Rabim €
pisi na ggg10202010@gmail.com
Anonimna730, 02.06.2025 ob 07:58
@Lojz556 ni mojega obmocja delovanja. To nism se nikol za € delala in tudi nemislim, ceprav sem dala oglas sem se premislila. Raje sem lacna kot da se ponizujem in prodajam.
Sploh nevem kaj mi bilo, da sem dala oglas
Če nočeš za €, lahko tudi zastonj. Imam dopust še dva tedna in veliko časa če te zanima
sem spet v finančni krizi, sem se odločila, da se bom ponižala in bom fafala kurce. da ne berem vsega napišite svoje maile, cenik fafanje 100 e, fafanje da pogoltnem 200 evr. imeti moraš pa potrdilo z imenom in priimkom novega datuma, da nimaš naslednjih bolezni. hepatitisi, aids, sifilis gonoreja gljivice, zajedalci in še vse ostale spremljajoče spolne bolezni. če teh pogojev ne izpolniš sploh ne piši. ob srečanju lahko večkrat špricneš, za isto ceno.
anonimno 730, 18.08.2025 ob 09:37
sem spet v finančni krizi, sem se odločila, da se bom ponižala in bom fafala kurce. da ne berem vsega napišite svoje maile, cenik fafanje 100 e, fafanje da pogoltnem 200 evr. imeti moraš pa potrdilo z imenom in priimkom novega datuma, da nimaš naslednjih bolezni. hepatitisi, aids, sifilis gonoreja gljivice, zajedalci in še vse ostale spremljajoče spolne bolezni. če teh pogojev ne izpolniš sploh ne piši. ob srečanju lahko večkrat špricneš, za isto ceno.
Moj email preskrbljendober@gmail.com. Sporočiš na moj email in poveš kako se zmeniva za srečanje?
Anonimno 3260, 18.08.2025 ob 11:18
Moj email preskrbljendober@gmail.com. Sporočiš na moj email in poveš kako se zmeniva za srečanje?
Ce bi katera fafala v celju ali okolici za € naj pise na: vokowa6470@hotmail.com
Prosim napiši mi kaj več. sem imel prijateljico z enako težavo. l.p. markkrek@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.