Najdi forum

živjo. Zanima me, če je že kdo bil v hotelu Mimoza ali Hedera v Rabcu. Če ja, kako je bilo, oz. kateri je bolj primeren za 2 otroka do 6 let? Hvala za odgovore….

Mi smo bili dve leti nazaj, ne spomnim se točno v katerem hotelu smo bili, vem pa da smo se imeli super. Hoteli imajo zunanje bazene, za otroke imajo organizirane razne delavnice, vsaj takrat so imeli, plaža je izredno lepa, primerna za otroke, okolica hotelov je vsa v vrtnicah, zato se tem trem hotelom tudi reče cvetlični kompleks. Zvečer je zelo lepa sprehajalna pot ob obali, ful se dogaja še posebno za otročke, avtomobilčki, napihljivi gradovi, trampolini, …in še nešteto drugih stvari…nam je bilo super, res nam je ostalo vse v lepem spominu

Mi smo bili v Mimozi.Je zelo lepo,imajo zunaj lep bazen,pa tudi plaža je zlo lepa.Nasploh je Rabac en tak lep kraj,pa zvečer se imaš po tisti lepi potki kar kam za sprehodit.Lepo je,ne bo vam žal,če boste šli,garantiram.

Bila v Hederi za 1.maja nekaj let nazaj in je bilo enkratno- hrana super (za dve zelo zbirčni se je zmeraj nekaj našlo), animacija za otroke in odrasle super pripravljeno čez cel dan (odrasli smo šli na izlet skozi gozdiček do Labina…). Obala sicer ob tistih temp. ni bila uporabna za kopanje, imajo pa zunanje in notranji bazen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close