Rabim nasvet za doober ampak reees dober film
Sem sicer bolj za drame…drugače pa sprejemam vse predloge, no edino kakšne romantične komedije res težje prebavim.
Zdajle se odpravljam v videoteko in mož mi je prejle očital ,da sam krš nosim domov, da naj se tokrat potrudim in izbrskam kaj res hudega pa sem se odločila, da za nasvet prosim kar vas, “moje babe”:))
Ajde, dejmo, čim več doobrih predlogov za HUD FILM, za petkov večer z možem. Naj vas opozorim, rada bi kaj frišnega no.
Ja, pa ne mi zdej očitat, da bi lahko počela kaj pametnejšega…Tokrat, se nama ne da:)))) bi samo dober film in kozarček vinčka. JA.
tNX
Filmi, ki so nama bili z možem zelo všeč:
Denzel Washingtona (povečini kriminalne drame, nekatere resnične):
– Man on fire
– American gangster (z Russel Crowe) – ta je res HUUUD
– Out of time
– Fallen
– The Siege
Kriminalka (Ray Liota): Slow burn (rahlo erotičen)
Kriminalna drama: 21
Iluzionist meni ni bil oh in sploh, samo soliden.
Najboljša od naštetih pa sta Ameriški gangster in Man on fire (obe resnični kriminalni drami).
No country for old men ni glih za petkov večer z boljšo polovico 😉 je težek film, prav nič ne uživaš v njem, vse kar je, je dobra igra psihota in tehnično gledano specialiteta, vse ostalo… no comment.
men osebno dobri filmi zadnjega časa..
the bucket list – dobra igra jacka in morgana
the kingdom – akcija
becoming jane – romantična drama
the last king of scotland – drama, triler, kriminalka
eastern promises-huda kriminalka
the manchurian candidate – ameriška kriminalka, zelo všečna
88 minutes – odličen triler
the departed- dobra akcija
das leben der anderen – nemški triler, drama..super igra
blood diamond – bolj akcija, odlična igra di capria
mystic river – super kriminalka
away from her – luštna drama
tanguy – zakon francoska komedija
the devil wears prada – komedija bolj kot ne za ženske 😀
the good shepherd – odlična drama
tristan+isolde – dobra zgodovinska drama
no ja, tolk zaenkrat, mal prever ker film sploh majo v videoteki, na netu pa kaj bi tebi oz vama sploh blo všeč 😉 lp
Ja, ja, tudi pod vse te se podpišem.
Pa se strinjam za komentar za No country for old men. Nama ni bil preveč všeč. Saj verjetno je zelo kvaliteten, ampak gledljiv pa ni najbolj.[/quote]
Tudi meni skoraj vsi od curry super, mi je bil pa No country for old men všeč.
Naj dodam še npr. filme Jima Jarmuscha (Mystery train, Night on earth, Dead man, Broken Flowers), Akija Kaurismäkija (Bohemian Life, The Man Without a Past), pa bratov Coen (Ladykillers, The man who wasn’t there, Big Lebowski, Fargo)… oh, pa Woody Allen…