računovodski program
Jaz sem ga uporabljala prej, in se mi je zdel krasen program, sploh če se vse dela v podjetju (prodaja, računovodstvo…) ker nudi res celovit pregled.
Ko pa sem ga sedaj želela kupiti, mi je bil za servis preobširen, preveč nastavitev, ki se ne potrebujejo (če se podatki ne prenašajo avtomatično) in veliko predrag.
Sploh vzdrževanje je problem, mi smo od začetka imeli eno firmo, kjer so bili krasni, vse se je uredilo hitro in smo se očitno dobro razumeli. Kasneje smo šli na server (da ej bilo vse skupaj na enem serverju) in na drugo vzdrževalno podjetje, je bil čisti polom. Vsakič ko si zagnal računalnik nisi vedel kaj bo. Tako da po moje je najbolj pomembno da imate dobre programerje.
Mi smo nabavili ta program in imamo samo računovodstvo za nevem koliko firm. Za vsako firmo je MILJON nastavitev, preden zalaufaš. Mi je zelo žal za enim enostavnim,v dos-u ki smo ga imeli prej. Bil je hiter, zanesljiv in preprost. Ta Phanteon je pa tako, klikaš kot nor, ker te ne spusti naprej dokler ne poklikaš z miško ves ta miljon za računovodstvo nepotrebnih okenčkov. Podpora je plačljiva in sicer vsaka ura. Program je zelo težak in ima mnogo “hakeljcov”, ki jih moraš pogruntat, čas pa gre v nič, če nočeš mastno plačevati “podpore”. Meni je žal!
Forum je zaprt za komentiranje.