Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Rabljen ali nov pametni telefon?

Rabljen ali nov pametni telefon?

Nisem telefonski manjak – rabim pa nov oz. drug telefon, ker mi zdajšnji tako nagaja. Do zdaj sem bila pri Mobitelu, pa se ne mislim več vezati, ker niso nič kaj ugodni. Bolj se nagibam h kaki BOB vrianti – prav žal mi je, da je pravkar potekla akcija za 9.90. Skratka, ker se ne mislim več vezati, moram tudi telefon kupiti drugje. Pa nimam pojma, kaj naj kupim. Poslušam ene, ki pravijo, da se še vedno splača kupiti s1 za zelo ugodno ceno – vendar kakor gledam, so že kar stari – koliko starega še priporočate in kakšna naj bi bila cena? Spet drugi svetujejo S2 – za koliko bi ga bilo še vredno vzeti in koliko starega? Na drugem forumu nekdo namignil, naj ne kupujem starih jajc in da je on kupil

http://www.bigbang.si/search?Cid=0&Sid=true&Q=prestigio+4040

ki naj bi bil precej enakovreden S2, stane pa nov 169 evrov.

Ne bi se rada nasmolila, tako kot sem se pri tablici, ko sem kupila novo za malo več kot 200 €, ki naj bi bila super in oh in sploh, enakovredna ne vem čemu vsemu, pa bi bilo mnogo bolje, da bi kupila rabljen apple, ker moj ni pol toliko dober, pa je bil nov. Bojim se, da bo s tem telefonom isto, zato gledam boljše, pa stare. Ima kdo izkušnje s tem telefonom iz zgornjega linka?

Ali mi priporočate kakega drugega – starega ali novega?
Kako je kaj z baterijo pri starih? Jaz ga ne uporabljam prav veliko.

Hvala za kakršenkoli nasvet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close