Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija racunalnik – ker naenkrat tema…

racunalnik – ker naenkrat tema…

Mene računalnik spravlja ob živce…:)) uglavnem situacija je taka.. dogaja se mi, da kar naenkrat (medtem ko delam na računalniku), zgine slika z monitorja in potem se ne da nič več naredit—pomaga le restart… kdaj se mi to zgodi celo preden pridem v bios (ni niti standardnega piska ki je ponavadi) ali pa nekoliko kasneje npr. preden pridem do windowsov. To se mi je začelo dogajati potem ko sem dobil nazaj matično ploščo oz. cel računalnik (popravljal sem matično ki je bila še pod garancijo…). Opazil pa sem tudi to, da internet dela nekoliko počasneje kot je (na starem računalniku dela dosti hitreje kot na tem, ki je nov)..

Zanima me predvsem tista »tema«, ki se pojavlja… od kje hudiča prhaja?

Če se to dogaja tudi preden prideš v bios, potem odnesi hudiča nazaj na servis naj ga uštimajo tako kot je treba.

ja najbrž bi blo najbols tko, a imam slabe izkusnje s tem servisom… 4 mesece je trajalo predn sem dobil nazaj matično….

a sam ne bi moral kako ztega odpravt? čene bom rajši enmu kolegu dal da pogleda in če bo kaj hujšega potem na servis zaradi garancije…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close