Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija računalniško vprašanje

računalniško vprašanje

Kako prenesem npr. slike, vsebine iz Worda… iz stacionarnega…..na prenosni računalnik?
Je to sploh možno?

Hvala!

Lahko preko interneta (si pošlješ kot prilogo po mailu), lahko preko USB ključka (skopiraš na ključek), lahko preko CD / DVD,…

vsako datoteko je možno prenest.
izberi mapo, v kateri imaš dokumente in jo shrani nekam, recimo na ključek, potem pa ključek vtakni v prenosnika in prenesi dokumente na prenosnik.

Hvala.

Kot prilogo preko maila že, vendar bi rada npr. slike shranila med slike, vsebino iz Worda v Word….
direkt, če bi se dalo.

Hvala.

Kot prilogo preko maila že, vendar bi rada npr. slike shranila med slike, vsebino iz Worda v Word….
direkt, če bi se dalo.[/quote]

v Word ne moreš ničesar shranjevat, ker je to program. verjetno imaš mapico z imenom word in mapico z imenom slike in verjetno imaš vse skupaj v mapi Moji dokumenti. Najbolje je, da si kar to mapo shraniš na prenosnik.

Hvala.

direkt, če bi se dalo.[/quote]

v Word ne moreš ničesar shranjevat, ker je to program. verjetno imaš mapico z imenom word in mapico z imenom slike in verjetno imaš vse skupaj v mapi Moji dokumenti. Najbolje je, da si kar to mapo shraniš na prenosnik.[/quote]

Naj si najprej pošljem na mail in potem shranim v posamezne programe, če sem prav razumela?
Hvala!

v Word ne moreš ničesar shranjevat, ker je to program. verjetno imaš mapico z imenom word in mapico z imenom slike in verjetno imaš vse skupaj v mapi Moji dokumenti. Najbolje je, da si kar to mapo shraniš na prenosnik.[/quote]

Naj si najprej pošljem na mail in potem shranim v posamezne programe, če sem prav razumela?
Hvala![/quote]

če imaš ključek, je to dosti hitreje in enostavno preko ključka. sploh, ker imaš verjetno kar dosti slik in načeloma ne boš mogla pošiljat več, kot pa enih par naenkrat.
če pa misliš pošiljat preko maila, moraš pa mapo najprej zazipat in jo nato poslat, ali pa ročno izbirat datoteke, katere hočeš premaknit.

ps
pa ne moreš shranjevati stvari v programe, no! shranjuješ lahko v mape.

Seveda gre. Najprej shranis dokument in vklopis filesharing za mapo. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close