rabim nasvet
Spoznal sem žensko 50 let ,ki je imela v preteklosti same nič vredne veze od katre sta ostala dva osnovnošolska otroka.
Totalno sem se zatrapal vanjo,čeprav vem da ona ni vredna mene.
Sem urejen postaven 50 letni rekreativen ločen z urejeno preteklostjo, imam hišo solidno plačo skratka nič mi ne manjka.
Totalno sem se zatrapal vanjo.Ne vem kje mi je pamet.
V 30 letni svoji zgodovini je spoznala same nič vredne luzerje izkoriščevalce ,tiste,ki so jo imeli samo za praznenje svojih jajc.
Ona je presrečna ko vidi, da sem jaz moški zanjo.
Nevem pa če je ona prava ženska za mene.
Podrugi strani pa mislim, da si je popolnoma sma kriva za pretekle nič vredne gnile veze.
Po pravici ne vem, če je ona res vredna mene.
Ana459, 10.01.2022 ob 19:21
Kakšen nasvet? A si prebral za sabo? OK, podajam mnenje, da si ti še eden v vrsti ki si bo vanjo brisal petminutne užitke. Nič drugačen nisi od ostalih. Ta ženska ima pa res smolo.
Ja lej… Ene ste/so tu zato da se jih pac izkoristi…
Da se v njih obrise kot v robcek, po uporabi odvrze in poslje mami.
50 letna me je totalno zmešala, 10.01.2022 ob 19:16
Spoznal sem žensko 50 let ,ki je imela v preteklosti same nič vredne veze od katre sta ostala dva osnovnošolska otroka.
Totalno sem se zatrapal vanjo,čeprav vem da ona ni vredna mene.
Sem urejen postaven 50 letni rekreativen ločen z urejeno preteklostjo, imam hišo solidno plačo skratka nič mi ne manjka.
Totalno sem se zatrapal vanjo.Ne vem kje mi je pamet.
V 30 letni svoji zgodovini je spoznala same nič vredne luzerje izkoriščevalce ,tiste,ki so jo imeli samo za praznenje svojih jajc.
Ona je presrečna ko vidi, da sem jaz moški zanjo.
Nevem pa če je ona prava ženska za mene.
Podrugi strani pa mislim, da si je popolnoma sma kriva za pretekle nič vredne gnile veze.
Po pravici ne vem, če je ona res vredna mene.
Hahhhaaahhh kaki butec ???
Preberi kaj si napisal??
Forum je zaprt za komentiranje.