Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Rabac-Hotel Narcis/Hedera

Rabac-Hotel Narcis/Hedera

Živjo!

Ali je bil že kdo od vas v zgoraj navedenem hotelu? Mi se odločamo, da bi letos počitnikovali tam. Sin bo star 17 mesecev. Zanimajo me vaše izkušnje, tako dobre kot slabe glede hotele, kraja, plaže,hrane,…

Hvala
lp

Kaj pa morda hotel Amfora? Kdo pozna? Mi odhajamo tja naslednji vikend.

Lep dan vsem

Mi smo bili v Hederi za prvega maja. Je čisto soliden hotel za tri zvezdice, čeprav meni hoteli z majhnimi otroki ne “potegnejo”. Raje grem v apartma, čeprav moram potem sama kuhati. Ampak se čutim bolj svobodno.

Torej – hrana kar ok, sobe tudi – dolge in ozke. Imeli smo balkon, kjer je bila ves dan senca (takih sob skoraj ni). Je pa res, da so skoraj vse goste dali v zgornja nadstropja, spodaj je bilo pa precej praznega – pojma nimam zakaj. Pred hotelom je bazen pa mini golf in trampolin za otroke, malo stran tudi igrala.
Skratka – ok, čeprav ko sem gledala cene v sezoni, se mi je zdelo kar drago glede na res ugodno ponudbo za prvega maja. Je pa Rabac simpatičen, mi smo bili tam že drugič (pa ne v istem hotelu).
Lepe počitnice, kjer koli že boste!

NB,
HOTEL ANFORA JE UREDU. IMA ZUNANJI BAZEN SICER JE BOLJ MAJHEN AMAP NI SLABO.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close