Računalnik – pomoč
Nekaj me zanima, če morda kdo ve.
Tu na MONU mi nagaja računalnik, moti pa me, da mi nagaja samo tukaj. Če hočem napisati avtor, odgovor na vprašanje in besedilo mi nekako zablokira in ne zagrabi črk, številk… nekajkrat me je opomnil, naj se registriram. Ker ga uporabljam le še za pošto in facebook bi rada izvedela vaše mnenje ali je to pokvarjen računalnik ali kaj drugega.
Kako pa lahko zamenjam brskalnik? Prosim povejte mi podrobno in enostavno, sem upokojenka, ki se učim delati z računalnikom. In lepo se vam zahvaljujem za nasvet.[/quote]
pa ga dol cukneš. velika večina ljudi uporablja mozilo firefox. torej greš na http://www.mozilla.org, ali a strici googlu zašepetaš mozila firefox, download in slej ko prejboš zajadrala na mozilino stran. nato si jo dol cukneš (download), zaženeš shranjeno datoteko, tako da se program inštalira in voila .
BTWa muporabljaš internet explorer (IE)
Nič ne menjuj brskalnika, prvo spoznaj način dela na forumu in bo šlo, lahko pa se tudi registriraš
in tako pridobiš več možnosti na forumu, pač nekaj delaš narobe, napaka je pri tebi, ne vem pa točno, kaj te muči. Sem pa vesel, da si se podala v računalništvo, je pa škoda, da ga uporabljaš
samo za FB in pošto.
Ne vem kaj bi delala narobe ali drugače, saj mi je prej forum delal normalno. To počasnost opažam kakšen mesec dni. Morda sem tudi kaj pritisnila narobe pa ne vem in prav zato iščem nasvet. Še kako bi rada uporabljala računalnik v druge namene a ne znam, nimam pa nikogar, ki bi mi pomagal, pokazal in imel konec koncev potrpljenje z menoj. Saj veste, možgani ne delujejo več hitro, za vse potrebujem več časa, pa tudi izrazi v angleščini, ki je ne znam so pojem zase.
Včasih vprašam kaj tu na forumu in hvaležna sem vsem, ki mi hočejo svetovati in preprosto povedati.
Rada bi se vključila v tečaje za tretje življensko obdobje, a za letos slabo kaže, razen, če se bo začel kakšen tečaj pozimi, saj sedaj ne morem.
Hvala vam za pomoč in nasvete. Rada vas imam.
Forum je zaprt za komentiranje.