Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Računalnik Mac Apple – za Friloxxa

Računalnik Mac Apple – za Friloxxa

največji stručkoti delajo na vseh možnih napravah brez večjih problemov, to je eno, drugo pa čez crapple pljuvamo tudi tisti, ki že imamo izkušnje z njimi ter poznamo tudi njihove slabosti, ne samo prednosti in ki nismo vezani samo ne eno omejeno znamko.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

največji stručkoti delajo na vseh možnih napravah brez večjih problemov, to je eno, drugo pa čez crapple pljuvamo tudi tisti, ki že imamo izkušnje z njimi ter poznamo tudi njihove slabosti, ne samo prednosti in ki nismo vezani samo ne eno omejeno znamko.[/quote]

Gunci,
Kot sem razbrala so slabosti appla, cena, pa nekateri programi ne delujejo,

Katere so se slabe lastnosti?

Res me zanima, saj ni poceni rec in da se vsaj dobro odlocimo. En je zgori napisal naj kupim appla, ce mi denar ni problem. Sam glih to je zanimivo, ker zelimo dobro vnovcit denar, in ne nimamo ga na pretek, smo pa sparovni, da ko pride potreba po necim novim, si to privoscimo, prej pa fajn pretehtamo vse. Jaz niti toliko ne kompliciram, da bi videli mojega kako preracunava 🙂 Vcasih je drazja rec boljsa in se to na dolgi rok se kako pokaze.

največji stručkoti delajo na vseh možnih napravah brez večjih problemov, to je eno, drugo pa čez crapple pljuvamo tudi tisti, ki že imamo izkušnje z njimi ter poznamo tudi njihove slabosti, ne samo prednosti in ki nismo vezani samo ne eno omejeno znamko.[/quote]

Gunci,

Res me zanima, saj ni poceni rec in da se vsaj dobro odlocimo. En je zgori napisal naj kupim appla, ce mi denar ni problem. Sam glih to je zanimivo, ker zelimo dobro vnovcit denar, in ne nimamo ga na pretek, smo pa sparovni, da ko pride potreba po necim novim, si to privoscimo, prej pa fajn pretehtamo vse. Jaz niti toliko ne kompliciram, da bi videli mojega kako preracunava 🙂 Vcasih je drazja rec boljsa in se to na dolgi rok se kako pokaze.[/quote]

dejstvo je to, da za vsakdanjo splošno rabo je občutno predrag, omejena si na njihow software ali pa če pač inštaliraš boot camp pa naložiš gor še windowse pa pač enkrat ouporabljaš mac os enkrat windowse, če imaš take programe, ki jih mac os ne podpira torej imaš dvojno delo sploh če je večina tega kar uporabljaš delana za windowse zgubi crapple še tist svoj čar, ki ga ima, pač ena fancy kištica na vzven za veliko cekinov, hardware pa enak ali slabši kot pri drugih računalnikih, ki stanejo manj denarja, pa še pri večini jabolčnih produktov je slabost to, ker si vezan večinoma na njihov software medtem, ko lahko na windowsih uporabljaš širšo paleto programov različnih proizvajalcev itn. tko da se ti pač splača pretehtat al dat velik cvenka za jabko, ki je precej omejena pa gor delat povprečne stvari npr. surfanje po netu, pisanje dokumentov, gledanje filmov, igranje parih iger al pa dat malo manj denarja za soliden pc ali prenosnik pa prihranit nekaj denarja v zameno za enako uporabo…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Hvala za odgovore.
Verjamem, da bo pomagalo vse kar ste napisali.
Mene ze bolj vlece k nejabuckom.

Še jaz.

Mi pa kupujemo računalnik za gimnazijca.

Kaj priporočate? Želi si seveda Mac-a. Kot berem zgoraj, si ga neskončno (?) želi bolj zaradi imidža in statusa kot pa zaradi uporabnosti. Meni osebno se zdi predrag. Namen imamo porabit max. 1000 €, skupaj z ekranom.
Prosim za pomoč. Kaj naj kupimo?

lp

[img]http://shrani.si/f/3s/SD/HZ2nmwE/419712414472155302149106.jpg[/img]

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

joj no, tega pa res ne kupim…[/quote]

ti ni treba kupit, mi je prav vseeno kaj si ti misliš, kaj veš in koga iz sveta računalništva poznaš, da si prišel/prišla do tega zaključka.

jaz jih kar nekaj, tudi osebno, tistih, priznanih, na svetovni ravni in kar sem napisala še kako drži.

lahko si poiščeš tudi določene ljudi na soc.omrežjih (pa ne slovencev), kjer dobesedno tekmujejo kdo je sposoben narediti več z najosnovnejšo mašino … geeki pač.

ampak … vsak verjame pač tisto, kar želi 🙂

gunnar, ti pa res imaš težave … men je apple všeč, ker je ličen, minimalističen, nadvse uporaben in sem ga vajena … nimam pa nobenih težav s katerokoli drugo znamko, se znajdem v vseh okoljih in ne pljuvam čez nobenega proizvajalca … za razliko od tebe, ki si res očitno nastrojen proti applu … zakaj točno pa veš sam … mene ne zanima.

Gunci,

Res me zanima, saj ni poceni rec in da se vsaj dobro odlocimo. En je zgori napisal naj kupim appla, ce mi denar ni problem. Sam glih to je zanimivo, ker zelimo dobro vnovcit denar, in ne nimamo ga na pretek, smo pa sparovni, da ko pride potreba po necim novim, si to privoscimo, prej pa fajn pretehtamo vse. Jaz niti toliko ne kompliciram, da bi videli mojega kako preracunava 🙂 Vcasih je drazja rec boljsa in se to na dolgi rok se kako pokaze.[/quote]

Joj, to bi lahko rekla če bi ti ponujali računalnike za 500,600 evrov. Nad 1000 evrov pa je večina vseh več kot dobrih. Že za 900 se dobi mašina.

Sicer pa je težko nekaj predlagat, če ne veš če se gleda tudi na izgled, kakšna je minimalna oz. maksimalna cena, za kaj točno se uporablja…

Za večino uporabnikov je že nek za 600 evrov več kot dovolj, kajšele tisti ki sem ga jaz prilepil. Edina prednost appla je boljši ekran in pa mogoče dlje drži baterija (ampak to nisem ziher).

prednisone over the counter australia prednisone 20mg price in india order prednisone with mastercard debit
https://prednisonet.com non prescription prednisone 20mg
medicine prednisone 5mg cheap prednisone online compare prednisone prices

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close