rabim pomoč
Moj oče je bil pred kratkim operiran na srčni aorti. Vedno je nekaj delal, sedaj pa mu je zdravnik ukazal, da ne sme zelo dolgo obdobje nič delati. Prej je tudi kadil, sedaj ne sme. Skratka vse kar ga je veselilo in mu krajšalo čas sedaj ne sme. Ali mi lahko kdo svetuje, kaj pa lahko, oziroma kam naj se obrnem, da mi bodo pravilno svetovali. Star je namreč šele 61 let. Če mu je usojeno kot njegovim prednikom ima še vsaj 20 let pred seboj. Nič delati pa bo zanj 20 let trpljenja. Rada bi mu pomagala najti nove hobije, ki mu ne bi škodovali.
V naprej se zahvaljujem za morebitne odgovore. Še posebej bom vesela, če se oglasi kdo, ki se je s tem že srečal.
Hvala
Minka
Ups, verjetno si malo zgrešila forum. Še vedno obstaja možnost da mogoče kuha. Če ga to veseli. Pa ne vzemi z zlobo, ampak dobronamerno. Moj oče je tudi preživel infarkt. Po nekaj letih je kar dobro prišel k sebi. In tudi kuhal je v tem času. Prej nikoli. Včasih me je klical in spraševal, kaj naj skuha, zdaj ga druge ženske kličejo za nasvete pri kuhariji. Loti se vsega razen sladkega. (no potico tudi speče)
Lp, Ela S
Forum je zaprt za komentiranje.