rabim nasvet za res dober hotel v Turčiji
v turčiji je miljavžent dobrih hotelov. išči hotele s 4 zvezdicami in tistega, ki ga boš izbrala, preveri na trip advisorju.
jaz nisem šla na noben izlet, ker sem par let nazaj bila prav na popotovanju po notranjosti turčije in sem si v bistvu največje znamenitosti ogledala.
vsekakor pa je pod mus pogledat Pamukkale in pa Kapadokijo.
Corinthia Tekirova
Hillside Su
Joy Kiris Resort
Xanadu Resort Belek
Hotel Kempinski The Dome Golf & Spa Resort (če ste golfisti)
A pa ste pripravljeni za tako hudo kvaliteto, kot jo želite, tudi plačati??? Ker to niso samo ultra hudi hoteli, ampak tudi ultra dragi, kar je razumljivo.
Ocene pa raje glej na WWW.HOLIDAYCHECK.DE
Če ima hotel vsaj 95% priporočanje naprej, je zanesljivo vrhunski hotel!!!
Priporočam tudi samo določene kraje: Belek, Kemer, Beldibi (lepo, zeleno, mirno…ampak dražji hoteli)
Alanya ni ok, pa še predolg transfer je do tja, zna trajati tudi do dve uri, če je gužva.
Če pa iščete dober hotel za normalno ceno, ki je prijazen družinam, je pa to definitivno CHAMPION HOLIDAY VILLAGE v Beldibiju – idealna varijanta za družine! V mesecu maju je s poletom iz LJU akcija, druga odrasla oseba ima 50% popusta na redno ceno in lahko gre 4-članska družina komoti za cca. 1500 € na dobre počitnice v Turčijo. (pod pogojem, da sta otroka stara do 13 let seveda!)
Super, preverjen 2x je Lara Barut v Lari , Antalija.
Imajo super all inclusive in je primeren ce letujete z vecjo druzbo.
Mi smo sli preko Gulet-a
tale zagotovo: http://www.granada.com.tr/granada/
Forum je zaprt za komentiranje.