Najdi forum

računalnik

Pred 3 meseci sem si kupila prenosnik in stari računalnik dala na stran. Zdaj pa sem ugotovila, da imam nekatere pomembne slike in zapiske na starem računalniku. Na tem računalniku sem imela ob vklopu geslo, ki PA SEM GA POZABILA! Ali je možno kako priklopit ta računalnik na drugega, kako drugače odpreti brez gesla, obstaja kakšen servis, ki bi mi to naredili..? Se da še sploh kako rešit?
Za pomoč se vam zahvaljujem.

če gre za geslo, ki se pojavi takoj ob vklopu računalnika, še predno se zažene operacijski sistem je zadosti da se z matične plošče odstrani baterijo za par sekund.
Stem se izgubijo nastavitve za bios v katerih je tudi geslo.
Dobi kakega računalničarja, ki je vajen rastavljati računalnike.

Lahko disk vzameš iz starega računalnika in ga priklopiš preko USB vhoda na prenosnik. To narediš z ohišjem za zunanji priklop trdih diskov oz. z vhmesnikom ki omogoča tak priklop. Tudi tukaj ni slabo da dobiš pomoč strokovnjaka, ki že ima ustrezne “kable” in znanje.

23

Pri notesnikih ne gre vedno tako enostavno. Nekako na vodi pa čutim, da se je vnos za geslo pojavil šele v Windowsih. Imam prav? 🙂

Geslo se pojavi ob vklopu računalnika, še predno začnem karkoli drugega delati. Res je, da računalnikov ne znam razstavljati zato bom rabila pomoč nekoga, ki to obvlada.
Hvala vam za vse info.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close