Rabljene knjige v angleščini/nemščini?
Živjo!
Začela sem s študijem prevajalstva in med obveznim branjem je kar nekaj knjig v angleščini in nemščini. Ker imam knjige zeelooo rada, bi si teh nekaj knjig kupila (v glavnem so to klasiki, od Shakespearja, Brontë, Dickens, Goethe,…)…
Veste morda, kje bi se to dalo nabavit? So v Lj takšni antikvariati?
Kaj pa, če bi knjige naročila preko ebay-a ali amazona? Imate že izkušnje s tem?
Hvala in lep pozdrav
Če si na tesnem z denarjem, si vsaj klasike lahko brezplačno snameš z neta, denimo s strani , ali kakšne podobne …
Sicer je pa tudi precej e-antikvariatov, kjer tovrstne knjige dobiš po ceni 0,1 € ali kaj takega, pozorna bodi le na stroške poštnine (no, zelo pogosto je knjiga s poštnino vred cenejša kot v naših antikvariatih).
@ kostevka: pri katerem predmetu pa je zdaj to obvezo branje? Mi tega nismo imeli (sem ena prvih generacij), samo pri prof. Grosmanovi je bilo nekaj podobnega, če se prav spomnim, ena ali dve knjigi. No, v bistvu je zdaj ta vaš sistem boljši, pri nas so temu dajali (še) malo premalo poudarka, me veseli, da se program razvija. Sem tudi zadnjič videla na obvestilih na internetu, da imate predmet slovenska družba in kultura (tega tudi nismo imeli)?
Za nakup bi ti pa priporočala abebooks.com (mogoče tudi ista stran na .co.uk).