Rad bi imel starejšo
Rad bi pozornost ponudil gospi med 50 in 60let starosti.
Sem zelo urejen in dosti atraktiven moški, 39 let star.
Men so mladi všeč. Če jih ima 55, mi ugaja mlad okol 35..
Je svež. Diši. Gladek povsod. Negovan. Rahlo naiven, a ni neizkušen.. Starejše smo bolj varne, ne bom mati če mi spermo spusti v picko.. Ta mlad serum rabim, da je koža bolj pomlajena. Lohk bi si celo obraz omila..
A ni mlad sanje vsake starejše. Sončku ste in vzela bi vas na fkk, da bi imeli skoz trde. Pokončne. Da bi se lohk držala in ga lizala, in fukala, ko bi meni psalo
Vesna116, 10.04.2023 ob 12:02
Men so mladi všeč. Če jih ima 55, mi ugaja mlad okol 35..
Je svež. Diši. Gladek povsod. Negovan. Rahlo naiven, a ni neizkušen.. Starejše smo bolj varne, ne bom mati če mi spermo spusti v picko.. Ta mlad serum rabim, da je koža bolj pomlajena. Lohk bi si celo obraz omila..
A ni mlad sanje vsake starejše. Sončku ste in vzela bi vas na fkk, da bi imeli skoz trde. Pokončne. Da bi se lohk držala in ga lizala, in fukala, ko bi meni psalo
Res Si glup ko kurac
Anonimus632, 10.04.2023 ob 16:15
Z babami po 50 ni nič več, češpe suhe kot poper, lukna boli, zaradi neuporabe zlepljene, vse trdo , še prst komaj not porineš kljub lubrikantu.
Edino v rit se še dobro kavsajo, to pa je tudi vse kar je od njih.
Sploh ni res. Najboljše so 40+.
Dobrih pri 50+, ali celo 55+ je že precej manj. Tiste, ki pa so, so pa nepozabne, verjemi in te so mi res res najboljše, brez konkurence.
Če katerato bere, me lahko kontaktira na 068-624-233
Forum je zaprt za komentiranje.