Računalniška pomoč
Okej, zdaj pa mam vsega dost :)))
A mi zna kdo povedat, kak izključim toto smotano miš na laptopu?
Ponavadi uporabljam navadno miško na usb, zato bi rada onemogočla toto ploščico, ker se je vedno med tipkanjem dotaknem in mi uspe zapret kake zadeve, do katerih sem se npr. težko dokopala.
Sem že gledala v Control panel pod Mouse, ampak tam jo lahko samo odinštaliram, to pa nočem, ker včasih pa le prav pride, ker imam premalo USB priključkov. Knof Disable mam pa sivo obarvan, torej ga ne morem kliknit. Kaka rešitev? 😀
To turn off the touchpad when an external mouse or other pointing device is present, you can goto the Control Panel and double click the Mouse properties icon.
Click the Device Select tab and check “Disable Touch Pad when USB Pointing Device is present.” The cursor will no longer move via the touchpad.
Še imaš originalna navodila? Piše v njih kaj o tem?
Če hočeš učinkovito pomoč nam moraš v prihodnje zaupati tudi model laptopa. Na nekaterih laptopih ploščico mousepad izklopiš/vklopiš enostavno s stikalom na nekaterih pa moraš to storiti preko control panela, na nekaterih pa rešitve enostavno ni.
Svetujem ti da v google vtipkaš “how to disable mousepad ime_modela_tvojega_laptopa” in slediš navodilom.
Forum je zaprt za komentiranje.