Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija računalnik se noče ugasniti

računalnik se noče ugasniti

Lepo pozdravljeni!
Moj računalnik se noče in noče ugasnit. Glede na to, da je notesnik, problem trenutno rešujem tako, da dam ven baterijo oz. ga pustim da se ugasne, ker se izprazni baterija.
Pregledala sem celoten računalnik z antivirusnimi programi, pa nič ne zaznajo 🙁
Kaj bi lahko bilo? PROSIM za POMOČ!

Poskusi držati gumb za vklop nekaj časa ( vsaj 4 sekunde) in računalnik bi se moral ugasnit.

Poskusi tudi odpreti Start-> Run-> CMD. Ko se ti odpre ukazna vrstica pa vpiši “shutdown -t 00 -s” brez navednic. Če ti javi kako napako jo prosim napiši tu.

Sem se matrala in martala in še sama ne vem kako, USPELA! Računalnik se mi ugaša.
Hvala vseeno za pomoč 🙂

tudi jaz imam enak problem z neugašanjem prenosnika ! Tudi , če utipkam v ukazno vrstico “shutdown -t 00 -s” mi ne javi kakšne napake ! Ampak se za lepo pripravlja do ugašanja , ko pa bi moral ugasnit pa ostane moder ekran za napisom sistem se ustavlja…….. in ga moram potem z tipko ugasniti !?!

Včasih ugašanje traja lahko dlje kot normalno (tudi več kot minuto).

Pri prijatelju pa se je dogajalo to: comp se mu ni hotel ugasniti dokler je imel priklopljen USB Jostick. Če je Jostick izklopil iz USB vhoda in nato dal ukaz za shutdown, se mu je comp ugasnil normalno (pa še danes ne vem zakaj!).

Zgolj v vednost in ravnanje….

LP
Dare

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close