Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Rad bi bil ženska

Rad bi bil ženska

Zakaj se toliko moških šemi v ženske?
Cela industrija obstaja, ki proizvaja čevlje z visokimi petami in žensko perilo v moških dimenzijah…
Obstajajo cele subkulture (jasno bolj v tujini kot pri nas) kjer se moški masovno oblačijo v ženske,
pojejo, nastopajo ….in to sploh ne samo geji….tudi hetero, vsakdanji moški z ulice?
Tudi večina transvestitov je moških, ki se oblačijo v ženske, obratno je bistveno redkeje…
V čem je čar?

Po mojem pa ni redkeje. Samo nihče se ne čudi, če ženska nosi hlače, če se ženska ne liči, če se ženska ne sprehaja v petkah.
Poglej okrog koliko ženske je po moško napravljenih. V hlačah, brez ličil, brez petk.

Moda narekuje smernice oblačenja pri obeh spolih. Ti se nič ne urediš za nas moške, Skela?
Zdaj so “in” razpuščeni lasi, razgaljene dolge nogice v mrežastih nogavicah, mini krilce s škotskim vzorcem, oprijeta bombažna srajčka z velikim V-izrezom v obliki srčka, ki poudari dekolte in povrne izgled 20-letnice… :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Točno tak…… skela tega ni zmožna opazit, oz je sama tudi transvestit 🙂

Vbistvu je vsaka ženska ki nosi hlače transvestit, samo da je pač družbeno nezasmehovano, obratno pa pač je 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

si že kdaj kupovala kakšne moške cote??

1. v štacuni lažje najdeš sekret, kot pa kot z moškimi cunjami
2 razen velikosti ni kaj izbirati (izbira podobnih krojev v dveh barvah pač ni izbira)

To ni moško, to je samo praktično.
Se pa ne šemijo v moške obleke…vsaj zelo majhen procent.

Če se recimo ženska ukvarja z moškimi športi kot je nogomet, alpinizem, padalstvo, rokomet… ne bo nihče ni rekel.
Če bo šel moški na pilates, aerobiko ga bodo požrli. Da ne rečm, da bi moški šel na ritmično gimnastiko ali kaj takega.

Pa ženske, ki se nikoli ne ličijo in niso nikoli v petkah? Prave moškulje.

Mrežaste nogavice na škotsko krilce ??? :-O ??? …..FUUUUUUUUJJJJJJ

Sori, ampak rokomet, alpinizem, padalstvo….od kdaj so to moški športi?
Prve ženske so plezale na gore še v dolgih kiklah….
Za fusbal ne rečem….tam ne štekam popolnoma punc, ki ga igrajo, ampak ok, jaz pri fusbalu
marsičesa ne štekam 🙂

Mrežaste nogavice na škotsko krilce ??? :-O ??? …..FUUUUUUUUJJJJJJ[/quote]

Skela, priporočam kaj takšnega zate:
[img]http://209.239.112.244/gaolinimages/g1//t1/products_gallery/1/12536334115_211.jpg[/img]

LOL…ne nisem kupovala moških cot….oziroma sem jih, skupaj s sinom in za sina 🙂
Se strinjam, da je za nas punčke več izbire, tudi zato je fajn biti punčka…
Ampak jaz govorim bolj o potrebi, da se moški naličijo, dajo gor lasuljo, najlonke itd. in se
pretvarjajo, da so ženske.
Samo zanimalo me je v čem je keč….da je to tako popularno….

Mrežaste nogavice na škotsko krilce ??? :-O ??? …..FUUUUUUUUJJJJJJ[/quote]

[img]http://209.239.112.244/gaolinimages/g1//t1/products_gallery/1/12536334115_211.jpg[/img][/quote]

Hjuh….vsaj mrežaste štunfe si spustil 🙂

evo, par idej zate[img]http://danglezz.wordpress.com/2012/06/22/happy-transvestite-friday/[/img]

[img]http://209.239.112.244/gaolinimages/g1//t1/products_gallery/1/12536334115_211.jpg[/img][/quote]

Hjuh….vsaj mrežaste štunfe si spustil 🙂

evo, par idej zate[img]http://danglezz.wordpress.com/2012/06/22/happy-transvestite-friday/[/img][/quote]
http://danglezz.wordpress.com/2012/06/22/happy-transvestite-friday/

Ampak jaz govorim bolj o potrebi, da se moški naličijo, dajo gor lasuljo, najlonke itd. in se
Samo zanimalo me je v čem je keč….da je to tako popularno….[/quote]

