rabim moški nasvet
Torej fantje,upam da mi bosta lahko vsaj malo pomagali….noro mi je všeč en fant iz šole. Ves čas strmi vame(vedno ko ga pogledam me gleda),nikoli še nisva govorila….mislim da ga je sram narediti prvi korak in me zanima kako bi vi odreagirali,če to stori ženska namesto vas…? zdi se mi da fantje vedno manj osvajate in je to postalo že moderno…torej kaj naj mu rečem,da ne izpadem lahka ali kako naj sploh začnem pogovor da se ne osmešiim…? kaj bi se vam zdelo najbolj fino,da reče dekle ki vas ogovori..? Hvala za vso pomoč!!
ko že želiš moški nasvet in si še v šoli:
točno to, kar svetuje Pandora1 — pa še kaj naj ti iz rok pade in se po tleh razsuje (zvezki npr. (mobi, tablico … pusti takrat kje drugej )
Lahko pa ga vprašaš kako deluje kakšna aplikacija na mobiju, tablici (takšna, ki jo vsaj malo poznaš in si ga boš lahko ogledala v njegovem “elementu” ) .
pa srečno
Ja, poskusi prvo navezati posreden stik z njim preko interneta in se mu postopno približati, pretipati malo teren, koliko ga je kaj v hlačah, 🙂 ker z direktnim pristopom ga lahko morebiti še bolj zmedeš in prestrašiš, če je še zelo mlad in ne ravno najbolj pogumen, tako da te zna zavrniti zaradi pomanjkanja poguma in odločnosti. 😀 Osnovna šola , a ne? 🙂
Rezervna strategija: Daš mu mojo tel. št. pa bom šel jaz z njim do tebe, če ga je strah. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.