Najdi forum

Rabim gmail invite

Če ma kdo še fraj kakšen invite za gmail, prosim, če mi ga pošljete na
watersport@email.si

Hvala vsem za pomoč!

A res nima nobeden vsaj enega povabila???

Kaj, ko bi se malo sprehodil po njihovi strani in se jim kar sam javil?

2. How do I sign up? When can I get a Gmail account?

We’re currently only offering Gmail as part of a preview release and limited test. We don’t have details on when Gmail will be made more widely available, as that depends in part on the results of the test. If you’re interested in receiving updates on Gmail, submit your email address using the form at the bottom of this page.

Ja saj zto ker rabiš invite, ker je google začasno ustavil razpošiljanje, pa ima sigorno kdo še kakšnega na zalogi?

Hvala!

no res ne morem verjeti vsem moderatorjem in ostalim prisotnim, da na lepo prošnjo ne morem dobiti niti enega ivita za gmail pa, če prav so ga talali “đabe”. Upam da je še nekje kdo, da mi pošlje ta invite za registracijo!

Hvala bodočemu radodarženžu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Če si nekdo močno želi, navadno to tudi dobi 🙂
Da se boš končno losal tega email.si – poglej, kaj te čaka med pošto.

Lep pozdrav in obilo veselja z Gamailom, naj ti dobro služi.
Namesti si tudi Gmail notifier in Gmail shell, da boš lahko Gmail uporabljal tudi kot virtualni trdi disk, ki ti bo dostopen z vsakega računalnika.

Tajfun

Jest se nobenega nisem raztalal, moram pa dodat, da mi je gumb invite kar izginil. Ali se bo se kdaj pojavil ne vem, bi ti pa sigurno poslal, ce bi mel.

Če kdo potrebuje gmail invite, naj mi piše.

Thanx!!!!!!!!!!!!!

Gmail notifer sem našel, kje pa je gmail shel???

Aja pa še nekaj gamil shel sem našel in ga inštaliral, vpisal uporabniško ime in geslo od gmail accounta vendar mi ne dela javi login error.

Gre pa za zadevo v službi kjer stopamo v svet preko proxya, vendar sem tudi to obcijo obkljukal in brez uspeha.

Doma še nisem poizkusil, je kakšna rešitev za službo???

Hvala Tajfun !!!! tudi za invite!!!

O tem se boš najbrž moral pogovoriti z vašim administratorjem.

a je verejtnost Tajfun, da sam ruter to onemogoča?

Mislim, da ne.

kaj pa potem???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close