Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija računalničar/računalnik

računalničar/računalnik

Je kdo opazil: Napisano je, da bi naj računalnik imel 160 GB, Sasheen je pa napisala da ima 36,9 GB zasedenega in pa 91 GB prostega diska.
Kje je pa še ostalih 30 GB? Nekaj vem, da jih je lahko manj kot piše, ampak 30…

Sicer ti pa še vedno preostane Tržni inšpektorat RS.
Verjemi, kupnino ti morajo vrniti, če to zahtevaš in če računalnik res ne dela kot bi moral ali pa ga popraviti, zamenjati, oz. se dogovorite za zmanjšano ceno in ti določen del kupnine dajo nazaj.
Mal se pozanimaj v tej smeri – jaz bi se na tvojem mestu.

Lep pozdrav

hmmm čaki sem šla pogledat pa vidim da tam ko imam hard disc drives imam local disc C in new volume D pri tem pa imam kapaciteto 25.3 Gb…a je to to??

hvala

To je to. So ti disk pač razdelili na 2 particiji.

no ok pol je to v redu, da vem da jim še zarad tega ne bom zatežila k bi k opica izpadla k bi mi povedal da so mi razdelil na 2 particiji, he he, hvala

Sasheen, zdej pa ze nehi tezit.
Vsi ti dajejo nasvete kako in kaj in ti svetujejo (v vecini) DA ODNESI NAZAJ TO KISTO. Ti pa pol ko ti to rečejo, se po domače povedano userješ in se nakaj izmotavaš.
Dej sebe mal vpraš – ali hočeš računalnik, ki dela ali pa imej starega in nato objokuj kok ti je težko…
Odloči se sama.
Ampak dejstvo je, da nekaj ni s škatlo OK. Sicer je pa garancija zato (no vsaj eno leti, zdej celo 3)

kdo se je pa usral pa kdo se izmotava???

noben…ja

probala sem tisto kar so mi predlagali in vidla, da ni nič boljše oz. vsaj muska mi ne šteka več…

rekla sem samo, da bom počakala do naslednjega tedna ko pride k meni spet računalničar in če po tem obisku ne bo boljše ga nesem nazaj in itak zatežim in premalo me poznaš da bi obsojal, da sem se usrala ali pa da se izmotavam, ker če bi me bi vedel, da pri meni ne ostanejo stvari narejene na pol in grem do konca, magari na sodišče, tako da se prej pozanimaj preden obsojaš…JA

Enim smo pa na žulj stopili… 🙂

ne, samo povem nazaj, nikoli ne ostanem tiho…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close