Jah, očitno ste u Lublan tako napredni, da imate tudi travestitsko četrt, v katero sta zašla s sinom. Mogoče bi ti lahko pomagali pri izbiri gaderobe za sina, ker okus za modo jim pa vendarle moraš priznati, čeprav ne ne maraš pedrov, ki niso pravi moški. :)))

To ni moško, to je samo praktično.
Se pa ne šemijo v moške obleke…vsaj zelo majhen procent.[/quote]

Zakaj pa kikla ni praktična… .hitro se nažgejo pač…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne pozabi na baletnike in umetnostne drsalce. Kdo pa njih požre?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

še to naj ti potegne, da so se desci lišpali že v prazgodovini (npr. da se jim koža ni svetila med zalezovanjem plena), nosili krila (rimljani, I.N.R.I, arabski svet še danes), da o inkih, indijancih … ne trošim tipkanja

in ker ni več potrebe po nakupu hleva pred kravo, novega avta, ker je moderno uporabljati javni prevoz … ostaja denar za “delanje na sebi” ☺

Jah, očitno ste u Lublan tako napredni, da imate tudi travestitsko četrt, v katero sta zašla s sinom. Mogoče bi ti lahko pomagali pri izbiri gaderobe za sina, ker okus za modo jim pa vendarle moraš priznati, čeprav ne ne maraš pedrov, ki niso pravi moški. :)))[/quote]

Jah, tole je pa že spet (kot tolikokrat doslej) OČITNO samo tebi, pa čist nobenmu drugemu… 🙁

še to naj ti potegne, da so se desci lišpali že v prazgodovini (npr. da se jim koža ni svetila med zalezovanjem plena), nosili krila (rimljani, I.N.R.I, arabski svet še danes), da o inkih, indijancih … ne trošim tipkanja

in ker ni več potrebe po nakupu hleva pred kravo, novega avta, ker je moderno uporabljati javni prevoz … ostaja denar za “delanje na sebi” ☺[/quote]

Ok, tale se mi zdi kar tehtna… 🙂
Res je v naravi tako, da so samci bolj “pisani”….hehe, mogoče pa ta potreba ven udarja .-)

Ne pozabi na baletnike in umetnostne drsalce. Kdo pa njih požre?[/quote]

Vsi!

To je 90% moškim smešno če moški počne….. najbližje vsemu ”športu” nad katerim se večina moških ne zgraža če ga moški počne je na drsalkah (ja tudi umetnostno drsanje) in ples….. to je še nekak kolko tolko…..

baletniki so pa smešni 🙂

Ne pozabi na baletnike in umetnostne drsalce. Kdo pa njih požre?[/quote]

Vsi!

To je 90% moškim smešno če moški počne….. najbližje vsemu ”športu” nad katerim se večina moških ne zgraža če ga moški počne je na drsalkah (ja tudi umetnostno drsanje) in ples….. to je še nekak kolko tolko…..

baletniki so pa smešni :)[/quote]

Očitno imam srečo, pa se je tistih 10% moških brez predsodkov (no, vsaj del njih) skoncentriralo v mojem širšem krogu…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

besede prikritega pe.dra (ne gay_a!!)

Ženska ima danes na izbiro, da se vede in oblači kot ponujajoči se spolni objekt za moške, ali pa ne, se pravi, da se oblači udobno in se ne nastavlja. oboje je sprejemljivo. Zato, ker lahko brez moškega zaslužijo za preživetje.
Moški, ki se želijo nastavljati, pa tega ne smejo početi kot moški, ampak se morajo zato našemiti v žensko. Le tako se lahko nastavljajo kot objekti. Ker moški je vedno subjekt, je tisti, ki odloča, jemlje in fukkka (drugače ne bo šel zapis skozi), nikoli ni tisti, ki je pofukannn (beri spremenjen v objekt moške zadovoljitve):

Ženska ima danes na izbiro, da se vede in oblači kot ponujajoči se spolni objekt za moške, ali pa ne, se pravi, da se oblači udobno in se ne nastavlja. oboje je sprejemljivo. Zato, ker lahko brez moškega zaslužijo za preživetje.
Moški, ki se želijo nastavljati, pa tega ne smejo početi kot moški, ampak se morajo zato našemiti v žensko. Le tako se lahko nastavljajo kot objekti. Ker moški je vedno subjekt, je tisti, ki odloča, jemlje in fukkka (drugače ne bo šel zapis skozi), nikoli ni tisti, ki je pofukannn (beri spremenjen v objekt moške zadovoljitve):[/quote]

Kaj pa heteroseksulaci, ki to počnejo ? (in jih ni malo)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close