Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija računalniški servis – Ljubljana

računalniški servis – Ljubljana

Prenosnik sem avgusta polila s sokom. Neroda. Priznam.
Ga nesem na en servis v Ljubljani, za katerega sem na nekem forumu (ne tem) brala, da je ok. Proti koncu avgusta ga nesem, rečejo mi, da bo pa počakat en teden do deset dni, da pogledajo ali se ga splača popravit ali ne.
Ok. Po dveh tednih pokličem. Še ni. Po treh… še ni. Prejšnji teden, ko je bilo miimo že en mesec,… še ni. Pa vprašam kaj se grejo in mi serviser, sicer zelo prijazno razloži, da je sam in da ima za popravit 35-40 računalnikov. Lepo. Pa mu razložim, da ga klicarim, da mi vedno reče isto in kaj zdaj… Sem rekla, da ga danes pokličem. Če ne bo nič… Kaj naj nareidm? Ga vzamem, nesem drugam, zatežim? Kaj naj, povsem sem v dilemi.

Zakonski rok je 45 dni. In jaz bi vzel ven, saj je malo morje servisov, ki ti to naredijo veliko hitreje – npr. AGT računalniki http://www.agt.si

Je pa kriza, ker polit računalnik je potrebno hitro sanirat, drugače lahko na matični plošči zadeve oksidirajo in bye bye, baby.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close