejše. ker so bolj zrele, samozavestne, preproste in vejo, kaj si želijo. zato se veliko boljše razumem z njimi kot z mlajšimi, ki so v večini polne kompleksov in nesamozavestne.
še en razlog je pa to, da je odnos med starejšo žensko in mlajšim tipom bolj preprost, ker je glavno bistvo uživanje v dvoje, medtem ko mladi pari razmišljajo o resni zvezi, družini.

tudi sam si želim spoznat kakšno starejšo in strastno, da bi si izpolnila skrite želje.. 🙂

Slovenec 79 pusti mail
..😆

Patricia lahko pustiš mail, kontakt??

naj piše na ZS, če kakšno zanima, pa se pomeniva 🙂 maila na javno raje ne dajem, je cel kup trolov in vsiljivih pedrov potem…

Petrica,piši na ZS…. 😉

Jah Petrica,
daj se vsaj slišati.
Lep dan-M.

Bravo, se pridružujem, iste izkušnje.

Ojla jest tudi iscem.starejso za skuone vroce uzitke pisi mi tu ozi na mail gorenjc666afnagmail

Bla bla bla….

Pa lej, jaz imam 20 let mlajšega ljubimca. Kako je šele pol on čudn?? Nič nisi čuden, sexaš z žensko, ki ve kaj hoče, je ni sran rečt: to mi delaj, ti seveda z veseljem izpolniš (tvoja želja, moj ukaz) in sex je zato mega dober. Briga te, kaj rečejo drugi!

Če je katera ki bi imela mlajšega ljubimca naj se je javi.
Sem resen urejen in diskreten
manuel@briskula.si

Odgovor na objavo uporabnika
Petrica1567oooooo, 19.04.2020 ob 14:31

Slovenec 79 pusti mail
..😆

Živjo A si

Jaz tudi mam rad starejše zenske kajti vse imajo izkušenost privačnost in vedo kaj hočejo. Če je katerea starejša za 32 letnega naj piše na mail omada444@gmail.com.

Sem za

Odgovor na objavo uporabnika
Karantena, 18.04.2020 ob 20:28

Me Zanimas

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close