Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Računalnik mi ,,zmrzne,,

Računalnik mi ,,zmrzne,,

Zdravo

Imam problem pri brkljanju po internetu. Vsake toliko časa mi pri odprtju kakšne strani popolnoma ,,zamrzne,, računalnik. Ne odziva se mi nobena tipka, niti miška, nič. Računalnik je popolnoma nov Celeron (R) CPU 2,60GHz, s 512 MB Ram-a, na internet imam dostop preko omrežne kartice (kabelski dostop do omrežja), imam pa IE in windows XP.

Any Idea?

hvala

Ariadne

Najprej posodobi IE in Windows.Namesti vse zaščite ;spucaj register…Če to ne pomaga pa format c:

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pa naštudiraj to:

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Računalnik lahko zmrzne tudi zaradi napak na sami spletni strani. Torej, če je računalnik nov, ni nujno, da ga je treba zaradi tega kar formatirati in na novo nalagati sistem ter programe.

Če na večini strani ni težav, se ne sekiraj.
Poskrbi pa za redno odstranjevanje spy programov in ustrezno antivirusno zaščito – zlasti, ker imaš online dostop.

Hvala

Ariadne

Poskušaj uporabit kak drugi prodram za www – recimo mozillo.

A ti zmrzne samo ob pregledovanju spletnih strani? Kaj takrat tece na ie (samo html, java, flesh)?

Miska se ti premika, al tudi ona zmrzne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close