Računalniški tečaj za dijaka
Sin si želi na tečaj nekega računalniškega programa za risanje (mislim, da se mu reče Ilustrater). Vem, da mu bo to lahko pomagalo v prihodnosti, ampak vprašanje je, če si to sploh lahko privoščimo…
Ima mogoče kdo izkušnje s kakšnimi ugodnejšimi računalniškimi tečaji? Skrbi me tudi, da niso taki tečaji prezahtevni za dijaka. Hvala za vsako pomoč!
Program ni prezahteven, so pa cene takega tečaja kar zaslojene. Poglej malo po spletu in di bo vrglo ven kakšno podjetje, ki se ukvarja z izobraževanjem.
Program je specifičen za grafično oblikovanje. Ni prezahteven za dijaka, ki že obvlada računalnik oz. že zna kaj bolj konkretnega risati z njim, ne sam na facebooku viseti.
Verjetno sin ve, da to ni za obdelavo fotografij, ampak za plakate s tekstom, logotipe, naslovnice, brošure, ipd.
Jaz sem z njim tudi začel kmalu po dijaških letih – ker prej ni bilo PCjev z grafičnim okoljem 🙂
Ponudbe ni ne vem kaj, tako da je bolj “vzemi ali pusti”. Lahko pa pokličeš tja pa se poskusiš zdilat za polovično ceno, obljubiš, da ne boš nobenemu povedala, da je za otroka, ki jim bo večno hvaležen, ipd.
Moje osebno mnenje (delam kot programer) je, da so ti tečaji brezveze.
Vsa literatura je na internetu. Knjige, video tečaji, pdf priročniki vse je online in veliko tega je zastonj.
Če ima vaš otrok zanimanje za grafično oblikovanje, potem mu ne bo težko najti in prebrati literaturo.
Plačevanje tećajev, ki vas roko na srce naučijo osnove, ki se jo lahko naučite sami je brezveze …
Forum je zaprt za komentiranje.