Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Rad bi poskusil s starejšo gospo :)

Rad bi poskusil s starejšo gospo :)

Zdravo, sem 24 letni fant z urejenim življenjem. Rad bi poskusil s kakšno starejšo gospo. Sam sem še bolj neizkušen, sem pa precej odprtega tipa. S tvojo pomočjo lako skupaj oba uživava 🙂 Pošlji mi ZS in se lahko dogovoriva. Lp,:)

Verjetno imaš v mislih kakšno med 27 in 30?

Starejša gospa je med 27 in 30?! Termin “starejša gospa” bi presodila med tiste, ki so že najmanj v menopavzi ali čez, npr upokojenke :))))

Starejša gospa je med 27 in 30?! Termin “starejša gospa” bi presodila med tiste, ki so že najmanj v menopavzi ali čez, npr upokojenke :))))[/quote]

Nekaj takega sem imel v mislih ja:) 35+

Starejša gospa je med 27 in 30?! Termin “starejša gospa” bi presodila med tiste, ki so že najmanj v menopavzi ali čez, npr upokojenke :))))[/quote]
Za takšno “starejšo gospo” (27-30) se tudi jaz postavljam v vrsto!!
Žrtvujem se tudi za 40+!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Beta samci stojijo v vrsti in čakajo žensko, drugi jo pa med tem časom že karajo :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Če ti uspe s kakšno starejšo gospo potem ne boš imel več urejenega življenja….
Veliko tvegaš… 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nekaj takega sem imel v mislih ja:) 35+[/quote]

uuuu vraga, pol sem pa že starejša? c c c c, urejeno življenje praviš da imaš?
Upam da tega ne prebere tista, ki je do zdaj še imela namen se ti javit preko ZS 😀
starejše ženske? bo treba mal it kaki starejši gospe pomagat vrečke iz trgovine nest, mogoče pa dobiš čokoladico potem …

Aja, od tukaj torej izvira tista druga tema o tem kaj je starejša gospa. 🙂
Ne vem zakaj nekatere ženske vedno tako zelo užaljeno reagirajo na takšne inpodobne opazke. Drage ženske, ne si delat probleme s tem, kakšne predstave ima o ženskih letih en mulo. Saj ko vidiš kako danes zgledajo nekatere njegove sovrstnice, fant logično sklepa, da je ženska po tridesetem že skoraj babica. 🙂
Pa takšnim se običajno sploh sanja ne koliko je stara kakšna dobra baba. Če je baba dobra, je dobra. Vseeno koliko je stara. Če je bolj švoh, pa ji tudi mlada leta ne bodo kaj dosti pomagala. Pa tudi če pravijo, da pri 18 je še hudič lep.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close