RABIM PRIJATELJICO ZA KAVICE
A se hecaš?
Po forumu iščeš prijateljico za na kavo?
Kje imaš pa svoje prijateljice, znanke, kolegice? Iz otroštva, iz osnovne, gimnazije, mogoče faksa, sosede, iz fitnesa, iz službe itn itn?
če si tako odprt človek, da bi šla s totalno neznanko (ki jo že naslavljaš s prijateljico) na kavico, zakaj potem raje ne izbereš kakšno od zgoraj omenjenih? Ali pa jo kar ustaviš na cesti, tako boš vsaj vedela, kako zgleda.
neverjetno
NEVERJETNO…….ampak vedno se pa nekdo najde,ki mora udrihat čez vse…
Pa kaj te briga kako,zakaj in s kom bi šla ona ali kdorkoli na kavico….če nisi nekdo,kogar išče zgornja in temu nasprotuješ,pač nisi…..
Joj, res vas takih ne razumem sorry :-((
“brez prijateljic” želim ti, da najdeš kakšno družbo in uživaj ob kofetkanju 🙂
Meni se pa zdi njena gesta čisto luštna in jo vidim kot odraz aktivacije, poguma, želje, da bi nekaj spremenila.
Tvoj post, se mi pa zdi zelo zaplankan in obsojajoč.[/quote]
Lahko je zaplankan, to je tvoje mnenje, obsojajoč je pa 100%. Da ena skoraj 30letna ženska nima s kom it na kavo in za ta namen išče družbo, je zame………………….no, vsekakor bi se jaz na njenem mestu pošteno zamislila nad sabo in svojo zmožnostjo druženja z ljudmi, navezovanja stikov itn.
no jaz sem prejšni teden pisala tukaj da bi rada spoznala nove prijateljice in kaj je bilo???
točno tako kot sem rekla
tukaj so mi dajale svoje meile in sem jim pisala, potem sem dobila 1 ali 2 e-maila nazaj in se niso več javile…totalna neresnost tako da jaz sem obupala kar se tiče iskanja novega prijateljstva na netu, žal
Tudi preko MONa so se že stkale prijateljske vezi. Dlje časa debatiraš in debatiraš, potem se dobiš v živo, potem greš na interni forum, potem se dobiš še na kakšnem pikniku s familjami,… Možno je, zakaj pa ne. Res pa je, da takrat nismo oglaševale, da iščemo sokofetkarice, ampak je nekako prišlo spontano. Ampak zaradi tega še ni garancije, da je kaj več vredno. 🙂
LP
Forum je zaprt za komentiranje.