Računalničarji; Android sistem, pomoč
Zadeva je taka: ko vzorec na ekranu narišeš 30krat narobe se ti telefon zaklene in rabiš vpisat Google Account, da lahko ponovno prideš v telefon. Problem: ko ga vpišem mi javi, da ta ni pravilen. Glede na to, da sem tudi sam neke vrste računalničar, mi lahko verjamete, da sem probal že skoraj use: (razen reset, ker nočem izgubiti nastavitev, podatkov ki jih imam na telefonu) prepričan sem, da imam telefon sinhroniziran z google account. Po mojem mnenju je problem, ker nimam vklučenega WIFI ali kakršne koli povezave, ko sem hotel s cmd potegniti bazo Settings.db, da bi ga vključil pa se pojavi nov problem. Poleg tega, da imam vse driverje za telefon na PCju in mam ADB tool, praktično nej bi bilo vse pravilno, mi telefona ne najde. Zakaj, predvidevam, da je to zato, ker nimam na telefonu vključen USB debugging (baje vklučiš lahko samo preko naprave oz. znotraj Androida). Probal sem tudi use Buge, ki naj bi me pripeljali na domač zaslon (konstano pritiskanje nekaterih tipk, medtem ko te nedo kliče itd.). Zdaj pa vprašanje: ali je kšn mojster tle gor, ki bi vedel kako bypassam tole GLUPO zaščito brez reseta ali je reset edina rešitev?
Pojasnilo zakaj sem se zaklenil: Nečakinji sem dal telefon naj se igra, ker nisem vedel, da obstaja toook nepraktična zaščita. Vem, neumen sem sam, ker bi se moral pozanimati. Zelo bi bil vesel kakršnekoli ideje. Se opravičujem za napake in Hvala že vnaprej 🙂
Mojemu… Hvala za odgovor, čeprav nerad šlišim da bom moral resetirat mi je v pomoč dejstvo, da očitno ni druge rešitve. Še enkrat hvala… naj bo v opozorilo še drugim, ki to preberete, očitno ko se enkrat zakleneš ven iz androida, je lohka zlo težko pridt notr brez brisanja podatkov. Na napakah se učimo 🙂 LP
Forum je zaprt za komentiranje.