Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek RABIM POMOČ

RABIM POMOČ

ZIVJO!
Ali mogoče veste za kakšnega dobrega dermatologa, (lastne izkušnje) pa da je v Ljubljani!
hvala.
Mirjam

dr. Kralj v Murgle centru.

Bartenjev na dermatološki v lj.

Meni je bil pa Bartenjev cista katastrofa,stran vrzenih 9000 SIT… Mi je rekle,da mi ne more pomagat pri tistem,kar sem imela..mi malo razlozil(kar sem sama ze vedela)in zracunal,pa se enkrat me je narocil.. Ni me vec bilo.

Jaz imam zelo dobro izkušnjo z dr. Kraljem v Murglah.

ja, on je res uredu. si vzame čas zate, en obisk brez napotnice stane pa 7500 sit.

dr, FAKIN – na trubarjevi nekje

a ima dr. Kralj koncesijo?

tri dni nazaj obiskala Bartenjeva zaradi aken. Doktor Bartenjev me je popolnoma razočaral. stran vrženih 70 eurov. a takšne zdravnike imamo ? bila pri njemu “skoraj” deset minut. v tem času me niti od blizu pogledal ni, akne pa imam na ličkih in dobro skrite pod lasmi. takoj mi je predpisal Roaccutan, ki ga mnogi odsvetujejo. ni me seznanil z nikakršnimi negativnimi posledicami. podpisati pa sem morala, da v času polletne terapije ne smem zanositi. in da lahko zanosim že en mesec po terapiji. tukaj pa so mnenja doktorjev zelo deljena. zato sem se odločila, da ne grem v to terapijo in tudi na naslednji pregled v marcu me ne bo. popolnoma razočarana nad doktorjem, ki mastno služi denar, ki sem ga sicer z veseljem in v upanju na boljše dala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close