Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija rabljen prenostni – da ali ne

rabljen prenostni – da ali ne

Pozdravljeni, nemam dosti pojma o računalništvu, rada pa bi kupila prenosnik. Dobila sem ponudbo za sledeč računalnik star dve leti: Gericom X5 Force ( 14,1˝zaslon TFT matrika, Ločljivost 1024 x 768, Mobile Intel Pentium 4 1,8 GHz, 384MB DDR delovnega pomnilnika, trdi disk 30GB, CDRW/DVD enota, Nvidia Geforce 4, 32MB, Zvočna kartica 16bit, full duplex, CF Card Reader, TV izhod, 3 x USB 2.0, Drsna ploščica, IrDA 1.2, Smart Li-ion baterija, Vgrajen fax modem 56k, vgrajena mrešna kartica 10/100, Wireless mrežna kartica, Fire Wire IEEE1394, Op. sistem Windows XP Home)

Uh, sem se namatrala s temi izrazi, upam da so prav napisani. Potrebujem računalnik za delo v wordu, rada bi pekla CDje, ga priklopila na internet po telefonski povezavi in gledala DVDje, priklopila kamero in delala fotke. S časom, ko se naučim še kaj več pa še kaj.

A se ga splača kupit za 200.000,00. A naj še mal počakam pa kupim kaj novejšega.

Najlepša hvala za odgovor in vaš čas, papa.

200.000 se mi zdi nekoliko dosti za 2 leti star Gericom s to konfiguracijo. Za malenkost več dobiš nov prenosnik z boljšo konfiguracijo.

Kaya

Nakup iskreno odsvetujem! Že sama baterija je dala nekaj skozi, pa tudi ostalo je že malo out. Res bi z njim lahko počela vse, kar nameravaš – ampak rabljeno je le rabljeno. Cene notesnikom sedaj hitreje padajo kot so še pred kratkim.

Za 200 čukcev dobiš že kar nekaj modelov povsem uporabnih notesnikov – novih in z garancijo. Vsak, ki prodaja rač., ga navadno preceni, saj mu še povsem dobro služi. Toda, tako pač je: takoj, ko oprema zapusti trgovino, je že manj vredna.

Dodaš še kakšnih 30.000 SIT in dobiš novega boljšega.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close