Rabim tolažbo
Rabim tolažbo, 07.08.2023 ob 19:18
Bila sem z njim eno čudovito leto, občasno hudo kreganje. Danes sem dala konec in z njim prekinila. Preveč sva si različna, čutim da nama ne bi uspelo, čeprav ga ljubim. Tako težko mi je. Boli me duša, notranji glas pa mi govori da sem naredila prav.
Dihaj,dihaj, joči, kriči, daj to ven iz sebe. Ko iskreno in globoko ljubimo, želimo, da je oseba zraven nas srečna, ne pa, da ji zadajamo bolečino.
Če čutiš, da si naredila prav, potem vztrajaj pri tem. Ne dovoli si, da te skušnjava vrne nazaj k njemu. Taglavno si opravila – zbrala si moč in pogum in naredila konec. Vsak dan bo malo lažje,najtežje je 1.teden,1.mesec in 1.leto. Ti to zmoreš, si že dokazala. Daj ga čist na ignor- blokiraj njegovo telefonsko in vse kjer imaš dostop do njegovega virtualnega življenja, da te ne premami obžalovanje in da se ne mučiš dodatno. Še dolgo bo bolelo, ampak prišel bo čas, ko boš pogledala nazaj in si rekla: ” Bilo je vredno “, in si čestitala za to odločitev.
Drži se, saj bo spet posijalo sonce tudi zate.
Anonimno 0000, 08.08.2023 ob 18:17
5 let je mimo in vsak dan pomislim nanj. Od daleč ga opazujem in je še mene sram kakšne zganja ,s kom se druži…a vidim da sem izbrala najboljšo možno pot in ga pustila. Ljubim ga še . Mi je pa lažje brez njega kot z njim.
To pa zato, ker n nisi prekinila vseh vezi z njim … A ni škoda?
Avtorica, si ena izmed milijonov na tem svetu, ki gredo trenutno čez to, kar tudi ti. Če si se odločila, si tudi zaupaj. Pa izjoči na 101 način. Saj bo …
hgrnh, 08.08.2023 ob 19:16
To pa zato, ker n nisi prekinila vseh vezi z njim … A ni škoda?
Avtorica, si ena izmed milijonov na tem svetu, ki gredo trenutno čez to, kar tudi ti. Če si se odločila, si tudi zaupaj. Pa izjoči na 101 način. Saj bo …
Nisem. Otroke imava in morava komunicirat. Jim tudi razložit kako je prav,ne da bi šimfala po njunem očetu. Ko jočeta zaradi njega tudi potolažit,tako da ga sploh ne omenim. Vsi vemo da je on kriv za jok a nihče ga ne omeni. Rada ga imata.
res lepo, 07.08.2023 ob 19:26
Nisi za to na svetu, da se boš kregala z najbližjim. Ki bi moral biti tvoje zavetje, varnost in mirna luka.
Dobro si naredila. Zaslužiš si boljšega, prijaznega moškega ob sebi.
Ta naj se pa krega nekje drugje.
Drži se!!
Vsak dan bo bolje.
On si zasluži boljšo
Tudi sama se pripravljam na odhod, pa zal nimam kam pa se z dojenckom. Ne morem ga vec gledat, komunikacija je nemogoca ker ali je tiho, ali se dela norca ali pa se dere in razbija. Nocem, da hcerka odrasca v taksnih razmerah. Zaradi (nenacrtovane) nosecnosti sem izgubila sluzbo, najemnine so pa veliko previsoke za tistih ubogih 800e porodniske. Obupujem.
Zjoči se, najej se, napij se…pa ne preveč…
Vzemi si čas za žalovanje, potem pa pojdi naprej.
Ko se ti bo pojavil v mislih, prekini misel im misli na kaj drugega.
Blokiraj kontakte, ne glej njegovega profila na socialnih omrežjih.
Poišči si kak nov hobi, spremeni kaj v stanovanju, na sebi, športaj.
Vse mine, tudi bolečina.
Vse dobro ti želim.
Forum je zaprt za komentiranje.