Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija RABIM NASVET-DOWNLOAD FILMA

RABIM NASVET-DOWNLOAD FILMA

Zdravo!

Rabim vašo pomoč: prvič sem iz Emula pobrala dol film (Birth) in sem šele zdaj ugotovila, da je zadeva sinhronizirana v francoščino. Ali obstaja kakšna varianta, da se to spremeni na angleščino? Na podnapisi.net sem našla tudi podnapise za ta film, pa ne vem, kako se zdaj to skupaj da. Verjetno sem zaostala, ker tega ne vem, ma do sedaj nisem imela časa za gledanje filmov, zato tega nisem rabila, zdaj sem pa na bolniški.

Če je v DVD formatu, poglej če so še angl. podnapisi, potrebuješ enega od DVD playerjev (programov). Če je v formatu avi, ga odpre tudi BS player ali pa media player. Podnapise najdi ustrezne (za 1 ali 2 cd in isti release), če jih enako poimenuješ, kot je film, končnico avi zamenjaš z srt ali sub in jih daš v isto mapo kot je film, ga bo media player sam zaznal in zagnal.

Toliko na hitro in po domače. Upam, da bo šlo in lep večer pri ogledu filma!

Pa en lep dan želim, Joan

pojdi na http://www.podnapisi.net,vpiši naslov filma in poišči če so slovenski podnapisi, nato si jih shrani nekam v računalnik in jihextractaj, potem pa ko imaš to, zalaufaj film in ko bo film letel klikni z levim gumbom na film in daj dodaj podnapise, sam še poiščeš v računalniku kjer jih imaš in to je to.probaj in sporoči

uf ne se mučit s sinhroniziranim filmom, vsaj za nas, ki tega (na srečo) nismo navajeni to pomeni precej užitka manj… še enkrat si povleci dol, bodi pozorna na ime datoteke (razni FR, IT, DE, PL vmes) – še bolje pa če si omisliš lovdanje s torrenti 😉 ti so bolj zanesljivi…

Hvala vsem! Strupberry: ne, nisem mislila si sinhronizirati, po nesreči se mi je zgodilo, da je download verzija sinhronizirana v francoščino.Hvala za opozorilo, na kaj moram paziti.

No, s tem se sedaj ne bom ukvarjala, ker imam že s podnapisi dovolj težav. Sem naredila tako kot sta mi opisala Joan in Maja20. Maja: sem podnapise si shranila v posebno mapo, skupaj s filmom in si extrahirala. Potem sem film zagnala preko Divx-a in deluje, samo če kliknem potem z levim gumbom mi samo poveča sliko in nič drugega, z desnim mi pa ne da možnosti dodati podnaslove. Isto je tudi v Media Playerju. Verjetno delam še kaj narobe.

New Report

Close