Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Rabim €

Rabim €

pisi na  ggg10202010@gmail.com

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna730, 15.07.2025 ob 15:01

@Anonimno7627 ce si res pripravljen pomagat pustis meil oz.kaksen drug kontakt in ti vse povem 

Lp

Molim te ostavi mail javiti ču ti se ,nebi tu ostavljao kontakt (Loše iskustvo). …

marko755, 15.07.2025 ob 15:13

Itak, da mu ga boš morala potegnit, če boš želela kaj dobit. Si pa res glupa, če misliš da ti bo dal denar za lep nasmeh. Glupača.

[/quote

ti si primjer osobe koje sam se cijeli život trudio ne postati….

Anonimno 7627, zal nebo slo

Nedajem svojega meila iz istega razloga kot ti. S tem da zenskam pol navalijo pisat vsakojaki manijaki.

Hvala na ponujeni pomoci, a bom raje brez

Zdravo,

piši mi na m00958861@gmail.com. Sem star 37 velik 180 normalne postave.

In kje so zej teli desci k so dal mail  k bojo opisal izkusnjo z njo.. ?  da ni bla pol kksna pol tonska mrhovina ?

Anonimna730, 02.06.2025 ob 07:58

@Lojz556 ni mojega obmocja delovanja. To nism se nikol za € delala in tudi nemislim, ceprav sem dala oglas sem se premislila. Raje sem lacna kot da se ponizujem in prodajam.

Sploh nevem kaj mi bilo, da sem dala oglas

Če nočeš za €, lahko tudi zastonj. Imam dopust še dva tedna in veliko časa če te zanima

sem spet v finančni krizi, sem se odločila, da se bom ponižala in bom fafala kurce. da ne berem vsega napišite svoje maile, cenik fafanje 100 e, fafanje da pogoltnem 200 evr. imeti moraš pa potrdilo z imenom in priimkom novega datuma, da nimaš naslednjih bolezni. hepatitisi, aids, sifilis gonoreja gljivice, zajedalci in še vse ostale spremljajoče spolne bolezni. če teh pogojev ne izpolniš sploh ne piši. ob srečanju lahko večkrat špricneš, za isto ceno.

Zdravo, bi bila morda za da jst tebi lizem prstke na nogah? Drugo me ne zamima

anonimno 730, 18.08.2025 ob 09:37

sem spet v finančni krizi, sem se odločila, da se bom ponižala in bom fafala kurce. da ne berem vsega napišite svoje maile, cenik fafanje 100 e, fafanje da pogoltnem 200 evr. imeti moraš pa potrdilo z imenom in priimkom novega datuma, da nimaš naslednjih bolezni. hepatitisi, aids, sifilis gonoreja gljivice, zajedalci in še vse ostale spremljajoče spolne bolezni. če teh pogojev ne izpolniš sploh ne piši. ob srečanju lahko večkrat špricneš, za isto ceno.

Moj email preskrbljendober@gmail.com. Sporočiš na moj email in poveš kako se zmeniva za srečanje?

Anonimno 3260, 18.08.2025 ob 11:18

Moj email preskrbljendober@gmail.com. Sporočiš na moj email in poveš kako se zmeniva za srečanje?

a pismen si. brez potrdila ne bo nič

kle gor ste sami okuženci pa pedri, saj interesa ni, ker sem navedla pogoj za potrdilo. ženske pazite se teh bedakov tukaj na tem forumu, to se vlačijo z vsako kurbo.

Ali prodaj svoje nošene stvari, ali pa se mi javi na email in se bova pogovorila in ti bom pomagal in mi boš mesečno vračala oz ko boš lahko. Samo prosim javi se mi in se bova vse lepo pogovorila in ti bom pomagal kot bom le lahko.

LP

Zdravo   punca ali   bi   mi dala  tvojo   pizdo da jo bi najprej    masiral    potem bi pa lahko   fafala   ti sto kjer te bi tebi pasalo   .

pri meni ti ne bo treba nič početi. Mogoče boš kakšno stvar obleko, čevlje, dodatle, … prodala, oz jo bom odkupil po višji ceni. Samo javi se.

Ce bi katera fafala v celju ali okolici za € naj pise na: vokowa6470@hotmail.com

loco1600loco@gmail.com

Prosim napiši mi kaj več. sem imel prijateljico z enako težavo. l.p. markkrek@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close