računalnik nagaja
Lep pozdrav!
Zanima me koliko časa naj bi zdržal prenosnik. Star je 3 leta in pol (x50sl), problem pa je v tem da je zadnje čase začel nagajat, zamrzne in se ne odziva, internet je počasen da odpira google pol minute… drugo dela kar uredu. Z internetom ni nič narobe sem preveril, pa tudi formatiral sem ga in ni nič bolje..
Kateri windows imaš nameščen? Meni je prenosni zdržal okol 4 leta, potem pa sem ga zamenjal, ker se je pregreval ko ne vem kaj in zdej imam 1 leto tošibo in mi dela odlično. Ali si dal tudi računalnik kaj na servis, da ga prepihajo? Namreč to je zelo dobro, da ga daš, ker se ti zaradi tega lahko pregreva, ko se not prah nabira in posledično deluje vse počasneje in šteka.
Windows 7, zj sm pa gor dal visto ki je originalno priložena, pa je ene 4 dni delal več kot dobro, sedaj pa se pojavljajo isti problemi, kar na enkrat napiše da ne najde nobenega omrežja za povezavo… drugič driverji niso uredu, tko da ne vem v čemu je fora, sem pa že sam spucal parkrat prah noter tko da se ne pregreva…
Ne tud AV ni kriv, sam računalnik ma že vgrajen za sprejem brezžično omrežje, pol mam pa še od netgear-a usb adapter, pa oba zatajita. Ne ni padel na tla, ja pač ne najde mojga omrežja, enkrat so na razpolago vsi sosedovi sam mojga ni na seznamu, naslednič sploh nobenga ni na seznamu, pol enkat čez 2 dni pa clo najde mojga, medtem ko z drugim pc-jem ni nobenih težav.
Forum je zaprt za komentiranje.