računalniški servis – Ljubljana
Prenosnik sem avgusta polila s sokom. Neroda. Priznam.
Ga nesem na en servis v Ljubljani, za katerega sem na nekem forumu (ne tem) brala, da je ok. Proti koncu avgusta ga nesem, rečejo mi, da bo pa počakat en teden do deset dni, da pogledajo ali se ga splača popravit ali ne.
Ok. Po dveh tednih pokličem. Še ni. Po treh… še ni. Prejšnji teden, ko je bilo miimo že en mesec,… še ni. Pa vprašam kaj se grejo in mi serviser, sicer zelo prijazno razloži, da je sam in da ima za popravit 35-40 računalnikov. Lepo. Pa mu razložim, da ga klicarim, da mi vedno reče isto in kaj zdaj… Sem rekla, da ga danes pokličem. Če ne bo nič… Kaj naj nareidm? Ga vzamem, nesem drugam, zatežim? Kaj naj, povsem sem v dilemi.
novo podjetje v ljubljani in okolici za servis računalnikov in računalniške opreme, pridemo k vam na dom in odpravimo vse napake, pokličite 041-289-341 ali pišite na info@e-stroj.com
Kadar imam kakšne težava z računalnikom, pokličem kar servis Sistem24, http://www.sistem24.si/, ki pridejo na dom ali v pisarno. Hitro nardijo, pa relativno ugodni so, glede na ostale podobne računalniške servise.
Jaz in prijatelji ter sorodniki redno kličemo servis UMMIT. http://www.ummit.si
Vedno preverim vse različne variante in so izpadli res zanesljivi in poceni. Pa še čeden fant je bil 🙂
Imel problem s prenosnim računalnikom ker se je pregreval in ugašal. Zadevo prinesel na računalniški servis PIARA (računalniški servis). Zadevo so uredili še isti dan in meni končno deluje računalnik normalno.
Lahko edino pohvalim in priporočam…
lp
Tone, okolica LJ
Vrhunski servis računalnikov in računalniške opreme v Ljubljani in okolici http://www.ithelpdesk.si, Pridejo k vam na dom in odpravijo vse napake. Zadevo urede še isti dan.
040 847 807
Računalniški servis v Ljubljani
RAM d.o.o.
Brilejeva ulica 7
1000 Ljubljana
Izdelujemo tudi brezplačne internetne strani za predstavitve podjetij, več na pridobi.si
Če si računalnik polila še ni konec sveta iz osebnih izkušenj je 90% verjetnost, da še dela. Če ga boš nesla na servis boš morala plačati delovne ure za popravljati ni nič največ kar lahko serviser naredi v tem primeru je da računalnik razstavi do najmanjših delov vse dele prebriše, da se na njih ni nabral volk in jih pusti sušiti 2 do 3 dni nato računalnik sestavi nazaj in ostaja opcija ali bo delal ali ne.
Sem zasledu na netu, da računalniški servis PIARA Murgle center LJ. odkupuje rabljene računalnike, pa sem modela (lastnika Belič Aleš) poklicu, da mam tri prenosnike in docker, pravi prines bomo pogledal, ko sem prinesu, ga ni bilo tam, je delavec prevzel in popisal opremo, ter rekel, da me bo Belič poklical.Čez teden dni pokličem, se javi Belič, češ, da je bolan in se slišva, čez en teden spet pokličem, se javi in reče čez uro vas pokličem, tega klica ni bilo, delavci so se zgovarjali, da mu govorijo naj pokliče, vendar ne vejo zakaj tega ne stori.Po cca dobrih dveh mesecih nategovanja, se oglasim pri njemu, delavec ga pokliče in Belič pravi, da ga računalniki ne zanimajo, jaz računalnike poberem in jih nič hudega sluteč prodam vse tri na bolhi, kupil jih je možakar, ki se z računalniki ukvarja, nakar me čez dva dni pokliče in obtoži, da sem zamenjal RAM-e in trde diske z veliko slabšimi, kot so bili original v teh računalnikih, takoj sem se spomnil na Beliča, pokvarjenec je ven pobral kar se je pobrati dalo, nato mi je prenosnike vrnil.Evo tok od PIARE IN BELIČA v letu 2018!
Forum je zaprt za komentiranje.