Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Računalničarji, na pomoč!

Računalničarji, na pomoč!

Dve datoteki Adobe Acrobat Document 945 KB in 1,18 MB sem prenesla na namizje. Zdaj bi ju rada poslala preko maila, pa mi ne gre.

Lepo prosim za navodilo.

V mailu izberi opcijo “pripni”, pokaži kje so datoteke, jih s ctrl označi in prenesi v mail pa je urejeno.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Kliknila sem Attachments / Attach File / Basic (single file upload), če je to prav, ampak potem se ni nič zgodilo. Ne pokaže datotek, ničesar.

Ja ti moraš pokazati pot do njih…

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Mi lahko konkretno poveš, kaj naj naredim?

Kater mail uporabljaš?

yahoo

http://email.about.com/od/yahoomailtip1/qt/How_to_Send_an_Attachment_with_Yahoo_Mail.htm

Če boš lažje našla, jih prestavi kam drugam v računalniku. Velikost datotek ni ovira, na Yahooju je limit do 100 Mb.

Mater, takole razložit je težka….pridi okol na obisk..:)

ma BMW540 ti si itak n00blah kar se tiče računalnikov, za kake čevape spečt ti verjetno še gre no ;>

ma BMW540 ti si itak n00blah kar se tiče računalnikov, za kake čevape spečt ti verjetno še gre no ;>

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close