Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija računalnik mi ne zazna posnetih cedej

računalnik mi ne zazna posnetih cedej

pozdravljeni, imam 3 mesece star prenosni računalnik.in čez noč mi je zacel parat zivce.ko dam original dvd v računalnik, mi lepo cede sprejme in otroku predvaja normalno risanke, ko pa hočm dati v računalnik prim:film, ki sm ga posnela iz racunalnika ali pa original pc igrico, mi cedeja sploh ne zazna, kot da je prazn.če pa dam navaden 700 mb prazen not, da bi recimo rada posnela kak film iz kompa, mi pa piše da ni cede pripravljen.morm povedat da sm odkar imam racunalnik igrala do zdaj vse pc igrice, ki jih imam, snemala na cedeje filme in gledala posnete cedeje brez problema.
kva hudiča je zdj narobe, a mi kak fajl manjka, da mi jih ne zazna al kaj?????????????????????????
POMAGAJTE

uršika

Če nisi nič brisala in ti je prej vse delovalo normalno, zdaj ti pa CD-jev ne zazna, je lahko DVD/RW enota fuč. Praviš da ti DVD-je zazna, CD-je pa ne… Tudi originalnih ne… Če se ti to dogaja z vsemi CD-ji, potem je sigurno enota. Imaš sigurno še garancijo, zato vrni na menjavo enote… Lahko pogledaš da CD ni umazan, probaj drugo znamko praznih CD-jev…

Lp, Max

RES JE

srečno Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close